Ramirez Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Odlican gol, odlican! Taman kad sam mislio da ce nesto da se spetlja on ga onako zavuche. I jos posle odbranili penal, sjajno, sta li je onaj baja hteo kada je onako sutnuo?! ← ochigledno nisi upoznat sa fenomenom "kasano" Zigic je objasnio samo tako extra potez, sada mu je skocio transfer odma :D i purovicu je lepo asistirao znaci zigic 10 za danasnji mec !! (zanima me kako ce prokomentarisati ramzes cini mi se ;) posto je kritikovao zigicevu igru na nekom topicu ;)) ← nisu me josh "ramzes" nazvali :) btw ostajem pri stavu da je zhigitj kosharkash i da ne zna da se kretje po terenu... p.s. dao je on mnogo bolji gol partizanu, ali lep je i ovaj. shta retji, svaka chast... chak mi je i drago zato shto mi je jedan drugar igrao na tiketu iz x-1. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 sta li je onaj baja hteo kada je onako sutnuo?! ← Hteo da bude Toti ali mu nesto neide za rukom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 bravo/ Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Bravo zvezdo igrao sam x-1 ^^ , ali zenit me sjebao i juventus :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 chestitam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 ZHIGA BOG ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OrthodoX Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 Svaka chast. Treci gol je za shpice :)...pogotovo shto ga je zakucao onaj gorostas. :)) Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted December 1, 2005 Report Share Posted December 1, 2005 toliko o tome da zigic nema veze... bilo na nekom od topica! mi da dobijemo strz. 1-0 idemo dalje ! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 jbt,mislim da danas zamalo da zaplacem od srece...iako smo pobedili,Zvezda je daleko od one igre koju treba da prikazuje,imali smo srece da smo imali inspirisanog Zigica(molim neznalice da ne komentarisu da ga po ko zna koji put kenja i sere,mozete samo da cutite i i dalje zivite u neznanju da on ne zna da igra taj fudbal) a inace odbrana nam je suuuuplja strasno,mislim da je ovaj B tim rome tu negde na nivou Tromsa ili Bazela samo sto je veci motiv bio u pitanju..znaci jos uvek sam pod utiskom tekme,ono idemo u Francusku da nam Strazbur da bodove da ne bi ispao iz lige ;))))) 0:2 ;) i da,sramotno je da je bilo onoliko praznih stolica,vidi se uticaj tapkarosa jebem li im mamaru... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Sinoc na Marakani je stvarno bilo nezaboravno.Konacno jedna velika pobeda!Ovo ce dati krila ovim momcima i mislim da ce proci dalje,jer potrebno je da pobedimo Strazbur i nista vise.A mislim da to mozemo jer smo bolji.Hvala ti Zvezdo za sve radosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Bravo. Ne narochito kvalitetna igra, ali trud i zalaganje na nivou. Zhigitj super inspirisan. Roma dzhukachka kao i uvek, posebno mi je drago shto je onaj gad Cassano onako promashio penal, a i onako budjavo shutnuo na pochetku 2. poluvremena. Inache, Zhigitj je prvi gol dao iz chistog ofsajda... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 fenomenalna utakmica sva sreca da sam bio na tekmi iako nisam hteo da idem nikad sebi ne bih oprostio Zigicu svaka cast stvarno igra super (mada ja ga licno ne volim, ne znam tacno zasto mozda zato sto ne zamisljam da se tako igra fudbal al nema ni veze nek samo on kuca golove i svi cemo biti srecni!!!) Jedini problem koji zvezda ima je prokleti Bisevac!!! Ako se neko seca Drugi gol PSV-a kod nas Bisevac kriv, Bazel, Tromzo, Roma decko uvek napravi bar jednu katastrofalnu gresku jednom recju decko nam upropasti Evropu!!! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Zigic ga je meto` kao Dejo protiv Kelna, samo sa jos vece udaljenosti...Bisevac je po ko zna koji put pokazao da je retard...Sudija je debil koji nije imao muda da pokaze crveni karton Panuciju, a mogao je da podeli par zutih, plus je penal svirao "na pravdi Boga" :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 zile ucio ronaldinja:)))) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 mislim da usivaju bulje sada,toliko smo ih trpali da je moralo biti ostecenja Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 nisu me josh "ramzes" nazvali :) ma mesam te stalno sa ramzesom :D jbga ramirez !! :D Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 fenomenalna utakmica sva sreca da sam bio na tekmi iako nisam hteo da idem nikad sebi ne bih oprostio Zigicu svaka cast stvarno igra super (mada ja ga licno ne volim, ne znam tacno zasto mozda zato sto ne zamisljam da se tako igra fudbal al nema ni veze nek samo on kuca golove i svi cemo biti srecni!!!) Jedini problem koji zvezda ima je prokleti Bisevac!!! Ako se neko seca Drugi gol PSV-a kod nas Bisevac kriv, Bazel, Tromzo, Roma decko uvek napravi bar jednu katastrofalnu gresku jednom recju decko nam upropasti Evropu!!! ← jebiga kad nam je ta njegova i dudiceva pozicija problem zadnjih par godina od kad je otishao vidic, koga ce da stavi umesto bishevca, joksimovica ?:) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 veoma lepa fudbalska predstava :) izuzetno sam zadovoljan rezultatom, igrom i ne bas, ali jedan zigic je sasvim dovoljan da se pobedi ipak drugi tim rome. da su kojim slucajem bili u full sastavu tesko da bi mi osvojili i bod. koreografiju jos uvek nisam video, znam da je bilo dosta raznobojnih najlona, ja sam licno imao crveni :) a nacin na koji sam dosao do karte je blago receno smesan. cimao sam se svaki dan do blagajne da bi uzeo kartu po ceni, iz principa nisam hteo "tapkarosima" (ne naravno pravim, mislim da i vi znate o kome se radi) da dam 1000din vec sam cekao 2-3 sata do pocetka tekme da vidim oce li cena pasti.i da, krenem ja do stadiona sa ortakom kad ono, prvi 1000din, drugi isto tako, treci... i sada dodjemo do nekog lika koji kaze aj dacu vam 2 za 1500 ja reko ok i sada ortak vadi 1000, ja uzimam karte od lika i polako se gubimo u masi. on vice stani, dugujete mi jos 500 a mi onako opusteno "budi srecan sto si dobio i toliko".. sva sreca da nije bilo njegovih ortaka u blizini, ne znam kako bi se sve zavrsilo :))) za zigicev gol stvarno nemam reci, iskren da budem mislio sam da je ovo sto je davao golove nogom slucajnost, posle onog sinoc me je definitivno razuverio. svaka cast, jos jednom !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 cekaj gol razlike odlucuje umesto medjusobnog skora?!vuhu,onda samo jos da pobedimo strazbur:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 stvar resava i remi uz pobedu bazela u rimu .... sto je vrlo verovatno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 bice tesko,ipak strazbur razbija u ligi uefa..i to BASH! Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Veliki Nikola Zigic, i velika pobeda Zvezde, koju je potpuno zasluzila. A onaj sudija sto nije dao crveni Panuciju je stvarno ispao smrad, penal, aj tu i tamo, ipak je to Roma, morali su da im daju penal ko i svim ostalim zabarskim ekipama. A tek sto je onaj Kasano glumio Pixija ( ili Totija , nije ni bitno ) sa penalom... Nemam reci, saban nafolirani ..... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Ima danas negde snimak takme?! Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 U svakom sluchaju, sve je u Zvezdinim rukama. Ako se pobedi Strazbur plasman je osiguran. Strazbur se inache raspada, a utakmica im nije mnogo bitna. Mada kapiram da tje svi da bezhe od 2. mesta u grupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted December 2, 2005 Report Share Posted December 2, 2005 Bio sam na zapadu... bilo je super i tako to da ne ponavljam rechi drugih ljudi... sve chestitke itd. E sad... Trazio sam svuda, ali nige nisam video poredak u grupama sa gol razlikom... Kapiram da bih mogao da nadjem kada bih jurio rezultate utakmica iz prethodnih kola, shto me mrzi... pa ako ima neko sa gol razlikom nek okachi... Jos jedno pitanje... Sa kojom grupom se mi ukrshtamo, tj nasha grupa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts