gruja Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 jebeni roflmao za poslednjih par postova Vudu koji si ti lik NEKADA JE BIO EXTRA HIT :))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 WTF?!?!? ZAR NIJE!?11one!!111! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 grujo, ne znam koliko si slušao topfm (ja sam morao u staroj teretani), ali cela ta fensihaus ekipa je straobalno opterećena starošću pesme. fazon, ako puštaju nešto što ima više od 6-8 meseci, DJ se izvinjava unapred, odnosno složi neku STARA ALI DOBRA OMG priču. smehoteka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 a u principu,vecina ovoga sto izlazi sada ne moze da se poredi sa onim od pre 3-4 godine i ranije :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 @Ivan_: Delimichno si u pravi ali nisi 100%, svaki DJ tezhi da pusti neshto najnovije, najbolje, neshto shto niko nikada pre nije chuo. Naravno uvek postoje neke klasichne stvari koje ce se uvek vrteti ali meni je smeshno kada dodje ortak kod mene i kazhem mi: "Jao brate si chuo onu novu stvar jebe kevu (i pochinje da mi peva AAAAAAAAAAAAAA DZELOSI!!!!). @Doca_: Poslednjih 10 godina ne izlazi nishta posebno niti extra originalno. Posle '95 sve je nekako neoriginalno ili vec vidjeno. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 @Ivan_: Delimichno si u pravi ali nisi 100%, svaki DJ tezhi da pusti neshto najnovije, najbolje, neshto shto niko nikada pre nije chuo. da ne ulazimo sad u priču koliko je to tačno ili nije, jebo ti tog DJ-a koji oseća potrebu da se pravda publici za stvar koju je pustio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 jebo mamu kod mene u Kupeu(fensi haus mesto) Nebac pusta i dalje it just wont do(ali to je mega vrh giga ultra hit) ali sta da radim kad mi pusti sound of san francisco,jel treba da mi se izvini? :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Kad ti pusti "Just won't do" trebash da ustanesh i da igrash a kada ti pusti "Sound Of San Francisco" trebash da ustanesh i da ga ubijesh :)))) Hmmm, danas sam bash prichao sa gazdom jednog kluba i lik mi je rekao ovako (da ga citiram): "E razumem ja sve tvoje prelaze i to, ali uzmi pushtaj za publiku a ne za sebe". Nije meni problem da pustim par pesama koje oni voli, ali ceo set da radim po njegovom mi se bash jebe... Uvek treba naci granicu izmedju novog i starog i izmedju tvog lichnog ukusa i ukusa publike... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Da li zna neko naziv numere na TV Spectrum dok ide vremenaska prognoza? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Treba mi naziv pesme, ide ovako: What' your name, what's your number, you are my first impression neznamshta... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Cypress Hill - what's your number? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ^ I ja sam pomislio na to, ali je u pitanju zhenski vokal... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Jebote koji je zhanr pesme? House/Rap/R'n'B/Metal? I gde si je chuo... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Zhanr je house, a chuo sam je sinoc kad ju je DJ pustio :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Kacio je to VoOdoO_MaN :) Ian Carey - Love Won't Wait btw, text ide: i've got your name i've got your number :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 ^ Ajd bash cu pogledati :) Thx! A shto se texta tiche, dobre je i da sam to zapamtio, sinoc se pilo :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Vrlo moguce da je ta stvar :) i to sam kachio Ian Carey remix a najnoviji ti je od Good Guys-a remix inache takodje vrlo dobar :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 A jel bi mogao da mi dash link da skinem ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) ^ Thx, ali file not found :( edit: To je to, nashao sam od Good Guys remix ;) Edited April 8, 2007 by Dushan_ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 Znachi treba mi ime i izvodjach one stvari iz zadnje reklame za Coca-Colu shto je u GTA fazonu,link za dl bi takodje bio pozeljan :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) zna neko koja je pesma.. znam samo deo "kiss me, wish me, cant u see" ? Edited April 10, 2007 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 VoOdoO, ovo morash da znash :) Elem, gledao sam sinoc koncert od Fatboy Slima na Brighton Beachu, i pustio je jednu pesmu, koju sam chuo 1000000 puta, i imao sam je na kompu, al mi je prso sistem i da mi jebesh mater ne mogu da se setim kako se zove. Poznata pesma btw. Pesma ide ovako: "sometimes i can't denied neznamshta i feel so much better now..." Inache, pesma je house, a vokal zhenski ;) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 @TeacH: Mushki ili zhenski vokal? Koji zhanr? Vec mali milion puta sam vam rekao da ne mogu da vam pomognem sa tako malo informacija... @Dushan_: Tu je LaG najveci obozhavalac FTB-a da ti javi ^^. Ne mogu da se setim trenutno jer nemam nishta njegovo na kompu. Inache taj nastup imam na nekom DVD-iju pa ako ga nadjem pogledacu... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 ^ Ma mislim da pesma nije njegova, nego da je pustio tu pesmu i onda josh dodavao neke delove iz "Rockafeller Skunk-a"... Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 (edited) da nije kurtis mantronick - how did you know? a sad kad pogledah lyrics nije to to cini mi se... Edited April 11, 2007 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts