MiGsa Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 bah, ako su to uradili... i kad bi se to dokazalo, trebali bi ih ovdesti na trg, dva besna kera... bez vazeljina, i udri po anusima... (gamad) a ako nisu, matorog lepo u ludaru zbog tako bolesne i gnusne lazi. (ludak) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) mi smo degenska nacija dok su hrvati 100 puta pametniji od nas svi nas mrze , to fanaticno nas mrze i slozni smo u tome , mislim u kojoj drzavi postoje jedna Vuco i ostale degenke koje pljuju po svojoj naciji.Metak u celo i cao pola nas voli hrvate pola ih mrzi iz dna duse mislim koji degenizam ovo shto su uradili jeste bolesno al gore stvari su radjene u ratu... inace da se nadjem u ratu sa hrvatima ubijao bi im sve muskarce one u uniformi klao one bez uniforme metak u celo da se nadjem sa muslimanima u ratu klao bi sve muskarce starije od 16 god zene metak u celo decu ostavio po strani ... a vi koji ste u fazonu Nisu svi hrvati krivi bu hu srbi su stoka itd itd , javite mi se da vam dam neke snimke iz rata .... Edited November 25, 2005 by Intruder Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 ma mi smo budale .. tako nam i treba • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 e zbog ovakvog razmishljanja ja palim iz ove usrane zemlje i sa josh usranijeg balkana... Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 (edited) Intruder, hoces da kazes da su samo hrvati radili grozote u ratu? Edited November 25, 2005 by Infinity Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 mislish, intruder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infinity Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Moja greshka, mislio sam Intruder... Never underestimate the predictability of stupidity! 'Ajde mala bubice, vreme je za pesmicuuu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Jebote sto mrzim ove Srbija vs Hrvatska polemike..bash mi idi na qrac....alo ti sto su to uradili su debili..kraj price...znam dosta hrvata koji su skroz kul,kojima seva paja za to sto sam srbin...debil je debil bio on hrvat srbin ili ko zna sta.ovaj lik sto je ubio onu klinku od 13 godina idiot bre,ovi sto su silovali bebe i zrtvovali ljude ist...a srbi su ;)Pa i da kod nas neko uradi ovako nesto nekom hrvatu smorio bih se ko bulja..aaaa blah...koji qrac pishem ovo kad ce se nase nacije duuuugo mrzeti Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 To vam je ko ono Nije sloba kriv mi smo govana ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts