MiGsa Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 (edited) ti ponesi gitaricu, ja zmaja... ovi ce da se naduvaju... i bicemo pravi hippi crew :D samo nam fali i drale gore pushta zmaja sa svojom pilotskom kapicom ( )... Edited January 10, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 10, 2006 Author Report Share Posted January 10, 2006 aaaaaa..ja dans gledala neke slike sa kopa od ortakinje... drugari ima da odlepim do 24. februara... aaaaaaaaaaaaaaa... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 na šta to liči? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 11, 2006 Author Report Share Posted January 11, 2006 (edited) sta? slike?:)) pa slike lice:) ocu na skijanjeeeeeee... Edited January 11, 2006 by mjau_ _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 da, ivo, slike.. bu da lo. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 ivane, skroz otpala varijanta za kola?!?! postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 pa nije, baš su ovih dana servisirana i sad kao treba da idu dobro.. al prerano je još da kažem dal ću moći ja, dal će ćale moći da mi da kola i dal ću imati keša, pošto mi je nešto krupno iskrslo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 picke jedne pricate o ovm vikendu a?! aaaaa...sledeeeeeeeeeeciiiiiii breeeeee! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 radim na jebenom benasiju pa se sushim ovaj vikend.. ali zato bi mogli sledeci :) oddball, vi palite sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 ...ali zato bi mogli sledeci :) oddball, vi palite sutra? ← ne calimane, buduci da si mi lepo izbaksuzirao. U fuckin' woos :)) palimo sledeci ali cemo tek videti sta i kako. u tom slucaju vi cete cekati mene da zavrsim sa poslom, pa dodjete po mene i tek onda idemo. :p a bas ce ti biti lose sto ces raditi na benasiju... iva, jesi li cula!?!?? sledeci vikend!!! mojne da ispalis! postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 necu brate. sledeca nedelja mi je ispitna...ima da se raspadnem...znaci idemo sledeci vikend pa kud puklo da puklo. oce da ide i milica, ova ortakinja i mozda jos jedan clan....pa bi mogli sa dvoje kola or samting?! _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) znaci: ti, cali, milica, myself, jos jedan clan, i ova ortakinja??? + alena koja ima svoja kola i idemo tim... nekim vozilom... sa njom. ko je milica, ko je jos jedan clan, i na kraju, ko je ortakinja? edit/ i want some answers, woman!!! :)) Edited January 12, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 milica = zhuti salomon shto si snimio pre par dana btw vodish jovanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 jebeno AHAHAHAHAHAHAHAHA...solomon a? e a mozda je i jasmina...ne zaboravi to kali :D a mozda i tijana.. sve tri imaju solomon daskice a bile su cele prosle nedelje na kopu...khm...mada bice da je milica :D pa ne znam...ovaj treci clan je cisto da popunimo kola...:D a i znam koga cu da zovem...hihihihihi :D ako bi neko isao sa nas dve kolima...ili ako imamo mi gde da stanemo ondak nema treceg clana nego cemo se potrpamo kod vas ili vi kod nas :D _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 trpanje ?! hmm... cali?? ne sad ozbiljno. iva, kada mozes javiti siguran broj ljudi? moram znati sto pre kako bih nasao smestaj pre svega. kada saznas napravi spisak tvoje ekipice i baci ga na topic ili mi frljni na pm, svejedno. sada su guzne na kopu pa "moramo delati brzo" :)) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Čekaj, vi bi actually plaćali da idete na planinu, sneg i 'ladnoću? O zaboga... Ja bi' i Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 pa sutra...samo mi reci da li mozemo milica i ja da idemo sa vama kolima i eto...ako mozemo onda samo nas dve...a ako ne, ondak nas dve plus jos jedan. ae odgovaraj brzo brzo...da se izakcijam sa ovom mojom kokom... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) dobro je da si odgovorila, pobeci ce mi bas. nemoj racunati da moze stati u alenin auto vise od troje ljudi jer treba negde smestiti i daske i stavri ( ane znam da li mozemo da nabavimo drzace za bordove koji idu na krov). najbolja varijanta je sa 6 ljudi i 2 automobila (a i sto vise to bolje, zar ne ). dogovori se sa tvojima pa mi javi. ima cali moj broj moba. ili postuj ovde znas ono, kao za paintball spisak. edit/dovoljno brzo??? Edited January 12, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 (edited) alena vozi kola + djape + iva + milica + kali = 5 pet nije ostvariv broj na jedan auto ;) Edited January 12, 2006 by JetSet jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 Čekaj, vi bi actually plaćali da idete na planinu, sneg i 'ladnoću? O zaboga... Ja bi' i _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted January 12, 2006 Author Report Share Posted January 12, 2006 znaci kali ide sa nama?! :D moze tako :D ? ae sutra cu se izakcijam pa cu ti javim na mob... ko za paintball...bla bla...budalo :D _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 alena vozi kola + djape + iva + milica + kali = 5 pet nije ostvariv broj na jedan auto ;) ← zaboravio si ivana. shto se tiche korpe za skije, chucu se danas sa jednim likom, mislim da mi mozhe pozajmiti (ima li razlichitih modela za razlichite krovove? ja sam nub za motorizaciju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 budalo...ne znas sta je zivot. sneg...daskica...alkohol...njam ← To je sranje. Plavo nebo, zelene palme i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 To je sranje. Plavo nebo, zelene palme i Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 ^^word nista bolje od vedrog neba.... a zimi je nebo roze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts