Highl1 Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 ....ti ces da mi kazes dal smem ili nesmem nekoga da komentarisem.....bolje razmisli o svom udelu u cinjenici da je Srbija medju zadnjim na svetu u WC3.... ← u pravu si, sutra ce mi prva stvar biti kad ustanem da razmislim o stanju u nashoj wc3 sceni i dukovom sunovratu u singapuru, hvala shto si mi otvorio ochi ! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 jer ovo zadnje bila ironija, highly? :D Quote ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 jer ovo zadnje bila ironija, highly? :D ← gde ironija, dechko mi je otvorio ochi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 znaci duke je pobedio i zasluzeno otisao tamo i nema on nikakvih razloga da se pravda bilo kome zasto nije prosao grupe, niko od nasih top wc3 igraca nije progamer pa da sebi zacrtava neke ciljeve tamo, uzmite pikajte malo ladder, dolazite na turove, doprinesite i vi malo ozivljavanju scene, toliko je turova bilo, na kojima se su konstantno pojavljivale iste face, pa su i takvi turovi bili zanimljivi i extra zezanje (bar meni ^^), gomila ovde samo sere kako se scena raspada, a nece nista da urade povodom toga, cak se ni na lanu ne pojave .. pih who cares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 gomila ovde samo sere kako se scena raspada, a nece nista da urade povodom toga, cak se ni na lanu ne pojave .. pih who cares vecina likove koje nismo videli u zivotu na turu, ili zive u nekim oblacima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) Vidim da sam ja ispao jedina budala u celoj ovoj prici, barem ste mogli da mi kazete da vam svima puca kurac oko kvalija za wc3l, a ne da uzimate vreme, meni i ljudima koji hotje to da rade. Dalje, sto se tice djuka, kad mu vetj puca kurac za igranje, on uopste nije imao pravo da zauzme mesto bilo kome drugom, posto verujem, da se na olimpijade, ne salju ljudi, da bi videli sidnej ili grad, u kome se ta manifestacija organizuje, zar ne? edit: risti je verovatno bilo krivo prosle godine sto nije otisao na wcg, posto nije imao svoju sansu da se isproba. Edited November 22, 2005 by spo(ghost) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Vi ljudi ili nista ne kapirate ili ne zelite da skapirate... Duke je osvojio wcg i kao nas najbolje plasirani igrac otisao zaslozenu u Singapur, sledeci put neka ga neko dobije pa neka on ide umesto njega i nek radi sta hoce... Jos sad ispade da je Duke trebao da pusti nekog drugog da ide na WCG jer nije spreman za njega, ma dajte ljudi mi ovde pricamo o gaming olimpijadi, a ne o ko zna cemu... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Vidim da sam ja ispao jedina budala u celoj ovoj prici, barem ste mogli da mi kazete da vam svima puca kurac oko kvalija za wc3l, a ne da uzimate vreme, meni i ljudima koji hotje to da rade. Dalje, sto se tice djuka, kad mu vetj puca kurac za igranje, on uopste nije imao pravo da zauzme mesto bilo kome drugom, posto verujem, da se na olimpijade, ne salju ljudi, da bi videli sidnej ili grad, u kome se ta manifestacija organizuje, zar ne? edit: risti je verovatno bilo krivo prosle godine sto nije otisao na wcg, posto nije imao svoju sansu da se isproba. ← drugo je wc3l, drugo je wcg, wcg je duke osvojio kod nas, i njegovo je pravo da ide, ma kolko se on spremao a wc3l je ono, hocemo da se probijemo i da ljudi chuju za nas iako nemamo nikakvu nagradu za to. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Meni, ovako kao neutralcu i liku koji sve sto zna o WC - zna sa ovog foruma, cudno izgleda cinjenica da Duke nije imao bar malo neke zelje i entuzijazma da se tamo pokaze i dokaze u igrici koju voli. Stajaznam. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 zaista je smesno citati postove vecine , pod 1 duke je sabio sve na wcg-u i totalno je apsurdno govoriti da je trebao da pusti nekoga drugog da ide, da nije najbolji u scg - nije , ali ja gledam da sam na njegovom mestu isto bi otisao u singapur i ako bi znao da ima boljih od mene , ne iz inata nego ... singapur je to, pod 2 da nam se wa3 scena raspada ... ona je odavno u ocajnom stanju , ali u zadnjih eto 2-3 nedelje ja vidim nekog pomaka , naprimer ja i rista smo pozvani da igramo 2v2 eurocup ili kako se vec zove , gde su pozvani 34 mozda najbolja At igraca : grubby/tod , moon/lucifer, sjow/ tharkas ... i mnogi dobri igraci , a to verovatno 90% vas ni ne zna , zatim rista je krenuo aktivno da igra i po meni je to najveci napredak , decko je napravio score 50-10 solo a to moze da napravi mozda 1 % war3 igraca u evropi . osnovan je nov clan , prica se o nekoj nasoj ligi etc ... ja tu vidim nekog pomaka, jedino mi je zao ghosta , koji je zaista sve dao da 4gl prodje bolje u cw-ovima ... ali sta se moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Word. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 zaista je smesno citati postove vecine , pod 1 duke je sabio sve na wcg-u i totalno je apsurdno govoriti da je trebao da pusti nekoga drugog da ide, da nije najbolji u scg - nije , ali ja gledam da sam na njegovom mestu isto bi otisao u singapur i ako bi znao da ima boljih od mene , ne iz inata nego ... singapur je to, pod 2 da nam se wa3 scena raspada ... ona je odavno u ocajnom stanju , ali u zadnjih eto 2-3 nedelje ja vidim nekog pomaka , naprimer ja i rista smo pozvani da igramo 2v2 eurocup ili kako se vec zove , gde su pozvani 34 mozda najbolja At igraca : grubby/tod , moon/lucifer, sjow/ tharkas ... i mnogi dobri igraci , a to verovatno 90% vas ni ne zna , zatim rista je krenuo aktivno da igra i po meni je to najveci napredak , decko je napravio score 50-10 solo a to moze da napravi mozda 1 % war3 igraca u evropi . osnovan je nov clan , prica se o nekoj nasoj ligi etc ... ja tu vidim nekog pomaka, jedino mi je zao ghosta , koji je zaista sve dao da 4gl prodje bolje u cw-ovima ... ali sta se moze ← Svaka chast. E sad, kad sam ja napisao ono na pocetku samom... nisam mislio da kazem da je duke zato shto nije bio spreman trebao da prepusti nekom drugom da ode na wcg... Po meni je trebao vishe da vezba... mislim kako to da nije imao motiva... Mislim tamo odes i pored tvog imena stoji zastava tvoje drzave... Ti predstavljash 10 miliona ljudi u ma kako malo popularnoj disciplini... Kako to da ne pomisli na sve nas koji smo zeljno ishcekivali rezultate, pratili ga i bodrili, ajde nek ne pomisli na one koji ga neznaju, ali kako to da ne pomisli na svoje ortake iz w3 scene koji bi dobili jos jedan slot da je proshao relativno laku grupu... To je ono o chemu ja pricham i zbog chega se valja potruditi... To shto kazete... "uzmi, igraj pa se potrudi da ti odes sledeci put na wcg..." Ja ne mogu niti cu ikada u tome uspeti jer sam relativno zelen u ovoj igri, ali kunem vam se kada bih ishao da predstavljam svoju zemlju pa makar u klikerima, igrao bih klikere po ceo dan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) Mario gledash svet iz pogreshnog ugla. Jednostavno shvatite da duke uopshte nije ni vezbao za wcg quali a kamoli za wcg u singapuru, jeste da je mogao bolje da odigra ali vi stvarno mislite da je on pored faxa i wowa mislio na wc3? Jednostavno ga boli ona stvar da predstavlja nashu zemlju etc. Otishao je u singapur kao da je dobio put u singapur na nagradnoj igri, isto to je i uradio rista na eswc-u. Tako da na vama nije da to usudjujete. A to da je duke mogao bolje, mogao je, neko ce ga mozda manje voleti zbog toga, neko malo vishe. . . Edited November 22, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 22, 2005 Author Report Share Posted November 22, 2005 Sto bi se spremao ako mu se ne igra?To je njegovo pravo,mislim smejurija je reci da je trebao da pusti nekoga.Mogao je i da preda sve meceve i ode da obilazi grad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Pa mozda je Djuk imao tremu ili tako nesto...Ili mu jednostavno nije islo...Ali to da mu je pucalo za wcg, ne bih rekao!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Imba. Au....znam da trenutno nisam najbolji i nisam vezbao za wcg jer znam da jedva mogu da prodjem grupe chak i sa vezbanjem a dal imam 3 2 skor(sa mesec dana pikanja) ili 1-4 isti je qrac.....sve u svemu nisam vezbao jer nisam imao zashto. a to da je npr mile bolji trenutno od mene, nije bio bolji kad je trebalo i ako neko misli da ce da vezba za wcg i da ce da uzme neq nagradu ili tako neshto- nek vezba pa nek me dobije.ja sam ovde(jer sam na josh u singapuru-aerodrom ^^) doshao da se zajebavam jer znam da nemogu da vezbam 10h dnevno da bi neshto postigao-mada o5 mogu ko zeus da ne prodjem ni grupe! a ti si gouste trebao da oduzmesh meni pravo tako shto me dobijesh a ne da kenjash neshto ovde-lepo nagruvash skill, sabijesh me i sabijesh posle 20000$ na wcg. ako nekog zanima - lepo smo se proveli i tako to- zajebancije, smorili smo se ovde na aerodromu...i josh cemo da se maramo. da i zovu me hulio(kao latino pimp) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 tamo u nekom imba klubu ja udjem, a kosooke vrishte(ali bukvalno) tamo mislile da sam latino ^^....marija..tutututututu...marija....porque! loze se tamo max ^^...smaram se na aerodromu nemam shta da radim pa pishem ovde valjda nije spam.....da i tamo gosui mi se chepe tamo igraju tod i filbot ja refree prozivam ih tamo, a oni mi se chepe :)) da i bilo je smor finale, ja se nadao sace da se kidaju tamo.....a ono ko da mene sa elfom neko tornja ili tako neshto-mozda bi i ja bolje proshao :)) a shto se tiche partija puko sam od dva elfa koja su dobro odigrala,hu na lt,a miror neznam :) poenta je chak i da sam vezbao ko zna shta bi bilo....da ako sam nekog razocharao....practis....micro....imba....smorio sam se ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Duke - feget :) Obukao se kao latino danser - onda je tako dobio nadimak Hulio Angel Iglesias i prilazu mu riba u klubu i odma pita : are you gay... :D?! Quote @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 to jer sam je qlirao max-pucao mi qrac doshlo mi da ja malo qliram a da se one loze ^^, btw volim vanilicu(trazio je ovaj komentar) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
expeRt Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Ovaj decko .... "Duke" bio je samnom u sobi i sa bunnyyem.....sve sto znam je da super MIKRUJE!!!!!:)))) To sto se on trlja sa svima koji imaju rupu i kose oci to je njegova svar :)))) !!!! Daj boze da njegova devojka ne procita ova sranja...!!!!!!GL DUKE Quote Izvini,jel znash mozda gde je put za novu godinu? -Od Deda Mraza pa desno,e pa tu na uglu ti stoje neke sanke gde se nalazi kafana 2 irvasa... :pPpppPppp Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) Alo bre ghoste ne diraj hulia mikro mastera da li lud ti si? Znaci duke aka hulio u nekoj smekerskoj shulji dolazi u diskoteku i sve ribe vriste i gadjaju ga gacicama i prilazi mu najjaca picka od svih znaci kosooka ko zmaj i duke onako izgubljen jer engleski (a i srpski)prica ko da su mu puna usta sav se zacrveneo i zbunio i riba ga pita "Are you gey?". Edited November 22, 2005 by optimus Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DukeFED Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 da mislim da je tako bilo...are u gay? zato shto sam se zacrveneo!!???!! mislim wtf...al nema veze ovo je bilo iz ugla onih koji nisu ni bili tamo tako da......shto bi mikili rekao.....PICHKE VRISHTE :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Alo hulio ja najjaci lik bwe...Jeste da je retard za cuvanje stvari ( izgubio mobilni, naocare i pare ) ali ja maher za ribe ( jeste da ga pitaju prvo da li je gej ali nema veze). Poz ljudovi iz singapura,cekamo avion vec 7 sati pa smo se smorili malo. btw volim vanilicu!!1 Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Hehe n1 comments. Btw vidim da ste se dobro proveli ako nista drugo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HammerFall Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~Volim i ja vas !! ~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts