xomi Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 znaci samo jos jednom za swe pa ko oce da mi pomogne nek zapise negde termin u protivnom nastavite da coolirate nesto sto zahteva malo vise truda po obicaju... cetvrtak 18:00... petak 14:35... studio b...emisija se zowe car fashion...treba mi prateca numera...tj. ona koja se pojavljuje u uvodnoj i izjavnoj spici...jako jako poznata stvar...instrumental pocinje klavijaturama i tako...odjava... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Treba mi ona pesma sto ide u spici u emisiji na mtv-u ,emisija MTV-Blok,znaci trazim je vec dosta vremena i ne mogu da je nadjem :( heeeellllpppp Fight Club feat Lauren- Spread Love Ako ne nadjes vici Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Sad malo ja da trazim, sinoc sam u Brownu cuo onaj DJ Playa je pustao nekih par stvari koje ne znam pa ako mozete da mi pomognete dacu vam lyrics neki pa ako moze moze :) 1.Nabraja gradove, Detroit work it out, San Franc. work it,Miami work it out etc 2.Neka mesavina pesme Rock This Party i Sexy Back-a, (mozda Sinclair vs Justin) Ako neko ima neka okaci, thx :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Na kraju filma Matrix 3 svideo mi se soundtrack , jel zna neko tacniji naziv ? Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) 1. DJ Disciple Feat. Dawn Tallman - Work It Out (DJ Disciple Remix)/(Gilbert Le Funk Remix)/(Vocal Mix) Pa ti izaberi 2. Zeroxe to se zove prelaz A jebe kevu taj DJ shto pushta nove stvari... Btw znam tog DJ-a... Koliko ja znam on pretezhno radi R'n'B pa tek onda House. Edited January 24, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) @ Ghostface Ovo je ceo soundtrack, pa ako te zanima neka odredjena, overi samplove. Edited January 24, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 1. DJ Disciple Feat. Dawn Tallman - Work It Out (DJ Disciple Remix)/(Gilbert Le Funk Remix)/(Vocal Mix) Pa ti izaberi 2. Zeroxe to se zove prelaz A jebe kevu taj DJ shto pushta nove stvari... Btw znam tog DJ-a... Koliko ja znam on pretezhno radi R'n'B pa tek onda House. Nije prelaz brate nego 1 mix 100% sam siguran, ali ko zna sta je napravio on.Ne znam sta pusta ali u SB uvek pusta house i mnogo dobro ga pusta. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 znaci evo za sve[voodoo mojne posle da kaesh da te nisam podsetio] danas u 18:00...studio b... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Vazhi. Ali ne znam da li cu biti kuci bash u 18. Koliko traje ta emisija i jel je to samo u uvodnoj spici? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 u uvodnoj i odjavnoj... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Malopre sam chuo pesmu. Ne mogu da se setim stvarno mozhda neko drugi zna. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 znaci ajde ljudi plz...sad je emisija u toku... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 faithless - buddha bar...to sam trazio...voodoo moz' odma da skines taj dj avatar...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ma pusti ga, to je u modi Inache, stvar je super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ptaj fazon...rur udruzenje propalih dj-ejeva... i onih koji se loze da su dj-evi...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 xomi, jel tako ishejtuješ i čoveka koga si pitao gde je ta-i-ta ulica, a on nije znao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 ne, naravno, onda bi ispalo da je propali saobracajac ili wannabe putokaz kao shto i sam reche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 xomi, jel tako ishejtuje Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Da, moram da znam svaku pesmu ako sam DJ. I da. Boli me qrac da li se zezash ili ne ja sam ispao samo glup shto chekam tvoju emisiju u 18h da bi chuo tu tvoju stvar. P.S. Ne slusham toliko Faithless iako su oni dobro priznata grupa jednostavno nikada me nije privlachila. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Fight Club feat Lauren- Spread Love Ako ne nadjes vici lupash :P ajde ljudi,ako neko zna,i meni se svidja matrica jako. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 lupash :P ajde ljudi,ako neko zna,i meni se svidja matrica jako. to ti je kad ide top10 pa ono izmedju 100%, jedino ako je neka druga emisija/blok u pitanju.Recite kad ide pa cu naci... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Emisija se zove "Blok",rep matrica,zvuk klavira otprilike :) aj vidi pa javi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 ti si jedini lik ovde koga ne mogu da provalim kad se zjbva a kad je ozbiljan...posto owo moze da bude i jedno i drugo...jer ako je ovo izgledalo kao hejtovanje onda stvarno ne znam...:) ne zajebavam se. čovek je jebeno čekao da naiđe to tvoje na televiziji da bi ti rekao kako se zove pesma, a ti mu ni hvala nisi rekao, nego si ga isprozivao i stavio smajli. nije lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 elem, pitah i ranije...al sad videh da stvar ide na shpici emisije total tenis na rts2...pa ako neko zna:) ajmo ljudi, za vikend je emisija, valjda subotom popodne oko 4 sata...imate cokoladnu bananicu od mene:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 neam komentara kewe mi...jel smo na groblju ili na 4umu...strasno... a ti voodoo ako ono smatras prozivkom jbga bte ne znam sta da ti kazem... i neam nameru da se pravdam zbog neceg ovako glupog nikako, stvar je bila zajebancija i stvarno je glupo sto je ovako ispalo...a vi mojne da pravite mucenika od coeka vec 10 postova iam na temu te pesme jer mi je stvarno mnogo znacilo da je skinem i na kraju sam stavio post sat vremena pre same emisije i cak i za vreme emisije tako da decko nije cekao ceo dan Car Fashion vec je i rekao ako budem tu pogledacu i hvala ti za to...i mojne da se tripujete tu i bacate mi neki moralni shit vise... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts