ZeRoX- Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 http://www.replays.net/bbs/htm_data/147/0512/377406.html Ovo ce biti mnogo jak tur,jaci i od WEGa Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 brate, sta ce toooo da bude..... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ovde su male pare za nagradu, mnogo manje od wega,eswc-a i wcg-a da ce biti jak turnir, hoce. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) nadam se da ce da bude replayeva a ne samo glupih vod-ova edit: ne mislim da su vod-ovi losi, nego retko ko ima dobru konekciju da ih downloaduje Edited December 3, 2005 by Mickeyyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Uff,kad ovakvi igrachi uchestvuju u quali mechevima kakav li ce da bude finalni turnir u shangaju! Samo mi nije zashto su zvali rotterdam-a?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 morali su nekog orca u b grupi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Uff,kad ovakvi igrachi uchestvuju u quali mechevima kakav li ce da bude finalni turnir u shangaju! Samo mi nije zashto su zvali rotterdam-a?! ← zashto su ga zvali? 4-i na aconu, preko 60% u wc3l.. jel treba josh neshto? meni je bezveze shto su zvali vankora, bolje da su zvali bjarkea ili crea 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHqma Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Po meni bi mnogo bolji izbor napravili da su zvali spell-a(koji je osvoji onaj tur bez izgubljene mape),ToRRena(koji se ove godine bash dokazao u wc3l,iako mu je prva),Winnera(On ne igra WEG ako ne greshim). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Uf, odlichan turnir. Cenim da ce dopuniti Deadmanovo mesto nekim drugim (i cenim da ce to biti Creo). Prognoze: Grupa A: 1. Duck 2. Zeus 3. Giacomo (ako Creo upadne, kapiram da ce on proci umesto jednog od ove trojice) Grupa B: 1. HoT/SaSe/FuRy 2. FuRy/HoT/SaSe 3. SaSe/FuRy/HoT Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 bice dobar toor u svakom slucaju,mada mislim da ce hot da zablista I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 (edited) Brate ako zeus prodje ja sechem noge:).Prognoza za prvu grupu: 2 ud-a i duck , za drugu stvarno ne znam...zajebano je ali mislim da insomnia,hot i vankor/fury prolaze.Zasto samo jedan human?:( mogli su miou-a ili spella da pozovu da bude zanimljivije:) Edited December 3, 2005 by HellFire) Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Zeus ako bude bar malo igrao procice bez problema. Pokazao se na wc3l finalu, kada je bez igranja dobio par stvarno teshkih mecheva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 The Russian famous player SK.Deadman won't join this tournament because of VISA problem hehehe strasno :((( kako mi zao naseg bucka :) po meni su creola trebali zvati creo igra ko zmaj -_-;; imam ja nekih dealova sa zaxom malo se potrudim i eto me na sledecim qualy :D :P Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 The Russian famous player SK.Deadman won't join this tournament because of VISA problem hehehe strasno :((( kako mi zao naseg bucka :) po meni su creola trebali zvati creo igra ko zmaj -_-;; imam ja nekih dealova sa zaxom malo se potrudim i eto me na sledecim qualy :D :P ← da,a a mi smo veverice samo sebe lazhi, poshto druge ne mozesh. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Greene, ti si se gadno zajebao sa prognozama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Brate ako zeus prodje ja sechem noge:).Prognoza za prvu grupu: 2 ud-a i duck , za drugu stvarno ne znam...zajebano je ali mislim da insomnia,hot i vankor/fury prolaze.Zasto samo jedan human?:( mogli su miou-a ili spella da pozovu da bude zanimljivije:) ← Brate dal si ti gledao kada je on igrao protiv romea na Mealstormu? Znaci lik ga je ladno ubio ancientima....i na twistedu ga je sabio posle fajta u kome je izgubi celu vojsku... jedina mana mu je sto je Horvat .....T.T Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 a sto je mana ako je hrvat? ne volis hrvate...? nije ti dosta ratova, pa bi jos malo? ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 ?.....sta je tebi...to sto se malo nasalim na temu da je hrvat pretvaras ovde u neku politicku diskusiju????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 3, 2005 Author Report Share Posted December 3, 2005 @xWolf : Ja ne volim hrvate,ti ih volis?ako je odgovor potvrdan - ignored Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 zeroxe nemoj da ostanesh bez accounta zauvek, a i svakih sledecih zbog ovakvih opaski. isto ochekuje svakog sledeceg koji se oglasi na temu nacionalizma. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 zeroxe nemoj da ostanesh bez accounta zauvek, a i svakih sledecih zbog ovakvih opaski. isto ochekuje svakog sledeceg koji se oglasi na temu nacionalizma. ← Ma pustite zerox-a neka on vodi rat vs koga hoce,nego da se vratimo na temu !!! Mislim da ce tur odneti neki od Elfova,Hot,Zeus ili Creo (ako bude igrao) !!! Moj favorit je svakako Hot .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 moram nesto da dodam samo... ne mrzeti nekog ili nesto ne znaci automatski da to volis u zivotu nije sve crno ili belo i ne postoje samo 2 krajnosti... ne mrzim ih da bi mogao da im uradim nesto lose jer to nije ljudski.. ali to isto ne znaci i da secem vene na njih... ustvari volim ih taman toliko koliko oni vole mene ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikae Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 moram nesto da dodam samo... ne mrzeti nekog ili nesto ne znaci automatski da to volis u zivotu nije sve crno ili belo i ne postoje samo 2 krajnosti... ne mrzim ih da bi mogao da im uradim nesto lose jer to nije ljudski.. ali to isto ne znaci i da secem vene na njih... ustvari volim ih taman toliko koliko oni vole mene ← E ja bi ga sad banovao ^_^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted December 4, 2005 Author Report Share Posted December 4, 2005 moram nesto da dodam samo... ne mrzeti nekog ili nesto ne znaci automatski da to volis u zivotu nije sve crno ili belo i ne postoje samo 2 krajnosti... ne mrzim ih da bi mogao da im uradim nesto lose jer to nije ljudski.. ali to isto ne znaci i da secem vene na njih... ustvari volim ih taman toliko koliko oni vole mene ←kapiram to sve,ali volis ih koliko i oni tebe?partizanovi rukometasi odu tamo i hiljade njih im kamenuje bas,novinari povredjenji,ljudima nisu hteli da prodaju sok jer kazu "pomorandza" umesto "narandza",ako je to 1%ljubav izmedju vec zavadjenjih strana onda ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 prekinite obojica sa offtopicom, poslednje upozorenje. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts