jasamnepismen Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 pala na lvl 60 bash biJe, Jebe keve... ali bash ono... izuva. SAmo CoC ovo ono... mislim bije i kad si izlogovan, dobro... tad bije slabije al' opet biJe k'o lud... nema mu ravnog, mozhda samo neki dev kad udje da probava neke shifre mozhe da ga ubiJe ili da ga outdmg-uje u instanci, kad on udari hordash izgubi hotbar za lechenje a prijavljeni su i sluchajevi restartovanja windowsa jer isti ne mozhe da radi kad mu paladinov dmg izjede svu ram memoriju... i tako, i zapamtite, paladin nije ghay osim ako ne naletite 2 human female paladinke u nekom zhbunu kako se role-play lizhu... tad mozhete biti sigurni da se radi o ghay based personality issues, sa akcentom na incestu mozhda O.o a vi kako 'te? :D ← Koji si car. Molim vas nemojte raspravljati o paladinima. btw pale su najbolji. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 pala ima bolji heal od priesta i skida agro sa main tanka ... cuvene reci jednog pale ................... ← citao sam negde da pala ima najbrzi heal sa nekom opremom iz zul'gurub-a Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 pala na lvl 60 bash biJe, Jebe keve... ali bash ono... izuva. SAmo CoC ovo ono... mislim bije i kad si izlogovan, dobro... tad bije slabije al' opet biJe k'o lud... nema mu ravnog, mozhda samo neki dev kad udje da probava neke shifre mozhe da ga ubiJe ili da ga outdmg-uje u instanci, kad on udari hordash izgubi hotbar za lechenje a prijavljeni su i sluchajevi restartovanja windowsa jer isti ne mozhe da radi kad mu paladinov dmg izjede svu ram memoriju... i tako, i zapamtite, paladin nije ghay osim ako ne naletite 2 human female paladinke u nekom zhbunu kako se role-play lizhu... tad mozhete biti sigurni da se radi o ghay based personality issues, sa akcentom na incestu mozhda O.o a vi kako 'te? :D ← ahahahahahhahaahahahahahahahaah /signed !!! Pala bije !? ROOOOOOOOOOOOOFL !!! Koji vic...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriM ReapeR Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 citao sam negde da pala ima najbrzi heal sa nekom opremom iz zul'gurub-a ← Nope...Paladini i shamani su manje vise isto samo za razlicite frakcije...group support... i shaman i paladin imaju 1.5 sec cast lesser heal samo sto shamanov vise healuje..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 da, po defaultu, ali sa opremom iz zull guruba dobija flash heal brzi od priesta. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 verovatno (99%) je krenuo USA a ne zna da ima i EU serveri =) ← Ako nekim chudnim sluchajem nije tako, onda imash i opciju Haumarush horda, ima nas dosta... i pravi se alijansa na Chromaggus (server star 10-15 dana). BTW, kolko dugo shljaka Haumarush? Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ~3-4 meseca Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 offtopic Maude /spank -> ICQ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted November 21, 2005 Author Report Share Posted November 21, 2005 pa ono, us server :) jebiga.. nije vazhno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Jbg nije chudno da ti promichu takve sitnice s obzirom shta "studirash" :P Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 da, sale je uvek tu kada je potreban shaljiv odgovor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 offtopic Maude /spank -> ICQ! ← evo evo =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Grime shto ti ne napravish paladina, ti i paladin se bash voolite, stvoreni jedan za drugoga :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Ma moj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts