Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 a kakav smeštaj imate, jel može da padne privala na jednu noć? ne smem da vozim nazad pijan ni-ka-ko! inače bih odskijao taj naredni dan, da vidim i ja taj kop.. može sa ćaletom biti cim oko kola pošto ih on vozi vikendom, al mislim da bi mi učinio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 kopjot i ja palimo u bansko 28.01. ali mislim da bih mogao da se ukombinujem nekako na dva dana. jel' bi imao gde da me zbudzish tam na jedno nocenje??? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 \o/ ovo će ući u istoriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 u tom slucaju bi mozda bilo bolje da spavam u iglu. postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 gde, u jugobanci??? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 sad još da navatam nekog ko bi se talio za benzin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) ivane, sve se mozemo dogovoriti... :) edit/@starbak: ja ne znam ni gde je ta jugobanka. mi smo bili u vikend naselju. edit2/imas li neki telefon kod njih??? Edited January 9, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 (edited) ae, bas cu da campri sa ivanom oko chorbe za kola, nadam se da ne vozi volgu :))) edit/ i ako je u fazonu da idem sa njim, offcourse Edited January 9, 2006 by oddball postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 naravno :) vozim ford sranje ovaj eskort karavan :) letos me je 400 km sa natovarenim kolima izašlo 20 evra, računaj 50 tamo i nazad sa poskupljenjima i lošim uslovima (do kopa beše ima 350 km?) kao što rekoh, nije sigurno da ću uspeti da iskamčim auto od ćaleta, al valjda hoću.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 na koliko idete? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 na 2 godine dragane. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 sad jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 ah, pa da! zaboravili smo da cali radi u jogopetrolu, on ce biti generalni sponzor sampiona :) sad ozbiljno: cali, jeste li ti i iva za???? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 brm brm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 o da, ja sam za akciju, a za ivu mala verovatnoca - mada tu se dovodi u pitanje broj mesta, jer troje mozhe po kolima, a ivan je trenutno jedini pilot od nas trojice. dodushe ivu mozhemo da povezemo alabama style, omcha oko vrata pa za zadnji branik. all those in favor say 'aye' Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 aye! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samuel L Jackson Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 hell yeah, motherfucker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 na 2 godine dragane. ← bravo genije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 sorry iva but... aye! :)) postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 citing 41:19 took 10 minutes to change ya skin to jose from four-nigh-a cali but with a noose to your help we rally to tie up lil girl known as me-ow driving to kop alabama style right now etc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 uf, vrlo je moguće da ostanem bez kola.. danas sam ceo dan proveo s njima na servisu, pukao 200 ojra, i još treba.. prešao je 80k, vreme je da se menja zupčasti kaiš, ćale se nešto nećka a to ako pukne dok je motor upaljen može ceo motor da se baci otprilike. tako da je rano da se dogovaramo još, bar što se mojih kola tiče. no ja sam i dalje za :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 e ae sacekajte da i ja dodjem... ono cujem da ima gore vetra... (shto olakshava neke stvari ) :D ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 jeste li raspolozeni da se ide autobusom. prvi polazak je u 07:00 a cena povratne karte je 1.405 din + 15 din po koferu, bordu, paru skija... na kop se stize do 12:30. poslednji polazak ka kopa ka beogradu je u 16:15 i stize se oko 21:30. cali je u frci sa slakom tako da ne verujem da bi mu to bas odgovaralo... MIGsa kada se vracas??? postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 u februaru negde oko 20. al shalio sma se:)) (mada sma totalno za ono 1 day trip do negde da odradimo neshto ... hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 pichke jedne, mene ignorishete.. dobro, ionako su mi skije u kijevu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts