darijan Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ako je bilo mozete da mi ga duvanisete. eto reko sam! ------------------------------------------------------------------------------- Aladin bi pokusao da protrlja sijalicu i ubila bi ga struja Milosu Obilicu bi se sudilo u Hagu zbog krsenja obicaja i pravila rata i za medjunarodni terorizam Sveti Georgije bi se nasao na meti drustava za zastitu zivotinja i vjerovatno bi bio dekanonizovan Filipu Visnjicu i Homeru bi se sudilo zbog kleveta i sirenja laznih vijesti Mojsije bi bio optuzen za izazivanje opste opasnosti i remecenje prirodne okoline zbog epizode sa razdvajanjem mora Cezar bi bio kritikovan zbog neodgovorne politike na Rubikonu i osudjen zbog nezakonite kocke Seherezada bi imala svoj "Dzeri Springer Show" Odisej bi se, vrativsi se kuci, suocio sa brakorazvodnom parnicom i ozbiljnom alimentacijom kao odstetom za neredovno ispunjavanje bracnih duznosti i prevaru Juda bi radio za DB Kraljevic Marko bi dobio trajnu zabranu na dozvolu za jahanje zbog pijanstva, kao i tuzbu zbog navodjenja zivotinja na alkoholizam i unistavanje putne infrastrukture Sizif bi nosio koznu jaknu i pjevao "it's only rock and roll but I like it" Edip bi pronasao dobrog psihoanaliticara i izbjegao krvavi incest Orfej bi se drogirao i izdavao albume za "Grand Prodaksn" Arhimed bi imao jakuzi i boljelo bi ga za nauku Sveti Ilija bi radio za Elektroprivredu Kaligula bi bio predsjednik skupstine Nostardamus bi imao agenciju za proricanje i sopstveni placeni termin na TV Pinku Tesla bi i dalje bio ispred svog vremena Diogen bi se odusevio kvalitetom modernih plasticnih buradi (i kamp kucica) i batalio potragu za covjekom Dekart bi rekao "Mislim......Vidi, zanimljiv program na TV-u!". Hipokrat bi imao privatnu kliniku, a medicinska zakletva bi pocinjala sa: "Ljekar je duzan da pomogne bez obzira na vrstu viskija" Filipides bi bio sampion u maratonu, a sponzor bi mu bila Nokia Nice bi tvrdio da je Bog ziv da bi opet bio u suprotnosti sa javnim mnijenjem. Frojd bi rekao: "Aman, bre, ljudi - zezao sam se". ------------------------------------------------------------------------------- Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-M | Predator Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 extra Quote Only God Can Judge Me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Nostardamus bi imao agenciju za proricanje i sopstveni placeni termin na TV Pinku Najjache :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 nije bilo. što si postovao u fajlovima? svidelo mi se, naročito za hipokrata i frojda.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 omg extra ima ... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Diogen bi se odusevio kvalitetom modernih plasticnih buradi (i kamp kucica) i batalio potragu za covjekom Nice bi tvrdio da je Bog ziv da bi opet bio u suprotnosti sa javnim mnijenjem. ← Sjajno. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ko su filipides,kaligula? ko pita taj ne skita Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) Juda ,prajsles :D Retko dobar topic Edited November 27, 2005 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) Vuk Branković bi osnovao NVO za prigovor savesti i civilno služenje vojnog roka. Aleksandar Makedonski bi se zvao Aleksandar FYROM, i osvajao svet ajvarom. Edited November 27, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rancid Blade Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) ko su filipides,kaligula? ko pita taj ne skita ← filipides-zaboravio kaligula-rimski imperator iz starijeg Rima,poznat po incestu i seksualnim perverzijama,uz rucak bi mu dovodili nekog roba koga bi dok on jede strazari mucili,jer je uzivao u tome.Prava pozicija za njega Edited November 27, 2005 by Rancid Blade Quote What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Milosu Obilicu bi se sudilo u Hagu zbog krsenja obicaja i pravila ratai za medjunarodni terorizam Kraljevic Marko bi dobio trajnu zabranu na dozvolu za jahanje zbog pijanstva, kao i tuzbu zbog navodjenja zivotinja na alkoholizam i unistavanje putne infrastrukture the best offffffffffffffffffffffffffffffffffffff :)))))))))))) Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Aladin bi pokusao da protrlja sijalicu i ubila bi ga struja ne znam zasto smejao sam se neprestano citavih 15 minuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 sad svi gotive darijana xoxoxo :) btw extra je text Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 (edited) ko su filipides,kaligula? ko pita taj ne skita ← kaligula je bio poznat po svom ludilu (kao neron). kaligula je postavio konja za vojnog zapovednika inace, meni je marko kraljevic onako :))) ali svi su :)))) i da edit: Orfej bi se drogirao i izdavao albume za "Grand Prodaksn" Edited November 27, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 27, 2005 Author Report Share Posted November 27, 2005 Vuk Branković bi osnovao NVO za prigovor savesti i civilno slu Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Inache kaligula, klaudijev pastorak & naslednik na rimskom tronu, postavio je svog konja, Incitatusa za senatora, ne vojnog zapovednika. Takodje ubio je svoju sestru, trudnu sa njegovim detetom, pokushavshi da rekreira neku scenu iz grchke mitologjie kojom je bio odushevljen... Filipides je ako se ne varam bio vojnik koji je trchao do Atine sa Maratonskog polja sa vestima o pobedi nad persijancima... inache odlichan post, neke su baaash dobre on a side note glavni grad Makedonije iz koje je pomehnuti Alexandar je Solun aka Grchka Vuk Brankovitj nije poginuo u dotichnoj bitci, ali nije ni bezhao iz iste Milosh Obrenovitj bi nas do sada uveo u EZ, istina uz masnu sopstvenu zaradu, ali ipak... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ajd' kad svi komentarishemo, Kraljevic Marko je hit ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Leonardo da Vinchi bi radio u sony-u :) topic je extra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Aladin bi pokusao da protrlja sijalicu i ubila bi ga struja ne znam zasto smejao sam se neprestano citavih 15 minuta. ← zbog toga sto si 91 god .... btw...extra je topic........ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 (edited) glavni grad Makedonije iz koje je pomehnuti Alexandar je Solun aka Grchka Vuk Brankovitj nije poginuo u dotichnoj bitci, ali nije ni bezhao iz iste Milosh Obrenovitj bi nas do sada uveo u EZ, istina uz masnu sopstvenu zaradu, ali ipak... ← A da nije Aca koristio i neko hladno oružje umesto ajvara? Šta sve čovek može da nauči na ovom forumu, čoooveče! Da sam juče umro, ne bih znao ovu frapantnu činjenicu vezanu za oklevetanog Brankovića... forum ti je čudo jedno edukativno! Jel su svi na forumu ovakve bistrice, ako jesu, da prestanem ja da dolazim, sramota me često... Edited November 28, 2005 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Jel su svi na forumu ovakve bistrice, ako jesu, da prestanem ja da dolazim, sramota me često... OK, jednog si potkachio ... sad jos i onog drugog i imas combo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 28, 2005 Author Report Share Posted November 28, 2005 ja sam bistrica Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 Hahaha extra , Darijane i ti ga ubode jednom Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted November 28, 2005 Report Share Posted November 28, 2005 extra svaka ti cast za ovaj text ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts