Jump to content

Publikum izlozba

shoosh

Recommended Posts

Otvorena je izlozba Publikum kalendara 06 pod naslovom "Price o Srbiji/feno(wo)man" trajace do 25-og.

Imao sam pozivnice ali jbg nisam mogao zbog posla da odem, a bas je fora biti na otvaranju...gomila njonja i totalna ludnica, sve u svemu to je jedan od glavnih dogadjaja za ljude iz sveta dizajna i umetnosti...

fml

Otvaranje i promocija je bila u pozoristu na Terazijama, a nadalje je izlozba u Ozonu (Kneza Milosha kod predsednistva). A ako te samo kalendar interesuje, moz' da ga overis u Publikumu. Dodushe, nije za kupovinu, nego ga dobijaju samo oni sa vaucherima, pa ne moz' da uzmes svoj primerak.

Ja sam malo danas gledao i zezao se, ima finih stvari skroz, zanimljiv je koncept, ima i "igara" za onoga ko ima kalendar, onako, vredi ga imati, ako nista, skroz je neobican.

.to sa1nt - Ne bih znao. Kalendar se, kako pishe na samom njemu i u propratnom materiju, "deli poznatim licima iz sveta kulture, sporta, politike" dza bu ... kapiram da postoje i neki koji idu kao nagradne igre i slicno, ali prava prodaja, koliko ja znam, ne postoji. Znaci otpada i varijanta ti odes pa kupis vaucer, a sa njim uzmes kalendar :) A dobacio sam link ispod, mozes da vidis kako sve to izgleda.

.to urgh - Andrea Dezso - http://www.artkalendar.com/biografija.htm

.to sa1nt - Ne bih znao. Kalendar se, kako pishe na samom njemu i u propratnom materiju, "deli poznatim licima iz sveta kulture, sporta, politike" dza bu ... kapiram da postoje i neki koji idu kao nagradne igre i slicno, ali prava prodaja, koliko ja znam, ne postoji. Znaci otpada i varijanta ti odes pa kupis vaucer, a sa njim uzmes kalendar :) A dobacio sam link ispod, mozes da vidis kako sve to izgleda.

.to urgh - Andrea Dezso - http://www.artkalendar.com/biografija.htm

kakav je ovo hipi kalendar?;)