mind_overtaker Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 sta radite kada vam stane skidanje torrenta posle krsa skidanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 sigurno nije stalo samo od sebe, provalim zašto pa popravim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 valjda je mislio kada prsnu svi seedovi .. pa onda nemozesh nishta sem da se uhvatish za ushi i djuskash =) moze neshto sa preimenovanjem fajlova, raznim drndanjima i trazenjem 99% istog torrenta .. al poshto mi to nikad nije upalilo (probao 2-3x) nisam se vishe zamlacivao sa tim Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 ako znas od koga vuces zamoslis ga da ponovo okaci torrent al posto je to redak slucaj ne ginu ti ushi najbolja fora kad postoji samo 1 seeder i on prestane na 99% onda svi vuku dzab dzabe :( Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 evo meni stoji fajl od 400 mega na 98.6% ostaje jedino da cekam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Jedino cekanje... Jurim Clockwise film, skinuo 70% za dva dana i cekam evo 3 meseca da se neko smiluje. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Posto koristim "privatne torrente' trazim na forumu od tog coveka da residuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smorrior Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Pa nista, smorim se :) Meni se desilo da sam skidao neki singl preko Azureus-a i doslo do 90 i nesto % i kase nesto na foru : File name is too long i prestane... Nemogu da verujem, ako neko zna zasto i kako da ispravim to, a da ne pocinjem ponovo >> Quote know what ya know and not what ya hear! smorrioR @ Last.fm | smorrioR @ deviantART I see through beheaded faith the other side… Times without hate, new children kill the fears, sorrow mother deliver no tears __________________ Feed your soul and mind And disya spiritual wickedness we override ... The power of mind! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted December 11, 2005 Author Report Share Posted December 11, 2005 evo sta mi se sad desava, dnevno skinem oko 20mb fajla, koli inace ima 3,99 gb, a ja sam na 3,12 gb, tako da ne bi da cekam mesec dana da ga skinem ako ne moram. da li mogu nekako da saznam od koga vucem pa da mu kazem da mi ostavi fajl da ga skidam. torrent sam skinuo na torrentspy.com kad vucem, sto traje jedno pola sata dnevno ali samo par minuta na svakih par sati, brzina je dobra ali seed je uvek 0 o cemu se radi, jel zna neko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 Bacish na torrentspy-u pod comments za taj fajl neshto tipa "Some1 please seed..." ili tako neshto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 aj da ne dizem novi topic. prilicno sam nov sa torrentima.skinuo sam par filmova od po 700 mega i to je bilo ok,seedova je bilo dosta vishe od peerova i dl je bio prilichno konstantan oko 24kbps. uzeo sam pre neki dan da skidam lord of war,bilo je otprilike 250seedova i 500tinak peerova.dl je ishao relativno brzo i za jednu noc sam skinuo nekih 35%(500mb).i onda je dl krenuo da "poskakuje".u proseku je 5kbps ,ume da se digne i na 25 ali na svega par sekundi.trenutno stanje seedova i peerova je:seeds15(55) peers17(816).koristim utorrent e sad me zanima koji odnos seedova i peerova na pocetku treba da bude da dl bude konstantan,tj dobar. podesavanja su mi na defaultu(sem uploada koji je na 3kbps).postoji li jos nesto sto bi trebao da promenim? eh da,npr limewire ide zakucan 25kbps aj pa hvala:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts