PetarDa Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 hvala pametni-svemocni zeroxe.sledeci put ipak bacam pasulj da vidim sta je ko misilio pod tr.gh.jk.i.l.o.jh.rf.d.dsss.s.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetarDa Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 steta za duke-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 http://www.esportsfrance.com/actualites/6333/ bracket za sutra. moja prognoza: Sky vs HoT - prvo polufinale Deadman vs shortround - drugo (navijachka prognoza :) teshko ce deadman da dobije grubby-ja u drugom kolu, a grubby fov-a, dok short ima lak posao do 1/4 gde ce da ga cheka suho, inso, wizard ili philbot, svima dajem podjednake shanse zato sam se odluchio za shortrounda, inache svu chetvoricu igracha gotivim bash dosta) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 18, 2005 Author Report Share Posted November 18, 2005 Sky,ToD/HoT,Grubby/FoV/Deadman,Shortround/PhilBoT/Insomnia. Navijam za Shorta najludji je ali znam da nece osvojiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 gogo deadman , dokazi da si najbolji!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 gogo deadman , dokazi da si najbolji!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping-vin Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 go inso. zasluzio je insomnia da osvoji wcg. next year wcg in bulgaria ok ???? Quote bla bla truc truc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 po chemu je inso zasluzio, kad je sad prosek? hocu finale deadman - hot ili philbot - hot :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) hocu finale hot - philbot ili deadman - philbot Edited November 18, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 (edited) kontam da xiaot moze da dobije fov-a, tesko ali je vise nego moguce >< i cenim da grubby tuce deadman-a, a ako xiaot dobije onda grubby dobija xiaot-a, a fov moze da napravi probleme grubby-ju ali mislim da grubby prolazi :) isto mislim da ce hrb/soju gadno sjebati hot-a/tod-a donji deo bracketa, mislim da ce tu philbot da tuce, po meni samo ga suho moze zaustaviti, short ce popusiti, nevazno ko mu zapadne (suho/phil) Edited November 18, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Dragon Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Prvo polfinale Sky-Hot, drugo Grubby-Inso, da se ne lazemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 omg zaboravio sam na soju-a, zelim da finale budu: soju - philbot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 znachi kako neko ume da odvali strasno ← Ako te ja jednom odvalim........ Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Bilo ko da osvoji, samo ne Grubby ili ToD. Najvise bih voleo da to bude insomia Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 E da! Jel zna neko ko je janby ? Vidim naguzio je toda :D Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 isqliraj sa postovima, postoji Edit dugme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 isqliraj sa postovima, postoji Edit dugme. ← Np, ajd ako moze onaj prvi da se obrishe nije mi do svadje i odlaska u offtopic Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Po meni finale Grubby i Insomnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Po meni finale Grubby i Insomnia ← hahahah, dobra ti signa nego duke je mogao da se potrudi da prodje grupe, barem bi smo dobili 2 mesta sledece godine.... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 (edited) Chetvrtfinala: fnatic.Creo - WE.Sky (moja prognoza 0:2, iz prostog razloga shto mi se chini da je Sky bolji od Creo-a) 4K^ToD - SK.HoT (2:0, mada bi voleo da ex klanmejt HoT prodje, ali Human u polufinalu mi isto lepo zvuchi) 4K^FoV - 4K^Grubby (1:2, chini mi se da je Grubby bolji, jer...on je Grubby, jbg) mouz.Shortround - WE.Suho (2:1, chini mi se da Shortround moze mnogo, shto je do sada X puta i pokazao) Dalje prognoze idu: WE.Sky - 4K^ToD (1:2) 4K^Grubby - mouz.Shortround (2:0) Finale: 4K^ToD - 4K^Grubby (Grubby dobija i opet osvaja WCG, smarach)... moje mishljenje je da ce neshto ovako da se desi...nema potrebe da mi stavljate odgovore tipa "jel si normalan, X da dobije Y"...etc... Edited November 19, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 grine baci edit, posto nista nije tacno Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 (edited) Hohoho, jok ti cesh . Prva prognoza mi je bila suvishe subjektivna, samo sam promenio ToD - HoT. Zavrsheno je i Creo - Sky...1:2, i ko vec ne zna, ToD - HoT 2:0. [edit]mouz.Shortround - WE.Suho (2:1, chini mi se da Shortround moze mnogo, shto je do sada X puta i pokazao) I ovo je zavrsheno, 2:1 (pogodio sam). [/edit] Edited November 19, 2005 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Grubby - FoV 2:1, kao shto sam rekao. Idem sada da spavam, pa kad se probudim da vidim shta je bilo do kraja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 green smarach... pa nije fazon da menjash prognozu, vilenjaku jedan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Samo sam promenio ToD - HoT, poshto sam skapirao da sam nerealan (i to ne rachunam), ostalo nishta nisam dirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts