Diego Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 sta je bilo sa duke-om ? zar on nije otisao kao pretstavnik w3 scene ? I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laquila Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 gl & hf ratari otisli u velegrad bez motika :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeleNte Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 KOJI SU NASHI :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 sto se tice prenosa plato+ ce da pernosi sve meceve vf.plato+-a tako da ako neko zeli da gleda meceve a nemoze... and just HF. ← ajde Najkola davaj ip za HLTV:source :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ajmo VF!!!!!!!!!!!!!! GLGLGLGLGLGLG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ajde Najkola davaj ip za HLTV:source :) ← cita se nikola. (neznam gde si samo nasao ono "a"). pogledaj na site.wcg i samo ce ti se kasti dalje oko ip-eva. Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Kad se Kele bude vratio u Jagodinu,'ce da ga pitamo "jel video on taj ekvator el nije? :))))....I on ce posle duge,duge priche da zakljuchi:"Ja bre ceo svet obidjoh,al Jagodinu nigde ne nadjoh" :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Evo gledam rezultate i odakle su sve klanovi dosli... znachi ne verujem... za pola ovih klanova nikad nisam chuo... samo neke od drzava.... :Turkmenistan, Filipini, Pakistan, Uzbekistan, Kazakstan... strasno... Shto je najgore, u grupi C je prvi bio klan iz Filipina pored klanova iz Finske i Tajlanda, a u grupi D je prvi bio klan iz Kazakstana, pored Shvajcaraca i Austrijanaca... Inache, dosta mi smesno zvuchi i to da je Kineski klan izgubio oba mecha u svojoj grupi ( A ) pored klana iz Hong Konga koji je zavrshio na drugom mestu, dok je prvo mesto uzeo klan iz Slovachke... Umro sam od smeha kada sam video da se klan iz Turkmenistana koji je zavrshio na poslednjem mestu u svojoj grupi ( B ) zove GLA Inache u toj grupi, na drugom mestu su bili Danci, dok su Rumuni uzeli prvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forsage Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Catch vs. vF 12 TR 2 13 CT 3 25 Total 5 cbble Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Dobro smo krenuli :))))))))))))))))))) , rofl !!!!! die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 ma samo nepred... nije sve gotovo I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 mario, wnv (klan iz kine) nije ni doshao na wcg, bila je vest pre par dana da oni nece uchestvovati eyel, jeste gotovo, catch gamer je dobio obe u svojoj grupi. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Toliko od wcg-a vF over and out relax valjda je dodge skinuo mrak sa nekom singapurtjankom Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 cita se nikola. (neznam gde si samo nasao ono "a"). lol pa nisi skonto da se zajebavam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Jebote gledam sada rezultate nashih ljudi u svim igrama... zar je moguce da smo toliko iza svih u gamingu ? Samo je nash predstavnik u NFSU-u proshao grupu i to kao prvi u istoj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Ljudi puno pozdrava iz singapura jbg sabishe nas norvezani,a italijani dementi dosli sa 3 coveka da igraju tako da smo sa njima igrali 3 na 3 iz zajebancije(naravno sabili su nas:P). Ostali su prosli kako tako vanilica 4-3 duke ga poduvao pedja isto mali strahinja jedini nesto uradio ali bitje bolje:P There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 Au,bash propast...nema veze...gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 Bitno da ste videli malo sveta , bole vas racq za cs:s die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roka Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 STRAX je sabio zasad nije da nije :D Glavom kroz zid kao kamikaza, zavrsicu u ustanovi Lazarevic Laza. Kada namirishem cu ja sam maher kao shu, iza ime zvu ujee, lud sam poput Crne Guje, kao Nikola Simic u srcu sam laf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 jbg shta je tu je... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) Ja sam procitao u kuriru da je neki klinac osvoji nfs i uzeo 10000e :D Znaci klinac ima 15 god i sabio je nekog nemca u finalu, mada cisto sumnjam moguce da je laaaz :D Edited November 22, 2005 by dYLe Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Ma to je nebuloza u finalu igrala 2 brazilca mali ispao odma posle grupa There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Ja sam procitao u kuriru da je neki klinac osvoji nfs i uzeo 10000e :D Znaci klinac ima 15 god i sabio je nekog nemca u finalu, mada cisto sumnjam moguce da je laaaz :D ← ima taj topic u klejbezablama :D -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiFa PLaYeR Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) jel ima neko link za blic ili kurir? P0zdrav iz Singapura Edited November 22, 2005 by FiFa PLaYeR @quakenet.org #team-serbia Aloha Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 poz ljudovi iz singapura..Evo nas cekamo avion vec 7 sati pa smo se smorili..Ovde je do jaja za par dana ce biti slika,filmica i ostalo..stizemo za nekih 30 sati...poz McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts