Jump to content

Virtualni svet

Recommended Posts

Cuo sam da postoji neki program\igra,bem li ga u Americi,koja vas stavlja bukvalno u virtualni svet.u sustini,kao The Sims,samo mnoooogo detaljnije,ljudi se uloguju i prosto ''zive'' u tom svetu,s obzirom da je na netu,mozes da upozas nekoga koji takodje zivi u tom svetu.Najsmesnije sto sam cuo jeste da plac za kucu,kao i izgradnju te kuce u kojoj ces da ''zivis'' se placa PRAVIM dolarima,tako da je neki ludak kupio kucu sa bazenom i plario 10 000 dolara,ZA STA,ne mogu da verujem da je nekom ovako nesto zanimljivo.

Ako neko zna neki site o ovome neka postuje,zaista zelim da proverim Ainstain-ovu teoriju da ljudska glupost nema granica..

Obito.jpg

What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy

Cuo sam da postoji neki program\igra,bem li ga u Americi,koja vas stavlja bukvalno u virtualni svet.u sustini,kao The Sims,samo mnoooogo detaljnije,ljudi se uloguju i prosto ''zive'' u tom svetu,s obzirom da je na netu,mozes da upozas nekoga koji takodje zivi u tom svetu.Najsmesnije sto sam cuo jeste da plac za kucu,kao i izgradnju te kuce u kojoj ces da ''zivis'' se placa PRAVIM dolarima,tako da je neki ludak kupio kucu sa bazenom i plario 10 000 dolara,ZA STA,ne mogu da verujem da je nekom ovako nesto zanimljivo.

Po ovome sto si napisao, u pitanju je MMORPG naslov Second Life. U pitanju je jedna velika igra u kojoj ljudi mogu da prave svoje manje igre, da tako kazhem, u smislu, ja otvorim luna park, neko drugi napravi trke automobila, neko treci napravi FPS, cetvrti pak simulaciju zimskih skokova itd itd. I da, tu se vrte "prave pare" i moguce je za zelembace kupiti i kutju. Inache ne mislim da je neko u tom poslu lood, prosto, postanes diler nekretninama ali krenes sa 100 evra a ne 100 000 evra i posle mesec dana zavrsis sa na primer 300, naravno ako te usere.

smorili ste sa "ameri su glupi" spikama..

prvo nismo mi,nego ja,verujem da postoji niza rasa,i Amere smatram za istu,to je moje licno misljenje,a ti kad dodjes do tog dela u mom postu,ti zmuri

a moras se sloziti da ako neko plati 10 000$ za parce grafike,nije bas preterano inteligentan(znas li ti koliko prostitutki je mogao da iznajmi?)

Obito.jpg

What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy

prvo nismo mi,nego ja,verujem da postoji niza rasa,i Amere smatram za istu,to je moje licno misljenje,a ti kad dodjes do tog dela u mom postu,ti zmuri

a moras se sloziti da ako neko plati 10 000$ za parce grafike,nije bas preterano inteligentan(znas li ti koliko prostitutki je mogao da iznajmi?)

shta bi ti tek rekao za onog lika shto je kupio parche grafike za 100.000$?

dodushe taj ne bas preterano inteligentan lik ce od tog parcheta grafike zaradjivati tachno sto puta vishe od prosechne plate u srbiji (200e) za sto puta manje truda.

nekako mi ispadnemo mnogo gluplji od njega u ovom sluchaju [;)]

btw amerikanci nisu rasa - ako bi tvrdio da su genetski glupi onda si sebe i celu evropu nazvao glupim [;)]