SRBIJA Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 elem na blizzardvom sajtu je izasao neki wow lancher koj smo sinuli pokretanjem wow-a elem posto me mrzi da citam jel zna neko kako on radi i cemu sluzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cid Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Postoji da bi na njemu kliknuo PLAY Quote stop making sense! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 ma nesto si napisali povodom hakovanji itd ali me mrzelo da citam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Cek sad cu ja da prochitam sve umesto tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 ima u sebi anti-trojanca (onog koji vidi keyloggera), na njemu se prikazuju vesti ukratko i imash linkove za sajt/ove blizza i tehnichku podrshku, to je to :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted November 16, 2005 Author Report Share Posted November 16, 2005 (edited) fala btw a sta je sa novom istancom jel pustena ? i sta treba da bi mogli da je radimo ? opet fala Edited November 16, 2005 by SRBIJA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 teshko da bi nju spakovali u par mega.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maideen Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 to je u patchu 1.9 ?? eh vjerovatno iduci ali nije ovaj ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Nije ovaj... Ovo je 1.8.3, a 1.9 nove instance... :P Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 pa pobogu vishe..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) ma sve je to jedna velika zavera! zavera, kazem! to je napravljeno da bi tebi oduzelo vreme pri loggovanju u WoW i sada pomnozi tih par sekundi sa nekoliko meseci i podeli to sa kolicinom opterecenja servera dodavanjem jednog charactera online i sve to pomnozi sa hiljadu( ne znam zasto,ali jednostavno je tako) i izracunaces koliko je onda blizz na dobitku zbog samo par sekundi koje ti gubis! we dont want the damn blizz loader for 'free'!!! conspiracy!! btw zamalo da povratim... nisi cak ni naslov topica(koji gledaju cak i oni koji ne citaju doticni topic) napisao tacno... na sta to lici? [:(!] ne zaboravite da taj broj pomnozite sa par stotina hiljada napacenih dusa kao sto smo mi pa sad vidite koliko je cak TO para. Edited November 17, 2005 by neeboja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SRBIJA Posted November 17, 2005 Author Report Share Posted November 17, 2005 hehe ma meni je bilo dosadno pa sam to izvalio nije bila ni jedna zanimljiva tema pa reko i ja da stavim neku glupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 neeboja lud ti je sig Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeboja Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 (edited) neeboja lud ti je sig ← ako je to compliment hvala ;) mozda zato sto sam ja semi-lud e pogledaj moj explanation stvarno verujem da je to refresh, jer bi se nasuprot wc3 svodio na proste motoricke osobine ej, i btw prekini da me proganjas! Edited November 17, 2005 by neeboja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Chujem da ce u novoj instanci biti potreban nature rez....bar sad hunteri mogu da kazu da im aspect sluzi necemu :) Elem....jel zna neklo oce biti potreban pre q za novu instancu ili... ?:) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ja ne mogu da opishem koliko me ti pre instance questovi (uradi radi reda bez nekog razloga ) nerviraju [:(!] [:(!] [:(!] Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Taj anti keylogger je djubre jer se uvek moze taj loader patchovati i lako mu se moze disableovati ta funkcija za 5min... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 za ahn'quraj sam odradish lepo onaj q za roman'khana i dobijesh gace sa +25 nature resa, i boli te patka, mada terba pola raida za njega, al' jbga vredi toga :) ahh kad samo pomislim da cu morati ponovo sve to da radim dodje mi da ubijem nekoga [:(!] elem, treba ti nature res i za ZG, poisoni na sve strane od venoxisa pa do hakkara 10% vrenema nece niko biti poisonovan :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 prisustvovao sam kada je 38 ljudi wipovano bilo 3 puta ... na njemu ... tkao da ono .. jes da su retardi , ali nije bas lak :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 @storm.....na kom serveru igras?? Pre neki dan bili smo 3 puta WIPE...od strane roman'khana ...a bilo nas je u jednom trenutku 50. Al mnogo je jak...ili smo mi bili mnogo slabi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Losa organizacija (u vecini slucajeva) = wipe Dovoljno je 20 ljudi. Posle Zul'Guruba mi posetimo par Barona i ako nekome treba Romana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 20 ljudi...na romana...alal vera....jedino ako ste imali ekstra bud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts