gruja Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 neam komentara kewe mi...jel smo na groblju ili na 4umu...strasno... a ti voodoo ako ono smatras prozivkom jbga bte ne znam sta da ti kazem... i neam nameru da se pravdam zbog neceg ovako glupog nikako, stvar je bila zajebancija i stvarno je glupo sto je ovako ispalo...a vi mojne da pravite mucenika od coeka vec 10 postova iam na temu te pesme jer mi je stvarno mnogo znacilo da je skinem i na kraju sam stavio post sat vremena pre same emisije i cak i za vreme emisije tako da decko nije cekao ceo dan Car Fashion vec je i rekao ako budem tu pogledacu i hvala ti za to...i mojne da se tripujete tu i bacate mi neki moralni shit vise... sta drugo ocekivati od coveka koji glasa za pups jbt ejjj pups Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) grujo zabrinjava me tvoj iq ozbiljno...stvarno mi nije jasno kako se ovde ljudi lako primaju na svakakve gluposti...cak ste i poverovali kad sam iz drkanja napisao da gajim jbene golubove...omg stvarno[narawno da ogranicim ima jedno 5-10% ljudi na koje se owo ne odnosi]... ali samo was molim da ne nastavljamo owu tupawu rasprawu i da je ne sirimo wise jer owde kad krene "swadja" dwoje ljudi zawrsi se sa 50...zato sto swako ima nesto da prikenja i koga zanima i koga ne zanima...tako da ono...the end! Edited January 26, 2007 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ja mislio da je ovo topic "koja je ovo pesma" :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 grujo zabrinjava me tvoj iq ozbiljno vickasti si vala bash Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 evo sta mi treba...ako neko zna blazinu pesmu "o kako gi sakam parite"...e sad kako se zowe original od koje je on uzeo osnovu i preradio pesmu...?... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 pesma je matora, house je u pitanju, a ovako ide: "peace peace peace.... living in this world i`m dealing with reality.... .... too many times i asked why me... back and for back and for......." a? :] gde god da odem ja je cujem, i tako svaki weekend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Si siguran da kazhe "back and for"? Da nije "Back and Forth"? Mushki ili zhenski vokal? Jedinu pesmu koju ja znam je DJ Antoine - Back & Forth ali nema ovog "peace peace peace"... Pogledacu josh po nekim starijim stvarima. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_Star Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 DJ Tiesto ti je bolji mnogo veruj mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Si siguran da kazhe "back and for"? Da nije "Back and Forth"? Mushki ili zhenski vokal? Jedinu pesmu koju ja znam je DJ Antoine - Back & Forth ali nema ovog "peace peace peace"... Pogledacu josh po nekim starijim stvarima. nije :( znaci, muski je vokal, i ajde neka bude ovako: house je u pitanju, i gari izgovara "peace peace peace....living in this world i`m dealing with reality....",znaci duboki muski glas. a iza se cuju bubnjevi na fazon filterheadza.. pesma je iz doba kad i shiny disco ball, na taj fazon. sigurno ste je culi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Drummers of love - drums of love ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 Dobar Los Zao - Ljubi te batica Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 (edited) Pesma izasla negde 2005/06 neki disko fazon dosta je brza nema mnogo reci skoro se vrte iste i refren ide fazon Chicks and @!~!# show me what you can do... refren se zavrsava sa : like ooh-ooh-ooh ooh ooh ooh :D :( Edited January 31, 2007 by mareNzy^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 (edited) vecj duze vreme trazim ovu pesmu,jako cesto se vrti na radiu TRI a oni ko baksuzi nikako da kazu ko peva(a mozda i ja nikad ne cujem ),danas sam slucajno uspeo da nahvatam zadnjih 20ak sekundi pesme,pa bih molio ljude dobre volje [:D]da mi kazu koja je pesma u pitanju,bio bih ima nevidjeno zahvalan. Hvala puno unapred http://www.misticx-m3dia.com/ftp/nemam%20pojma.mp3 Edited January 31, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 ^Freemasons ft. S Garrett - Rain Down Love (Club Vocal) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 neko zna kako se zove ono od royksopa sa spotom sa kao nekim crnobelim demonstracijama i letecim balonima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 ^Freemasons ft. S Garrett - Rain Down Love (Club Vocal) Care ,hvala ti do neba Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) Ona pesma sto izvode snoop dog i onaj devin iz up in smoke tour-a :) pesma ide put your hands up if u wanna fu*k :) ili a just wanna fu*k you :) Edited February 4, 2007 by watch:. Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Da nije Snoop Dogg feat Akon - I Wanna Fuck You jedino tu znam... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Mislio sam da je ta ali nije :) nasao sam btw Dr.dre feat Snoop-I just wanna fuck you Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 mrzi me da chitam dal je neko napisao ali vecheras sam saznala da postoji program u koji mozete da ubacite deo pesme i on vam nadje koja je pesma i izvodjach Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 clubberi, help needed: http://download.yousendit.com/BB5CC67B2059BE4D velicina oko 300kb-a kako se zove ova stvar ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Aaaaaaaa..... To ti je iz Tiestovog seta i sa Sensationa.... Ne mogu sada da se setim... Javicu ti u toku dana Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 komerc house stvar ide vokal u fazonu "If you want to be my friend put my dick in your hand move it left move it right try to lick,suck and eat" Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sinister Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Aaaaaaaa..... To ti je iz Tiestovog seta i sa Sensationa.... Ne mogu sada da se setim... Javicu ti u toku dana chriss source - hugs n kisses Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 o bozhe,nije valjda da i on vrti huggs n kisses :((( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts