xnikolax Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 au otkad nisam ovde bio sve se izmenilo.. nego dobih net pa mi sad treba instalacija za q3, osp, patch.. imam samo iskopiran i ne znam kako da igram preko neta pa ako moze neko da mi objasni i podari date stvari tj nadam se da nije umro q3 ; ) i da koj je poslednji osp i patch.. i jel neko djuska defrag hehe il mozda ima neki trick run demo.. pozdrav... Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Vecinu stvari koje ovde pitas imas lepo objasnjene u sticky topicima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 au otkad nisam ovde bio sve se izmenilo.. nego dobih net pa mi sad treba instalacija za q3, osp, patch.. imam samo iskopiran i ne znam kako da igram preko neta pa ako moze neko da mi objasni i podari date stvari tj nadam se da nije umro q3 ; ) i da koj je poslednji osp i patch.. i jel neko djuska defrag hehe il mozda ima neki trick run demo.. pozdrav... ←pa sta znam vidoh al ono mogo si lepo da mi kazes sve ovde al dobro kako god.. Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Pa sticky topici i sluzhe da se ne bi iznova i iznova ponavljala jedna te ista pricha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted December 1, 2005 Author Report Share Posted December 1, 2005 pa sta znam mogo si lepo da kazes evo ja cu ti to sve dati nije problem i problem resen ; )) ovako ne vodi nikuda x)) Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 pechevi sve na fptu, serveri itd. u stikiju... bla........ stvarno sa ponavljanjem, laki lepo kaze :D ftp://ftpquake:ftpquake@82.117.194.235 Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niko Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 ako nemash skim da pikash,.. paci mi pm da ti dam par ljudi na msn-u uvek raspolozenih za trojku.. z Quote mizantrop iz Singidunuma --<[Superunknown]>-- Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted December 2, 2005 Author Report Share Posted December 2, 2005 (edited) fala fala samo jos da nadjem q3 instalaciju posto ne moze da se patchuje owo il ja ne znam hehe ; ) nego jel mogu ja nekako da ubacim neke trick jumping demoe? btw mozete sad lagano izbrisati topic ; ) Edited December 2, 2005 by nikolahcp Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts