Baja_shmele Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 Strasbur vs Sosho 1 od 3 do 2.5 je kvota Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 jbt,ne bih bas rekao da je dojava vec zdravo razmisljanje,Strazbur sjajno igra u Evropi,a u sampionatu nema nijednu pobedu,a inace Strazbur nakon utakmice sa Bazelom je skoro stalno Public bet i nikad nije dosao...valjda ce danas... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 poluvreme je , 0-0 ... koliko vidim, sosho je imao 11 shuteva na gol, strazbur 3...ne smeshi se ta kechina bash :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 kraj 0-0 ako hocete dojave, nadjite nekog ko radi u kladionici da vam uplati singl chim mu prijave da odbije uplatu na neku utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 5, 2005 Author Report Share Posted December 5, 2005 jbga sjebao me izvor Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 jbga sjebao me izvor ← aj bezi retarde kakav ti izvor imas...tvoj jedini izvor moze da bude kad probusis vodovodnu cev pa tu pukotinu nazoves "moj izvor"...i te tvoje dojave mani me toga,udje neki lik u kladionu i kaze imam dojavuuuu,i vi papani poverujete...da je prava dojava mislis li da bi ti znao... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ta se primas grujo?? vidis da polako dolazi novi talas retarda na forum... nemoj se paliti... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 a jbt aj sto je lupio za dojavu,nego posle toga kao sjebo me izvor...ima jedna situacija koja odgovara upravo ovoj,kad smo na pocetku lige sampiona uleteli ortak i ja u kladzu i kao,DOJAVA,Udineze - Pao 2,stavite svi na tiket,blokirace,par njih onako samo nas ispsovalo kao sta jedete govna,a ostatak(nekih 70%) svi stavili dvojku,reci koliko je narod povodljiv po tom pitanju... @offtopic Si video juce sta uradismo Birmingemu,ou jea...Bobi Zamora ftw! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 (edited) ta se primas grujo?? vidis da polako dolazi novi talas retarda na forum... nemoj se paliti... ;) ← ako ce neko da nas odbrani odbranice nas gruja od takvih napasnika Edited December 6, 2005 by Formica Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ^ Gruja 4 president Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 aj bezi retarde kakav ti izvor imas...tvoj jedini izvor moze da bude kad probusis vodovodnu cev pa tu pukotinu nazoves "moj izvor"...i te tvoje dojave mani me toga,udje neki lik u kladionu i kaze imam dojavuuuu,i vi papani poverujete...da je prava dojava mislis li da bi ti znao... ← Shta se pa ti lozish, ne vidish da je klinja probao kako to izgleda kada se otvori novi topic :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ako ce neko da nas odbrani odbranice nas gruja od takvih napasnika ← e da da,svud me diraj,al' me u kladionicu ne diraj ;))) a Ivan_tm ce da nas brani od ostatka ;))) Shta se pa ti lozish, ne vidish da je klinja probao kako to izgleda kada se otvori novi topic :D ← e jbg,upozori me sledeci put,dodaj mi warn ;))... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 west ham je pravi klub!!! sledece sezone jurisamo na 4. poziciju!! :) p.s. jel udine-pao bilo 4-3 bese?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 www.livescore.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Udine - Pao 3:0,razvalio ih Jakinta...;) Werder - Udine je bilo 4:3... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ovaj gruja se primio garant pa uplatio tiket i onda kao bezi retarde itd... ihihihihihiih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 7, 2005 Author Report Share Posted December 7, 2005 Gruja refus Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ovaj gruja se primio garant pa uplatio tiket i onda kao bezi retarde itd... ihihihihihiih ← Da si se potrudio da procitas moj odgovor nakon otvorenog topica,video bi da sam igrao keca,ali ne zato sto sam procitao na Rur forumu od skroz pouzdanog tipstera Baje Shmeleta koji je strah i trepet za Bg kladionice i shire,nego kao sto sam i rekao na pocetku,cekam tu njihovu prvu pobedu...ovako tvoj post mogu da shvatim na nivou Shmeletovog... Gruja refus ← Na tvoje provokacije necu ni da trosim vreme...a u stvari vec jesam,kako sam samo glup... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Pa Gruju iskliraj ove sto nemaju veze sa mozgom nema potrebe ni da im odgovaras nek lupaju gluposti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts