Jump to content

KOJA JE OVO PESMA?

byp_

Recommended Posts

jebeni roflmao za poslednjih par postova

Vudu koji si ti lik

NEKADA JE BIO EXTRA HIT :)))))))))))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

grujo, ne znam koliko si slušao topfm (ja sam morao u staroj teretani), ali cela ta fensihaus ekipa je straobalno opterećena starošću pesme. fazon, ako puštaju nešto što ima više od 6-8 meseci, DJ se izvinjava unapred, odnosno složi neku STARA ALI DOBRA OMG priču. smehoteka.

@Ivan_: Delimichno si u pravi ali nisi 100%, svaki DJ tezhi da pusti neshto najnovije, najbolje, neshto shto niko nikada pre nije chuo.

Naravno uvek postoje neke klasichne stvari koje ce se uvek vrteti ali meni je smeshno kada dodje ortak kod mene i kazhem mi: "Jao brate si chuo onu novu stvar jebe kevu (i pochinje da mi peva AAAAAAAAAAAAAA DZELOSI!!!!). [:D]

@Doca_: Poslednjih 10 godina ne izlazi nishta posebno niti extra originalno. Posle '95 sve je nekako neoriginalno ili vec vidjeno.

Got some minuses for free?

@Ivan_: Delimichno si u pravi ali nisi 100%, svaki DJ tezhi da pusti neshto najnovije, najbolje, neshto shto niko nikada pre nije chuo.

da ne ulazimo sad u priču koliko je to tačno ili nije, jebo ti tog DJ-a koji oseća potrebu da se pravda publici za stvar koju je pustio.

jebo mamu kod mene u Kupeu(fensi haus mesto) Nebac pusta i dalje it just wont do(ali to je mega vrh giga ultra hit) ali sta da radim kad mi pusti sound of san francisco,jel treba da mi se izvini? :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Kad ti pusti "Just won't do" trebash da ustanesh i da igrash a kada ti pusti "Sound Of San Francisco" trebash da ustanesh i da ga ubijesh :))))

Hmmm, danas sam bash prichao sa gazdom jednog kluba i lik mi je rekao ovako (da ga citiram): "E razumem ja sve tvoje prelaze i to, ali uzmi pushtaj za publiku a ne za sebe".

Nije meni problem da pustim par pesama koje oni voli, ali ceo set da radim po njegovom mi se bash jebe...

Uvek treba naci granicu izmedju novog i starog i izmedju tvog lichnog ukusa i ukusa publike...

Treba mi naziv pesme, ide ovako:

What' your name, what's your number, you are my first impression neznamshta...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

^ I ja sam pomislio na to, ali je u pitanju zhenski vokal...

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Zhanr je house, a chuo sam je sinoc kad ju je DJ pustio :)

^ Ajd bash cu pogledati :) Thx!

A shto se texta tiche, dobre je i da sam to zapamtio, sinoc se pilo :)

^ Thx, ali file not found :(

edit: To je to, nashao sam od Good Guys remix ;)

Edited by Dushan_

Znachi treba mi ime i izvodjach one stvari iz zadnje reklame za Coca-Colu shto je u GTA fazonu,link za dl bi takodje bio pozeljan :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

VoOdoO, ovo morash da znash :)

Elem, gledao sam sinoc koncert od Fatboy Slima na Brighton Beachu, i pustio je jednu pesmu, koju sam chuo 1000000 puta, i imao sam je na kompu, al mi je prso sistem i da mi jebesh mater ne mogu da se setim kako se zove. Poznata pesma btw. Pesma ide ovako: "sometimes i can't denied neznamshta i feel so much better now..." Inache, pesma je house, a vokal zhenski ;)

@TeacH: Mushki ili zhenski vokal? Koji zhanr? Vec mali milion puta sam vam rekao da ne mogu da vam pomognem sa tako malo informacija...

@Dushan_: Tu je LaG najveci obozhavalac FTB-a da ti javi ^^. Ne mogu da se setim trenutno jer nemam nishta njegovo na kompu. Inache taj nastup imam na nekom DVD-iju pa ako ga nadjem pogledacu...

^ Ma mislim da pesma nije njegova, nego da je pustio tu pesmu i onda josh dodavao neke delove iz "Rockafeller Skunk-a"...