Jump to content

Kako protiv ovoga?

Recommended Posts

hehe pacov jeste sabio grubera :) licno sam prisustvovao mass zmajeva onih belih i imba destrosa raspo se gruber :))) na plunderu i to on razmislja pita mene yurija na sta da ide mi nemamo pojma ima exp i dolazi france iq2 decko :) legenda nema pojma i kaze e brate idi na one ptice velike :) i freeman otisao i dobio ga gruby se do eliminacije borio :) i trazio je vin da mu kaze ko je a kasnije smo culi od vankora da je grubby :D :P hehe PWND a btw nema orc tuce undeda a fov decko koliko sabija i nemoze da izgubi od elfa tako ga svaki orc pampraci :) da se nelazemo dk lich ili dl find ghuls destro ono sto je fov uradio xiaotu na wcg-u imho mada i dalje orc ima prednost znaci moras bitri bas bolji da dobijes

Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P :

Fov igra vs Orca Ghouls DK + Licha (sa Orbom) i 1-2 bube + 1 statua = 50 populacije. Vuche tih 50/50 dok ne sqpi 1000/1000 zlata/drva i posle izbacuje bube/gulove...

Ali Highl1 ne znam da li se secash Fov je igrao na Turtle-u vs Shortround-a ovo shto je Zerox prichao Gargs/Destros...

On je koristio obe taktike... Tako da ni jedan ni drugi ne greshite...

shortround je elf, protiv njega je mozda i ishao garge/destroe da sjebe drijade/mece

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Da jeste :) evo ja ti prelazem da idesh direkt tech na mass wyrmova i ubijesh ga :)  [;)]

Freeman, jel mozes nekad nekome da das normalan odgovor. Ko god da pita nesto ti ga ismejavas.

Po meni tu DL resava stvar sa sleepom, Uspavas TC, pravis findove, golove, statue, i mora neki Abomination. Fokusiras ptice, nova na njih obavezno posto ce on hteti da fokusira ili findove ili statue. Probaj ovako, naravno sve zavisi od limita.

A ti si mu ga BAS objasnio sa gOlovima,findovima,abominacijama,DL-om i statuama...mislim da si zaboravio jos +mass nekrosa banshija bloodlustovanih akolajta i mrmota...mislim,ako ti imas golda da izgradis sve to sto si nabrojao svaka tebi chast:)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.