Jump to content

QUAKE nacionaklni kup

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

gledacu da q4 tur. bude prvi od 10 do 15-17 pa onda q3 ;)

Ma daj...lako je vama koji ste iz BG-a.. sta je sa masom koja dolazi van BG-a...

mislim glupo je da se dodje u 10h i onda da se ceka 17h kako bi se odigrala prva partija u grupi...

Mislim da je potpuno suludo zapocinjati q3 2v2 turnir u 5h poslepodne, cija jedna partija traje 20 min, jos ako je na 2 dobijene (a valjda jeste)...pa daj....

Ostavi q3 2v2 tur u subotu a q4 baci u nedlju i kraj...(moj predlog mada se ja nista tu nepitam)..ipak ima vise prijavljenih za q3 2v2 nego za q4 1v1..

Eto toliko... my 2 cents

p0z

[22:50:28] <@[qcg]rmb> i wan play now :\

[22:51:15] <@sch4^qcg> n-o-w

[22:51:15] <@sch4^qcg> :P

[22:52:13] <@sch4^qcg> n-o-clarke-gabel-w

Ma daj...lako je vama koji ste iz BG-a.. sta je sa masom koja dolazi van BG-a...

mislim glupo je da se dodje u 10h i onda da se ceka 17h kako bi se odigrala prva partija u grupi...

Mislim da je potpuno suludo zapocinjati q3 2v2 turnir u 5h poslepodne, cija jedna partija traje 20 min, jos ako je na 2 dobijene (a valjda jeste)...pa daj....

Ostavi q3 2v2 tur u subotu a q4 baci u nedlju i kraj...(moj predlog mada se ja nista tu nepitam)..ipak ima vise prijavljenih za q3 2v2 nego za q4 1v1..

Eto toliko... my 2 cents

p0z

rekao sam ti na pm okvirno.. ;)

shto se tiche organizacije skrati malo nos :P,.. ne zavisi od mene jer meni samo kazu imash toliko rachunara od tad do tad, imash to to i to, ufur taj i taj, nagrade su te i te pa se ti snalazi.// druga je pricha da su im ostavili u nedelju vishe vremena, ipak se igra jos 6-7 turnira istovremeno u nekoliko njihovih igraonica..

shto se tiche logike da se q3 turnir igra sub/ned.,

najmanji prob. je da se pomeni u sub. sve ali onda ostaje problem,

ako fragger-ova ekipa ili tvoja ekipa prodju dalje ili do finala morace da dolaze u nedelju o5 --> nisam prorok da se bavim time ko ce da prodje a ko ne, niti bih da podcenjujem tebe i fragera

- ako se obe ekipe koje dolaze iz drugih gradova slazu da igraju u subotu shto se mene tiche moze, chak mi to olakshava celo planiranje 10x

ako je tako onda bih vas molio da mi javite sutra do 18h najkasnije, inache moram da vas ostavim za nedelju..

u subotu se igra od 11h (q4), q3 kako rasporedim, najverovatnije od 14-15 do 19h..

u nedelju od 10 do 15 sa finalima od 17-21..

javljam sve tachno (rasporede igranja) sutra posle 20h kad dodjem kuci, okej? ;)

aj' poz! [8)]

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--

Videcu ja sa zerom sta on kaze... ako ti nejavim nista...onda ostajemo za nedelju i tada ce mo i doci (onda prakticno dolazimo i ostajemo samo u nedelju...sto nam na neki nacin i odgovara)...samo nas zanima kada nedeljom ima zadni bus iz BG-a za ZR?

Ako neko zna neka javi :)))

I da...zeroql i ja verovatno ni grupu necemo proci :P

p0z

Edited by <qcg>sch4

E da..pade mi na pamet....onda sto se tice uplate....

Posto bi mi dosli onda VEROVATNO u nedelju, da li mi mozemo onda da donesemo kintu za uplatu, ili treba da se plati najkasnije do zvanicnog pocetka q3 tur-a koji pocije u subotu koliko sam ja skontao....

Drugim recima posto dolazimo verovato u nedelju, da li ce biti frka ako mi predmo pare direktno tebi kad stignrmo ili moramo da se smaramo preko ziro-racuna da uplatimo ranije...bla bla bla bla

p0z

Edited by <qcg>sch4

Bilo bi OKi da Q4 tur, s obzirom da je revijalan, možda bude malo "osakaćen", tipa 10 minuta ili sl. Ako ne, jebi ga. Ja radim u subotu od 20h. Neka počne ako može oko 12 - 13h Q3. Tu nas je mnogo. Q4 može istovremeno sve da se igra od 10h bez pauza pa nek se završi do navedenog vremena?

Za nedelju je OK što se mene tiče, ali hoćemo li stići sve?

Da se igra na 4 mašine pa ajde [:D] opušteno,stićićemo :) btw sutra jedan pcw