Razorman Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Veoma je lako dobiti orc-a, ako si FOV, ne lozite se da idete na gulove i 2-3 finda, to moze FOV, vi niste niti cete ikada igratio kao on, tako da samo mass buba... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 hehe pacov jeste sabio grubera :) licno sam prisustvovao mass zmajeva onih belih i imba destrosa raspo se gruber :))) na plunderu i to on razmislja pita mene yurija na sta da ide mi nemamo pojma ima exp i dolazi france iq2 decko :) legenda nema pojma i kaze e brate idi na one ptice velike :) i freeman otisao i dobio ga gruby se do eliminacije borio :) i trazio je vin da mu kaze ko je a kasnije smo culi od vankora da je grubby :D :P hehe PWND a btw nema orc tuce undeda a fov decko koliko sabija i nemoze da izgubi od elfa tako ga svaki orc pampraci :) da se nelazemo dk lich ili dl find ghuls destro ono sto je fov uradio xiaotu na wcg-u imho mada i dalje orc ima prednost znaci moras bitri bas bolji da dobijes Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 e da me jebes ako sam ja razuemo o cemo tu pricas, okacio bi opet onu palacinku ali ne znam gde je... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Fov igra vs Orca Ghouls DK + Licha (sa Orbom) i 1-2 bube + 1 statua = 50 populacije. Vuche tih 50/50 dok ne sqpi 1000/1000 zlata/drva i posle izbacuje bube/gulove... Ali Highl1 ne znam da li se secash Fov je igrao na Turtle-u vs Shortround-a ovo shto je Zerox prichao Gargs/Destros... On je koristio obe taktike... Tako da ni jedan ni drugi ne greshite... ← shortround je elf, protiv njega je mozda i ishao garge/destroe da sjebe drijade/mece Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 stvarno nista ne kontam moli se vladica da pishe na srpskom ^^ Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
InaCCessible Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Da jeste :) evo ja ti prelazem da idesh direkt tech na mass wyrmova i ubijesh ga :) ← Freeman, jel mozes nekad nekome da das normalan odgovor. Ko god da pita nesto ti ga ismejavas. Po meni tu DL resava stvar sa sleepom, Uspavas TC, pravis findove, golove, statue, i mora neki Abomination. Fokusiras ptice, nova na njih obavezno posto ce on hteti da fokusira ili findove ili statue. Probaj ovako, naravno sve zavisi od limita. Quote Visit My Website Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 A ti si mu ga BAS objasnio sa gOlovima,findovima,abominacijama,DL-om i statuama...mislim da si zaboravio jos +mass nekrosa banshija bloodlustovanih akolajta i mrmota...mislim,ako ti imas golda da izgradis sve to sto si nabrojao svaka tebi chast:) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) double:) Edited November 28, 2005 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FastAbuse Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Posto me je malopre jedan odrao sa ud na netu, da ti odgovorim. Prvi heroj Dredlord, masa gulova, onda fiendovi, kupujes scrolove obavezno, i to bi bilo ono najvaznije. Nije pravio drugog heroja, mada je to greska, al ko ga jebe. Ja sam igrao na wywerne i odrao ih je sa onom vojskom. Da ne poverujes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 To je ono kad mu je prekinuo 32:0? ← da tako nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 orka ces sa ud dobiti ili na timing ili na lvl-e, generalno kad ork izvadi sta mu treba ud moze samo da gleda :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts