99Dre Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 shta se bre ne bunish, ima da prebijem onog hajlija kad ga vidim ← I ti siso ne javljas se uopste ko da si umro or something... Al nema veze videcemo se mi jos ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 shta se bre ne bunish, ima da prebijem onog hajlija kad ga vidim ← ne lozhi se budalo, videce ljudi ovaj post pa ce da ti se smeju Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ne lozhi se budalo, videce ljudi ovaj post pa ce da ti se smeju ← ok ok , editujem brzo Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 pa ne, kapirao sam da ce sigurno neko od dobrih igracha da ispadne,ali ja tu ne mogu nishta,rekli su mi da napishem topic, i da napravim spisak. Ja bih pre neki zhiro rachun i uplacivanje,ali jebiga. ← btw fala ti sto mislis da sam dobar igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 nista ti nemas od njegovog misljenja i hvale... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 satane, to je neki hip hop iz skeri muvija ili? http://morticianrecords.com/ Moj omiljni bend. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Red je zahvaliti se coveku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 a para na dan turnira donosimo jel tako? Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 pishe vladice i to.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HasU_sin Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 hajli ako moze na listu cekanja da stavish :casper i porky posto ce da dolaze samnom pa ako bude bilo nesto.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 steta nisam stigao da se prijavim imao sam puno posla oko skole... btw gl to all na touru..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Hajli brisi ove inteligentne postove pocevsi od mog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 ma jok, extra je ovako, ovi postovi ce da mi pomognu da napravim grupe po iq-u :)) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Hajli brisi ove inteligentne postove pocevsi od mog! ← ne! pocni da brishesh pocevshi od mog Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 spo(ghost) on je prvi u grupi IQ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 30, 2005 Author Report Share Posted November 30, 2005 spo(ghost) on je prvi u grupi IQ 1 ← jok, grupa iq=0 su grin, fata, vladica i igrach iznenadjenja (sharky ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 spo(ghost) on je prvi u grupi IQ 1 ← tvoja izjava je nemogutja, zato sto ti je potrebno minimum IQ 10 da bi mogao da pishesh U_U, min IQ 20 da bi mogao da pishesh na racunaru, ovim post-om negiram tvoju izjavu i potvrdjujem tvoju ignoranciju Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 jok, grupa iq=0 su grin, fata, vladica i igrach iznenadjenja (sharky ) ← ae mrsh na ucenje , pa cw Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 Freemane ja idem s' tobom , ne jebem zivu silu ima da me vodish ^^ nick: Longley ← Moze nije nikakva frka vodim te :) sto da ne meni nesmeta Evo highl1 moze pristajem za taj tur upishi me tamo za onih top 16 i kao nosioca grupe dolazim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 jok, grupa iq=0 su grin, fata, vladica i igrach iznenadjenja (sharky ) ← mojne mene u isti kosh sa grinom bilo gde samo ne sa njim Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 (edited) jok, grupa iq=0 su grin, fata, vladica i igrach iznenadjenja (sharky ) ← bice extar na turu, samo da nam upadne dobra igraona. Datum je idealan dolazi evil buljash i misha kinz :) Edited November 30, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 mojne mene u isti kosh sa grinom bilo gde samo ne sa njim ← Tebe moze u onu grupu ljudi sa "toliko malim IQ-om da ne moze da se odredi". Ta grupa inache igra na krovu obliznje zgrade...eto ti josh jednog izazova za tvoje friranerske sposobnosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ili kategorija skakanja iz helicoptera bez padobrana?(loshe znam ne trosi post :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 ili kategorija skakanja iz helicoptera bez padobrana?(loshe znam ne trosi post :)) ← Zeroxe ti se nejavljaj, kladim se da bi te fata prebio u mensa iq testu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 30, 2005 Report Share Posted November 30, 2005 e jbg sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts