Therion Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 vetj neko vreme chatujem sa jednom devojkom iz inostranstva, sve divno krasno, zezamo se, smejemo, ona dolazi na leto, jedva cheka da dodje, ima neku rodbinu ovde kao, bitje super kada dodje i sl. e danas se opet nadjemo na ICQ-u, i kao pochne opet razgovor i sl. i kao, pita me:"shta ti slushas?" ja kao, metal... e onda pochinje veselje, ugl, nemam ceo razgovo, i ne zhelim da postujem ceo, naravno, ali evo konachni deo... prethodilo je zaprepashtavanje od njene strasne kako su metalci narkomani, kako smo mi ovakvi onakvi, kako nismo normalni i sl... btw, to shminkanje ne znam shta je, verovatno je mislila na odetju ili tako neshto x (09:37 PM) : ne x (09:37 PM) : ne Centurion (09:37 PM) : naravno da ne, to shto nosim crnu odetju ne znachi da se smhinkam... x (09:38 PM) : ali znam da se sminkas Centurion (09:38 PM) : crna mi je omiljena boja, shta ta boja predstavlja za druge, ne zanima me, ali predpostavljam x (09:39 PM) : jel imas dugu kosu x (09:39 PM) : duge mantile i tako to x (09:39 PM) : ? Centurion (09:40 PM) : u chemu je problem kod duge kose i dugih mantila? x (09:40 PM) : pa jel nosis x (09:40 PM) : ????????????????????? x (09:40 PM) : da x (09:40 PM) : ili x (09:40 PM) : ne x (09:40 PM) : ?? Centurion (09:40 PM) : da, ali ne vidim u chemu je tu problem/// x (09:41 PM) : pa ja vidim x (09:41 PM) : ma brate ti si lud Centurion (09:42 PM) : dok nisi znala shta slusham, nisi imala takvo mishljenje... x (09:42 PM) : da x (09:42 PM) : dok nisam znala kakav si Centurion (09:43 PM) : ti ne znash kakav sam, ti samo znash za VASH stereotip metalca x (09:43 PM) : puuuuuuuuuuuuh Centurion (09:44 PM) : malo ljudi zna kakav sam, ali ti ljudi su pravi drugovi i prave durgarice, a ne neko ko tje mi retji da nisam normalan, ili da sam narkoman zbog izbora muzike... Centurion (09:44 PM) : a to kakav sam, sigurno netjesh saznati User has gone offline znachi te predrasude mi idu na qrac, - ne pijem, ne pushim, ne drogiram se, odlichan sam DZak, ali slusham metal, tako da me to chini narkomanom... super... inache ako gore ne pishe, ona slusha narodnjake... njoj su recimo odvratne lyrice od "The memory remains" No leaf clover" "Master of puppets", da sam joj poslao lyrice od CoF-a ili Cob-a... verovatno bi se istraumirala... josh vishe... iznervirao sam se zhestje, pa reko' kome da se obratim, ako netju Rur-u... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 trebao si lepo sve...da je lazesh i tako... i kad dodje, kad je vidish odvalish joj shamarchinu ko stoki poslednjoj i odesh gajbi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ma mani se debila...mene kad vide sa dredovima odma koman,koman..call the cops...blah,blah...davno sam prestao da obracam paznju na to...treba i ti to da uradis,dzaba se nerviras..a ako te bash samraju samo im pokazi Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 jooooj koje kuliranjeeee bozheee. buahahaha..... Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) znachi te predrasude mi idu na qrac, - ne pijem, ne pushim, ne drogiram se, odlichan sam DZak, ali slusham metal, tako da me to chini narkomanom... ← I Edited December 7, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ma kapiram da je to naveo cisto da bi pokazao da nije sektash,koman ili ko zna sta bash zato sto slusa metal Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Takva osoba ti ne treba u životu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 E pa ovako: Kad bude dosla ovde lepo je odvedes u neki kafic sve fino polako...onda joj predlozis da odete kod tebe na bugaju i tamo je zakljucas u neku sobu i pustis joj neki metal koji ce da joj sprzi mozak. I onda kad i tebi bude muka koliko si je mucio onda je iskaras i to je to! Quote Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 evo ponovo....metal da sprzi mozak...ppl wtf is wrong with u?!? ajqlice glup si Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Therion Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 thanx momci, oraspolozhili ste me @ voodoo heavy metal forever @ kovach vrishtao sam kada sam video sliq @ Ivan kao shto kovach reche, hteo sam da naglasim da ne troshim zhivot na sranja/droge i da nisam kao shto me je ona okarakterisala, a da sam normalna osoba, ne znam kako da ti dokazhem... jbg @corey jbg, u pravu si... moram da lovim samo metalke od sada... Quote lama ftw" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 lol :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 evo ponovo....metal da sprzi mozak...ppl wtf is wrong with u?!? ajqlice glup si ← glup si ti..metal da JOJ sprzi mozak..zato sto JOJ smeta..ne njemu... :)))jbt postao sam tumach u pizdu materinu :D Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 metalci imaju najbolje ribe LJUDI, SLUSAJMO METAL, OBLACIMO SE U CRNO I PUSTAJMO KOSU !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 CoF je pretpostavljam onaj smesni bend ciji pevac lici na devojcicu i vristi pa onda pusti neki dubok glas kao da povraca. Nije normalno to slusati, doista. I ne treba mesati master of puppets sa takvim shitom. Iskreno radije cu slusati tanju savic nego pacenike poput tog CoF http://usuarios.lycos.es/Highell/Cradle%20...kness-front.jpg Mislim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 (edited) Znaš kako, ne treba da se čudiš, jer vrsta muzike koju neko sluša zaista puno govori o toj osobi. Legitimno je da ljudi iz toga izvlače zaključke, ali to opet ne značl da su ti zaključci uvek ispravni. Gledaj malo sa druge strane, da li bi se ti družio/zabavljao/bilo šta (osim jednokratnog seksa) sa osobom koja npr. sluša Grand "muzičare"? Ja, recimo, 98% ne volim metal, ali daleko sam od toga da proglašavam ljude koji slušaju metal narkomanima i koječime još. Ja konkretno ljude koji slušaju pretežno metal, smatram nezrelima... Edited December 7, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 @ Ivan kao shto kovach reche, hteo sam da naglasim da ne troshim zhivot na sranja/droge i da nisam kao shto me je ona okarakterisala, a da sam normalna osoba, ne znam kako da ti dokazhem... jbg ← Nema potrebe meni da dokazuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Ja, recimo, 98% ne volim metal, ali daleko sam od toga da progla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ...isto tako se svi ostali koji vole bilo kakvu muziku sa stavom mogu smatrati nezrelima... recimo, kad vidiš nekog ko ima 25+ godina sa dredovima i jamajčanskom kapom, ili u trenerci, zavijenoj glavi i iskrivljenom kačketu, ili u narandžasto-zelenim kombinacijama... ne kažem da je to loše, treba imati stil, najgore je kad svi izgledaju isto i bezlično... Ne postoji nešto tako kao muzika sa stavom, postoje samo razni muzičko-komercijalni pravci koji propagiraju više ili manje prihvaćen model ponašanja... I Mitar Mirić bi bio "muzika sa stavom" na Novom Zelandu. A ja kad vidim nekog sa 25+ sa dredovima i jamajčanskom kapom, ili u trenerci, zavijenoj glavi i iskrivljenom kačketu, ili u narandžasto-zelenim kombinacijama, ja samo kažem - KOJI RETARD! Jer da nije retard verovtno bi se vraćao sa posla, ili intervjua za posao, pa NE BI SMEO da bude tako obučen, a da ne govorimo o brutalnoj nezrelosti ljudi koji ekstremnim odevanjem žele da privuku pažnju ili "izraze stav"! Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Očigledno su radnici Mamuta, IPS-a, Platoa i drugih urbanih knji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Tako izgledaju jer im je taj stil preporucen. Ali sad sam ozbiljan. Ono, budi urban, privuci urbane musterije. trt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Obicno ne postujem na ovom forumu al ovo zahteva jedan post Pazi ne znam kako ti se svidela i toliko si pricao sa njom, a nisi shvatio kako je povrsna. A sto se tice oblacenja i to, ja sam totalno za sve sto izrazava tebe kakav si, ako to nije "pozerski" ili klisirano. Naprimer oblacis se da bi se ljudi okretali za tobom i rekli kako je ovaj lood ili tako nesto, ili naprimer vidis nekog drugog i kao e i ja cu tako il tako nesto jbg. A sto se tice klisea sad je tesko da se izbegne, toliko je ljudi tako da uvek ispada da licis na nekog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 shto se mene tiche stil oblachenja je jednostavno ono shto se osobi svidja. ne mora biti neki stav ili tako neshto kada se neko oblachi zato shto se tako oblachi neko ko slusha istu muziku to mi je smeshno veoma ali kada se neko oblachi tako ali i razmishlja o tome tj kupuje stvari koje mu se stvarno svidjaju onda je super-kul kao shto vec negde rekoh, kada vidim nesasushenog metalca u kozhnom kaputu sa ispeglanom dugachkom kosom, pozhelim da se i ja tako oblachim kada vidim lika kako na -5 nosi samo majicu sa kratkim rukavima zato shto nema I DUKS na kom pishe "death of the smrt" sa slikom benda onda mi je zhao choveka i delim mishljenje sa klincem balavcem ali ovo za intervju mi je malo smeshno ne bira svako da zhivi zhivot na taj nachin Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 kao shto vec negde rekoh, kada vidim nesasushenog metalca u kozhnom kaputu sa ispeglanom dugachkom kosom, pozhelim da se i ja tako oblachim Misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ali ovo za intervju mi je malo smeshno ne bira svako da zhivi zhivot na taj nachin Tu bi mogli da se delimično složimo, kad sam to rekao, to je bila više ilustracija, mada u današnje vreme, pre život, tj. svet tebi izaberu način života (ako želiš normalno da živiš) nego što si ti u prilici da ga izabereš. Ekcentrike mogu da prihvatim samo ako su umetnici ili neki geniji, a oni koji su nečiji sledbenici pa zato izgledaju kako izgledaju, njih može da mi bude samo žao... Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts