termos Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Dobro, nasao sam danas formulu za Minor Beastslaying, and thus I got my first glow. CAN YOU BELIEVE IT?! MINOR BEASTSLAYING!!! Ali dobro, i to je nesto... Kinda... Elem - zanima me sledece: 1) Enchantovi koji daju +1 i +2 na weapon damage (Minor Striking i Minor Impact, respectively) nemaju glow. U cemu je trip? Je'l granica za glow iznad +2? 2) Cuo sam da na netu ima WoW sajtova koji uz spisak Enchantmenta daju i podatke o boji glowa (ako ga ima) i preporucenoj ceni po kojoj se isti prodaje. Ja begam sad to da trazim, a ako neko od vas zna za nekakav takav sajt napisite molim. Hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpin` Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 udji na neki server i pogledaj boje enchanta pa inspectuj ljude i vidi koji je enchant u pitanju Quote uvek moze bolje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) au coveche nemoj vishe ovakve topice molim te :P kad trazis neshto na netu uvek idesh na google, kad trazish neshto u wowu uvek idesh na www.thottbot.com . . . . evo da ti ja napishem ukratko glowove da ne davish! Crusader - belo Agility(+15) - Zeleno Spirit & intellect (+20/+22) - Zlatno-Zuti glow Beastslayer - Crveno Elementalslayer - Narandzasto Wpn dmg - plave boje Demonslayer - vatra (oruzje gori) Icy chill - Kao kad otvorish frizider Fiery Weapon - Gori (slabije od demona) ovo su svi enchovi koji daju glow (vecina dostupna samo 60-icama i burzujima niskog lvla) Edited November 22, 2005 by SoulstormM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurshlus Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Care , ako si bash zheljan da ti svetli mach , igraj Jedi academy... Quote Just great... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 Care , ako si bash zheljan da ti svetli mach , igraj Jedi academy... ← taj neki rad.. idi igraj jedi academy ili "barbie fashion week" ako ti je do izgleda/manekenstva! =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 da i nisam napisao, nije isti ench. wpn dmg. i za 1H i 2H 1H su +1 +2 +3 +4 +5 , a za 2H su +3 +5 +7 +9. koliko znam svi wpn dmg enchovi na 2H svetle plavo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted November 23, 2005 Author Report Share Posted November 23, 2005 Zavrsio sam Jedi Academy vec dva puta... A Barbie Fashion Week... I've lost count... Pa se sada manekenisem po WoWu... Bar dok ne izadje BFW: Glitter & Beauty... Zajebi Burning Crusade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uBAH Posted November 23, 2005 Report Share Posted November 23, 2005 (edited) au coveche nemoj vishe ovakve topice molim te :P kad trazis neshto na netu uvek idesh na google, kad trazish neshto u wowu uvek idesh na www.thottbot.com . . . . evo da ti ja napishem ukratko glowove da ne davish! Crusader - belo Agility(+15) - Zeleno Spirit & intellect (+20/+22) - Zlatno-Zuti glow Beastslayer - Crveno Elementalslayer - Narandzasto Wpn dmg - plave boje Demonslayer - vatra (oruzje gori) Icy chill - Kao kad otvorish frizider Fiery Weapon - Gori (slabije od demona) ovo su svi enchovi koji daju glow (vecina dostupna samo 60-icama i burzujima niskog lvla) ← +15 str i +20 spirit - zeleno kao agility Edited November 23, 2005 by uBAH Quote Pita Nemanja Vidic Fergusaona : Sefe jel mogu da igram u subotu? Ne znam Nemanja Vidicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Spell Power - Ljubicmasto Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted November 24, 2005 Report Share Posted November 24, 2005 Zavrsio sam Jedi Academy vec dva puta... A Barbie Fashion Week... I've lost count... Pa se sada manekenisem po WoWu... Bar dok ne izadje BFW: Glitter & Beauty... Zajebi Burning Crusade. ← super, poshto i ja chekam isto! ^^ btw po meni najlepshi glow ima life stealing, onako tamno ljubicjanstven (ako je to, to!?). mada ni +22 int nije losh na stave-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted December 23, 2005 Author Report Share Posted December 23, 2005 (edited) Evo jos jedan post u ovom topicu, pa ce da se podigne na vrh liste. Da ne pravim bez veze novi topic. Sve ovo sto sam trazio imate na ovoj strani, pa ako nekom slucajno treba - mozda i pomogne. Izvol'te: http://www.crimson-eagles.org/prof_recipes...2668bb68524721a Edited December 23, 2005 by termos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haqla Posted December 24, 2005 Report Share Posted December 24, 2005 http://www.wowwiki.com/Enchanting#Recipe_List Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts