Jump to content

syndrome

psy

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Niko se na tebe ne ljuti za to sto si se trudio ovih meseci. Nisi trebao bre da disbandujes guild - ako nista trebao si da das gleader dal khau - dal bullsu - bilo kome privremeno dok se ne organizujemo i svi odavde ostanemo zajedno a ne ovako svako na svoju stranu. A svi smo culi da si disband uradio iz hira iako smo dan pre toga pricali sa hybridom i vec zavrsili 90% oko pravljenja instant MC guilda i to guilda koji bi neko drugi vodio pa niko ne bi morao da bude pod pritiskom. Dakle prestani stalno da pominjes kako je bilo tesko. Syndrome jeste bio mrtav to svi znamo - ali nisi sme da radis disband dok se ne dogovorimo jer smo bar mi odavde koji su bili u sindromu hteli da ostanemo zajedno na jednom mestu.

shto se ne skupite i osnujete novu gildu?

da tachno tamo gde i treba da budu .. kiligor sa kiligorima , shit sa shitovima ... grrrr

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

killYg0r, vecina je racunala na syndrome, zato i dosta njih nije nashlo guild, kao shto tjira rece , neki su instant upali u druge gildove, pitam se kako ? [:(!] Btw WTF is NAB ???

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

killYg0r, vecina je racunala na syndrome, zato i dosta njih nije nashlo guild, kao shto tjira rece , neki su instant upali u druge gildove, pitam se kako ?  [:(!] Btw WTF is NAB ???

po onome shto sam video u vitezovima, bolje je za igrache shto su otpalili u strane gilde..

da pojasnim, chisto da ne ispadne kao hejt:

ima dobrih igracha u vitezovima, vishe puta sam ukrshtao puteve sa njima (bilke i drozan, ne znam koji od njih je sad u vitezovima), ali su retardi mnogo glasniji. jedan u 10 redova spamuje za pomoc na general kanalu u vezi kvesta, drugi ne ume da prizove Echiyakee-a (pola sata sam ga navodio preko mape, na kraju sam preshao ceo barrens, stao na spawn, da bi mi on rekao: shta sad?), treci viche na guild chatu 'aj svi spamujte whisperima <name>, on je lopov, ninja, ustasha itd.' i niko ne jebe pet posto MOTD da je u guild chatu engleski obavezan..

noob = nab etc.

enivej ako ne mozete da nadjete gild onda u kurac.. mislim ja sam dobio oko 15 invitationa do sada, jes da sam priest ali chak i kao warrior ako si dobar, lv60 i dovoljno uporan mozesh da upadnesh u ozbiljne gildove koji rade mc/zg ili tje ih raditi i budutjnosti.

staljo, ako si zbog toga nadrkan na mene onda jebiga.. kapirao sam da ljudi znaju za friends listu pa kao ajde shto pre da okoncham agoniju.. btw imash oko 8 ex synovaca koje smo hteli da guramo u HS u nef2 tako da dzoinuj se tamo sa josh par ljudi koji nisu nashli gild i eto ti ekipica. etc.

kili, pa radije bih ishao u RFC svaki dan nego da platim cenu Nef2 membershipa da bih igrao MC/ZG/BWL.

A ostatak nabova koji nisu nasli gild ,nikad nece ni naci ozbiljan posto su noobsi :S

Rolf obracash se meni ? Meni je dosta sto sam video i sabio prvog bosa u bwl , a ragnarosa sam farmao dok si ti cuclao cuclu i dok su te karali gnome magovi 5 lvl manji , govno jedno malo pokvareno nezahvalno , ima da te izbace one ninje iz guilda cim brze od njih ninjujesh nesta ili pak provale kakav si dement pa uzimash fire ball i imp blizard jer se "jedno uklapa sa drugim " ili mozda extra uber build cold mag sa perma frostom witer chilom bez imp blizarda i imp frost nove i arcane stablo sa 20 talenata bez evocationa i sa 3/5 imp arcane explosion , da na govorim sto te boki gosha 10 lvl manji warlock sabio u duelu i to sve si bio 60ti lvl eto vam znachi ono 60 lvl i ne samo nab nego i dement ... roflmao , samo i mozes kazesh roflmao , cim ti igrash tako dugo znachi sve mi je jasno kakav je to guild , zato sam ih i odbio . Jbg sada sto sam se ispalio pa odbio anathemu dok je sindrome josh bio ziv to je druga stvar , ali ti bi ispalio i sindrom pre mesec dana da te ja nisam ubedio da ostanes , a sto se tiche onog sa arcanite transmute govno malo , dao sam ti dovoljno golda kada sam bio lvl 40 a ti lvl 60 dok smo josh bili u guildi ( samo iz sazaljenja ) mogao sam da kupim 5 ABa , ali ne ti hocesh da mi naplatish arcane transmute ... fu noob die ...

sry zbog hejta ali stvarno retard zasluzuje :)

elem

noob = nab , nab = pojachana verzija nooba :) kao uber noob :) to sam ja :)

Elem , sto kaze tjira tu se slazem da moze lako da se nadje guild ( pogledaj gore ffs ) medjutim bilo bi bolje da se pre "unishtenja" guilda lepo izvrshila neophodna i besposhtedna selekcija i da smo se lepo svi zajedno prikljucili nekom guildu , jer mene stvarno smara da idem u neki strani guild sa sve nekim freekovima :D , plashim se :)

elem tako je kako je , ja sam se israo , a imam i pravo kada mogu i ostali ... valjda ... mozda i ne , ipak mi je cale crnac ... noooooooooooo ;)

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ja sam pocheo ponovo da igram juche.

I josh nisam nashao gildu (iako sam imao 4 poziva), jer rachunam skupice se nashi opet, a i ima naznaka da ce tako i da bude. NB neshto ima u planu (dali on dal' neko od njegovih drugara nisam siguran)

vecinu q sam radio za gild m8ima pa mi je friend lista poprilichno prazna (synbank i josh 5-6 drugara).

A da zhal za syndromom bude veca, juche dok sam radio q-ve naletim na dvojicu exSyn (posebno na svakog os njih) i lepo i lagano odradim q-ve, jer momci znaju da igraju, i na kraju likovi me pitaju da li sam iz Syndroma. I naravno sad mi je friends lista bogatija za 2 chlana

nema te logike koja ce me zaustaviti

Ja i ako se vratim da igram WoW to nikad vise nece biti u srpskom guildu ( ili guildu de su osnivaci ili vecina Srbi). Zato sto smo katastrofa, guild se i raspao jer su ljudi poceli da odlaze u vece guildove jer im se radio MC a realno Syndrome bi to radio za 2-3 necelje. Naravno da bi wipe-ovali na prvom mobu i te stare price , ali nijedan guild nije isao drugim putem. E sad problem je bio sto je ljude mrzelo to da cekaju nego su neki odmah zapalili u ove velike guildove. Ovu igru kao i vecinu ostalih ce ubiti deca...

Ovo je bio moj prvi guild u kom sam igrao( ne racunajuci Dunemaul na kom sam igrao 10dana)!

Bilo je lepo dok je trajalo. Zao mi je sto ce dosta dobrih ljudi preci u druge guildove i da cemo retko zajedno raditi bilo sta ponovo!

Jbg, uvek nam ostaje kanal Serbia, ali ni to nije kao shto je bilo pre! [:(]

Neki su jedva docekali raspad guild-a!

Drugima je dobro doshao raspad, i ako ga nisu zeleli!

Treci su samo formalno bili u guild-u dok su igrali i radili ZG sa drugim "uber" guildom!

Meni iskreno prshte jaja! Neka killy igra gde hoce, i nek nas mrzi sto smo nab-ovi koji nisu ponosni na ninjovanje Devout chest-a!

Na killyju se vidi klasican primer dement-a (hvala za izraz SS, to je taj koji sam trazio) koji dok je bio u Syn-u je bio kolko-tolko normalan, a od kad je presao u NefII, misli da je uhvatio boga za kurac! Ne znam da li si ti decko na TI sa mozgom. Takvo ponashanje je mozda pozeljno u Nef-u, ali bre opameti se dok nije kasno!

A da dodam! Ono vece na serbia kanalu kad si pljuvao i stavio onog lika iz Hrvatske na ignore, stvarno je detinjasto i debilno!

Dosta nashih je preshlo u druge guildove ali niko se nije uobrazio kao ti!

Watafak!

...uuuuf...

Ovako...raspad Syndroma je stvarno bio bezveze, ali uopste se nije desio samim DISBANDovanjem guilda od strane Tjire, vec nedelju-dve ranije. Igram WoW od kada je izasla EU verzija ( i betu pre toga, ali tu nisam bio u guildu ni jednom) i to na Shadow Moonu. Za one neobavestene, tamo je postojala nasa gilda Dragonkin, u kojoj sam bio do njenog poslednjeg daha, tako da mi je cela prica deja vu. I tamo sam delio loot sa guild memberima, planove od 150g davao dzabe i sl. (i nije mi zao). Ali desilo se to da, po raspadu guilde, posto su se svi postepeno rasipali i kada su vec svi nasli novo udomljenje ja nisam ni mogao da nadjem novi guild jerbo su se svi tenkovi u guildama gde sam zeleo da udjem bunili protiv novog warra i sl., iako mi je oprema bila uber tanking, i iako sam bio prot specovan, i iako sam dzabe pravio AR memberima...naravno u neke minigilde mi se nije ni islo...Ovo pricam samo da se ne bi ljutili sto sam razmisljao u tom pravcu, i da bi shvatili neke druge koji su radili isto...

Moje misljenje o raspadu, ako nekog i interesuje jeste da jedan covek sam nikako ne moze da vodi guildu, a oni iskusni, koji su mogli da pomognu, su bili dovoljno iskusni da znaju koliki je smor biti oficir nekog guilda, pa su to i odbili. Znaci, nekog pravog krivca i nema, to je bio put kojim se krenulo mnogo pre samog raspada. U svakom slucaju, bilo je lepo dok je trajalo...inace za guild sam se zalagao koliko sam mogao, a da budem iskren nisam mogao/nije me interesovalo da budem oficir ili sl., u Synbank sam slao sve sto sam mogao, prisustvovao sam svim akcijama i bio sam dobar i posten clan :D

Sto se tice Killyja, tacno je da je ninjaovao Devout i jos se posle objasnjavao sa ljudima u stilu 'pa ima INT!!!', i ja sam bio za to da ga izbacimo iz guilda sto sam i njemu rekao i na guildchatu i sa /w, ali ljudi...ipak je ovo igra, a covek se uci dok je ziv, njemu je to bila dobra lekcija, i znam da jos vuce repove od toga, ali stvarno se decko popravio...njemu je najveca greska bila sto se pravio mnogo pametan, sto je inace nasa nacionalna greska, bar u WoWu, sada je OK i prilicno dobro igra svog malog maga :D (naravoucenije: na greskama se uci, give him a break)

I za kraj ovog poduzeg monologa koji je proizasao iz moje trenutne dosade, ali i iz zelje da pridodam nesto poduzoj diskusiji oko Syndroma koja se prenela ovde sa www.syn-wow.coma - nisam igrao u stranim guildama do sada, ali NefII u kome sam trenutno mi je stvarno OK, posebno zato sto su svi lvl60, i sto guilda i postoji 90% zbog toga da bi organizovala raidove u MC i sl., pa nema smaranja sa onim obavezama oko grindanja za guildu o kojima sam slusao. Lideri su cool skroz, a pravila su dosta stroga (ovo je plus). Ima vise od deset srbo-hrvata posto su tu i neki cool likovi koji nikada nisu ni bili u Syndromu, tako da, ako ste zainteresovani, javite mi se ingame (Perun, jel) da vidimo i za vas...btw. u subotu smo isli u MC, to je meni bio prvi put tamo, i ocistili smo bez problema sve osim Ragne - znaci nisu debili...

uuuuffff....

e to napucavanje kilija.. kao shto kaze perun "give him a break". prvi character, prvi mmorpg a i nije nab =) to shto je malo pichka, stoji.. ali jebiga, kao shto kaze storms. uhvatio je boga za muda prelaskom u nef2. pre je recimo uvek hteo da pomogne (bar meni) i da uskochi kada zatreba a sada poslednjih 10 puta od kako je ushao u nef2 kada ga pitam da uskochi u neki instance kao pomotj (a shto je najgore to su dm, lbrs, ubrs, etc od kojih i on sam moze imati koristi) uvek me isqlira (mali sisitj :)) ili lupi glupost "idem da spavam" a bude online josh sat vrema i te fore. ali jebiga, sada je killy ub3r 1337 pr0 playa! :p

sve u svemu, perun je napisao lep post koji je obuhvatio srz masheg vetj starog problema a ja se jedino kajem shto nisam disbandovao gild 24h kasnije ili pak sachekao stalju oko dogovora sa HSom ali stvarno nisam verovao da tje ljudi u sekundi (bar neki, vetjina) natji nove gosu gildove - mislio sam da vetjina deli nashe ideje ali sam se prevario.

enivej to svo flejmovanje nef2 je malo glupo iako sam jedan od prvih koji je tu da uskochi kada se flejmuje isti gild ali to je manje vishe zbog kilija da ga nerviram =))) u tom gildu su sada neki domatji igrachi za koje imam big respect kao i par stranaca sa kojima igram na dnevnoj bazi tako da mi se gild chini sasvim okej osim shto stvarno ima retarda koje bukvalno boli kurac za ostatak ne-nef2 sveta. redovno izlazenje iz partija kada BG zakuca na vrata a mi na 10 min od drakkija, ili rolovanje na set iteme opushteno bez onoga "sorry", samo roll "stfu noob" i te fore. tako da uglavnom trazim ML ili ga sam stavim ako sam party leader u grupama/raidovima gde su, za mene, nepoznati nef2 memberi! ;) ali sa druge strane uvek trazim ML ili ga stavim bez obzira na nef2 membere jer svuda, u svakom gildu ima dementirano poremetjenih ljudi! ;[

e da, josh jedna stvar.. ako napucavate kilija zbog rolla na devout mozete slobodno i mene. ja imam igru od bete pa sam rollovao na dreadmist pored warlocka.. okej, moj roll je bio ipak greshka prouzrokovana svadjom sa par ex. synovaca, ja sam se izvinjavao celom partiju 2h i puko' 100g warlocku ali ipak.. N roll je, N roll.

Cisto da razjasnimo nesto ... ja sam sa kilijem bio tako da mozesh na lebac da me mazesh , znachi josh od wara 3 kada smo se upoznali na turniru , ono svi su sa njim bili na foru rofl gledaj malog klinca naba , mali retard itd ... ja sam uvek bio ok ( bar sa moje tachke gledishta ) davao sam da me zeza i ja njega sam zezao , ali je sve bilo prijateljski itd itd ... i onda je on kupio wow i doshao u syndrome i brze se lvlovao od mene jer sam ja josh uvek igrao main chara , i ja sam mu pomagao i objashnjavao i uchio ga kako da igra i sta da radi ( opet sa moje strane gledishta mislim da sam imao vishe nego dovoljno strpljenja ali i bilo mi je drago da mu pomognem i olaksham sto je vishe moguce , pravio mu buildove za maga sve mu objashnjavao i po sat vremena , sta i kako , znachi pomogao sam mu najbolje sto sam mogao ) , da ne govorim sto jbg bio mu je prvi char a i ja sam imao prvog lvl 60 chara maga pa znam kako zna da zafali para , znachi bukvalno sam mu davao po 30 g za 5 minuta pomoci oko questa koji sam mogao da uradim i sam ( jelten lokck pwnz ^_^ ) ... i onda je doshao dan ponudio mu nef2 mesto u guildi ( pre raspada sindroma ) i ja sam rekao na foru ako to zelish idi tvoj izbor itd ... i na kraju se on ne odluchi ali se promeni kao pichka , na foru on je najpaetniji , jelten zvao ga nef2 jebote itd itd stndardo kada se radi sa srbima dodje war lvl 30 prvi mu char i tek poceo da spoznaje obrise onoga sto se zove wow , prosipa pamet kako protection je losh za MTa jer ne pravi dovoljno agroa zbog dmga i ostale gluposti , uostalom tako je i samnom a i sa svim srbima :) znam volim da serem , ali bar nisam picka ( nadam se ^^ ) ...elem meni ni to ne smeta , ok jebote klinac je bash me briga neka lelemuda malo nije problem necu da se ponasham kao mongoloidni idiot sada zbog toga i da serem po forumima ( kao sto radim jelte ) ... nego dan kada sam doshao i pokupovao arcane cristal za epic mount questove i sve ostalo sto treba i dodjem do njega ( 2 ABa sam napravio trebao mi je samo josh jedan arcanite bar da sredim , naravno ljudi iz guilda koje relativno malo znam su mi to uradili za dz ) i on dodje i kaze na foru , uradicu ti to ali morash da platish ... znachi nisam mogao da verujem ( ne zato sto nisam imao pare nisu problem , nego stav kakav je uzeo , plati ili necu da ti napravi , na foru baci pare pa cemo da razgovaramo , posle 5 - 6 recenica ja samo roflmao ne verujem , razmislim malo i ignore ) .... .... . .. .. .. . .. . . .sta reci posle ovoga ... let god bless man who made ignore button ...

Edited by StormScion

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...