mind_overtaker Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ma stara koka samo na kes misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ova nova pesma je bezveze. Abba se tako ne uklapa sa madoninim popovanjem da ne znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Skinuo sam album i preslusao ga. Vrsnim poznavaocima mogu samo da kazem da je neophodno da preslusaju vise puta album kako bi saznali sta znaci produkcija. Da, da, produkcija. Jedino po cemu se danas, moderna, muzika razlikuje je po produkciji. Moze ovaj album da vam se svidja ili ne, to zavisi od toga koji muzicki pravac pratite, ali ovakvu produkciju nema ni jedan jedini album na svetu danas. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 takodje nema ni jedne jedine bele ribe u njenim spotovima vishe, pitam se samo zashto;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 ova poslednja pesma je veeeeoooma zarazna. i nista vishe ali vishe nego dovoljno Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Skinuo sam album i preslusao ga. Vrsnim poznavaocima mogu samo da kazem da je neophodno da preslusaju vise puta album kako bi saznali sta znaci produkcija. Da, da, produkcija. Jedino po cemu se danas, moderna, muzika razlikuje je po produkciji. Moze ovaj album da vam se svidja ili ne, to zavisi od toga koji muzicki pravac pratite, ali ovakvu produkciju nema ni jedan jedini album na svetu danas. ← slazem se. u potpunosti. ali ujedno meni se i svidja album. ona nema nikakve glasovne sposobnosti. ali se mora skinuti kapa njenoj velicini i radnom stazu. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Dopade mi shaka ceo album pa sam ga preslusao na tenane... Ispade da je taj Hung Up jos i najlosija stvar na albumu! Milsim, kao komercijalan je za djusku i to, ali ove druge stvari su nekako detaljnije radjene, ima vise "safta" u njima nekako... I to sto je neko pomenuo ovde.... KAKVA JEBENA PRODUKCIJA. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 dobra je samo ona jedna pema preradjena od abbe Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ^^ lozis? kralj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts