Milani Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Znači stra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 koji je ovo pokushaj, ja sam prestao da brojim. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 987941984. pokushaj ja mislim. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Znači stra Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 GL sa tom idejom, ali... 1. Mnogo je bilo ovakvih pokusaja i svi, bez izuzetka su (ne)slavno propali. 2. Nije bas lako uci u dobar guild koji radi u MC (na nekim serverima je i nemoguce skoro), tako da cisto sumnjam da ce i jedan nas igrac koji vec radi MC i ima desetak (ili stotinak) DKPa u tom guildu izaci da bi podrazao ovo ideju i pridruzio se novoformiranom MC-srpsko-hrvatsko-bosanskom guildu sa neizvesnom buducnoscu 3. Nemojte pogresno da me shvatite, ali koja je uopste svrha 'naseg' guilda...ovo je 21. vek, globalizacija, ovo-ono...daj druzimo se sa strancima i ucimo engleski! ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 3. Nemojte pogresno da me shvatite, ali koja je uopste svrha 'naseg' guilda...ovo je 21. vek, globalizacija, ovo-ono...daj druzimo se sa strancima i ucimo engleski! ;D ← Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 Nije te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perun Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Pazi, nisam previse iskusan po pitanju MC, ali recimo da stvari stoje ovako: za MC treba, kao sto se zna 40 igraca, ali...nije to 20 hunta, 10 magova i 10 warriora ;) znaci treba 40 balansiranih igraca, od kojih neki moraju biti prilicno osakaceni za PvP odnosno PvE speced, recimo main tank...dakle to je dosta vise od 40 lvl60 u guildu...uz to mozes i sam da zamislis kolika je frka skupiti da svi dodju na vreme ili da svi ostanu dovoljno dugo, da svima radi net, da svima spavaju devojke/mame, da su svima puni frizideri i sl. U guildu u kome sam ja od skoro i koji poprilicno dobro radi MC (samo jos Ragnaros da padne) ima malo vise od 100 lvl60 likova, i otprilike smo knap...naime prosli put bio je full raid i jos 5-6 likova u redu... Sto se organizacije guilda tice zapazio sam par bitnih stvari: -stroga pravila su NEOPHODNA -strog GM i oficiri su NEOPHODNI, nema ovde demokratije... -jedan covek ima 0, 01% sanse da uspesno vodi mali guild, a 0,001% sanse da vodi veliki guild, dakle neophodni su AKTIVNI oficiri, a cini mi se da sistem class-leader oficira funkcionise OK -guild bank je/su uglavnom GMov/i alt char/ovi i postoje neki addonovi koji na guild sajtu (e da, neophodan je i guild sajt) mogu da linkuju backpackove i bank slotove tih altova... -DKP sistem, odnosno poeni koji se koriste da njima bidujes za uber loot (kakav samo i postoji u MC, BWL, i sl.) je takodje NEOPHODAN Ovo su stvari koje se meni cine vaznim (bar one koje su mi sad pale napamet)...btw. najiskrenije mislim da ce ti ovaj projekat biti extra smaranje, ma koliko u pocetku bio pun poleta, elana ili cega vec...mnogo si usko ogranicen na membere sa 'nasih' prostora medju kojima ima isto onoliko retarda kao i medju svim ostalim (iskljucujuci Kineze), a pri tome su svi grupisani u male grupe tako da izbacivanje/kaznjavanje jednog retarda za sobom povlaci jos igraca...my 2 cents Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imba.janqca Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 bahahaha samo da vam uspe , na harumashu uspeva jer je ozbiljno i ima se sajt i vt server i sve .... a kako cete vi bez sita bez vt ili ts , i koliko znam ima cl koj se brinu ko ce da ide u mc i ostalo tako da nece da vam uspe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Problem je u tome shto vi (skoro svi) iz ne znam kog razloga hoce da naprave stalno srpsi guild i samo srpski... U chemu je problem da svi nashi na nekom serveru udju u neki vec ortanizovan guild? ..... Ne vidim to moranje zashto srbi moraju da budu lideri nekog guild-a. I shta prichate vishe o tome da ne moze svi srbi da se skupe na jednom serveru? Ajde neka mi neko kaze koji se to narod skupio da su svi na jednom istom serveru? .... tako da prestanite sa onim "kmeee samo srbi ne mogu da se skupe da igraju svi na jednom istom serveru kmeeee" Potsecate me na onaj worldofroguecraftIII, kada tamo lista one forume... Ko da imate one rasplakane bebe umesto avatara, non stop neko kuka neshto... eh, nastavicu, pocheo COD2, odo da se igram Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted November 24, 2005 Author Report Share Posted November 24, 2005 nedaj bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 @Teach Zashto ti u sigu josh uvek stoji Syndrome kao guild? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Problem je u tome shto vi (skoro svi) iz ne znam kog razloga hoce da naprave stalno srpsi guild i samo srpski... U chemu je problem da svi nashi na nekom serveru udju u neki vec ortanizovan guild? ..... Ne vidim to moranje zashto srbi moraju da budu lideri nekog guild-a. pre svega zbog nepismenih likova koji ne znaju engleski - oni se zalepe za inteligentnije srbe, a ignorishu strance. ja da sam stranac u gildi u kojoj srbi 80% vremena pishu na maternjem i ignorishu naredjenje oficira da u guild chatu samo engleski, zapalio bih odmah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sauron Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Brate...jedan savet..batali tu rabotu oko naseg guilda....vec se milion puta pokusavalo i nijednom nije uspelo... Quote Eh...da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Imamo oko 70-80 lvl 60 likova i nekad su potrebni "pick-ups". Ali nismo Hardcore raid guild, pa je mozda do toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) @Teach Zashto ti u sigu josh uvek stoji Syndrome kao guild? ← Update-uje se signa sama na nekoliko dana. Mada mozda se nece updejtovati zato shto sam batalio wow. btw ostao sam guildless edite: updejtovala se ipak :-)) Edited November 24, 2005 by TeacH Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Evo sad je ok. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 mission impossible. :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cageSerbia Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Od prvog dana mi na na kraj pameti nije bilo da jurim neki Srpski guild tako da sam vec izvesno vreme u gildi sa nekim norvezanima,englezima etc i super mi je.... Tako da..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 (edited) ja bi realno mogao da se smaram sa time da napravim nash guild koji ce da funkcionishe ali nemam mogucnosti da tako neshto zapochinjem a siguran sam da me vecina ljudi ni ne poshtuje dovoljno da bi me podrzali u tome ali nije nemoguce... treba samo poshtovati pravila i znati gde, shta, kako i kad... isto ko i bilo koji drugi uspeshan guild samo eto recimo da bi mogli prichati na srpskom shto ne utiche mnogo na efikasnost samog guilda... Edited November 24, 2005 by pimpin` Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts