Sweet Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 mi smo se odavno dogovorili misho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 pre 2 godine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 toplo, toplo , vruce ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiver [SiD] Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 (edited) ja kapiram da novosadjani smaraju beogradjane da im uplate zato sto u njihovoj maloj varosi ima samo jedna posta koja je na vrhu jedinog brdasceta u vojvodini pa im je cim da se pentraju toliko... :) Edited December 13, 2005 by Shiver [SiD] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 pa da to samo moje elitno naselje u mom elitnom gradu ima svoju postu koja je preko puta mene :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 pa da to samo moje elitno naselje u mom elitnom gradu ima svoju postu koja je preko puta mene :D ← decko je reko novosadjani :)) to jos nisi :D :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ja kapiram da novosadjani smaraju beogradjane da im uplate zato sto u njihovoj maloj varosi ima samo jedna posta koja je na vrhu jedinog brdasceta u vojvodini pa im je cim da se pentraju toliko... :) ← A jbg,sta cesh malo prljavo selo,jbg Novi Sad=shit grad..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 barem je neko priznao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 ja kapiram da novosadjani smaraju beogradjane da im uplate zato sto u njihovoj maloj varosi ima samo jedna posta koja je na vrhu jedinog brdasceta u vojvodini pa im je cim da se pentraju toliko... :) ← da je tako je bi se pentrao samo do poste :), vi se pentrate gde god da krenete! :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 to je isto kao kad bi neko rekao e vi se smarate u new yorku a nama u canju sve dojaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 da je tako je bi se pentrao samo do poste :), vi se pentrate gde god da krenete! :P ← pwned Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 vi iz zaseoka tishina Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 decko iz zaseoka ce da vam pojasni u nedelju mack my words u will all get pwnd :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 ko priznaje pola mu se dodaje :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 A jbg,sta cesh malo prljavo selo,jbg Novi Sad=shit grad..... ← Beograd IMBA! Nerf plz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Beograd IMBA! Nerf plz! ← stize za vikend blizzard da vas nerfuje sve do jednog samo sacekajte vas red :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceDjaNi Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 neke satnice grupe nesto slicno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 kad budemo imali ukupan spisak, nije do mene. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Namazite guze Beogradjani :) NS squad ce da vas pwnuje as always :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 mislite ako se vladica ugura u prva tri,a ti i yurica prodjete grupu ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duka. Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Highl1 izbrisi me sa liste ne mogu da igram u subotu Quote Oh hai! Underground will live forever baby. We just like roaches. Never dying always living. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Highly aj stavi mene Goran Plavsic :) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 14, 2005 Author Report Share Posted December 14, 2005 idesh na listu chekanja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 decko iz zaseoka ce da vam pojasni u nedelju mack my words u will all get pwnd :) ← Ali MACK my words .... LOL... na koju si ti foru dobio 10 iz engleskog za mene je i dalje neresiva enigma... da ne bude zabune pise se MARK... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Ma zna vladica dobro engleski nego ima kjoot-ov sindrom, vidish da ni srpski ne zna dobro da pishe ( kuca na kompjuteru ), a kamoli strani jezik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts