Dule_smor Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 mozete vi da kakite koliko hocete, ali tiesto je jebach samo takav....ozvucenje jeste bilo krsh, bilo je relativno malo ljudi, ali sve u svemu je bilo extra...jedina zamerka sto nije pustio silence:)...btw, onaj iskusni cika koji je vrteo pre tiesta je veoma dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultrasns Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Zakljuchak:Tiesto je jedan ljigavi,ruzni,fensy gay koji nema nimalo ukusa,stila,niti smisla kako za muziku tako za bilo shta drugo,i cija je uslovno recheno "muzika" jedno obichno smor-komercijalno sranje,i ciji su nastupi toliko jadni,da u poredjenju s njim,chak i trocasovno ucenje biologije zvuchi pimamljivo... ← tebi je smor ..... ali nekom i nije ! mi smo se bas na hard proveli !!! bilo je super ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 @ultras:Slazem se sa tvojom signaturom,ali ne i sa tvojim postom :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 @Ve Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHRISTIE Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Zakljuchak:Tiesto je jedan ljigavi,ruzni,fensy gay koji nema nimalo ukusa,stila,niti smisla kako za muziku tako za bilo shta drugo,i cija je uslovno recheno "muzika" jedno obichno smor-komercijalno sranje,i ciji su nastupi toliko jadni,da u poredjenju s njim,chak i trocasovno ucenje biologije zvuchi pimamljivo... ← onda idi slusaj grand prodakshn,siti rekords ili sta vec... Niko te nije terao da ides na tiesta(ako si uopste isao). Zato STFU!!! learn to obey before you command Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 hoho sto se nisi javio ?:) bio sam u prolazu, ortaci zurili, nisu mogli da me cekaju jebi ga, drugi put :) A sta vam tacno znaci "prilicno tiho" ? :)) ← pa nisam morao da se dernjam na uvo da bi me neko razumeo, mogao sam lagano da pricam ;) Ahaa, znachi vi ste oni ludaci :D ← cek bre, kome ti ne odgovaras na poruke? :D jesi nosio kamkorder? Cek, cek, pogubio sam se, jel svirao Tiesto, ili je pevala Ceca? :) ← tiesto bese, tako mi pise na karti ;) sve u svemu je bilo extra...jedina zamerka sto nije pustio silence:) ← nije pustio silence, a traffic, koji su ljudi najvise ocekivali, me je prilicno razocarao em sto ga pustio na samom kraju, em sto je pojacao basove da se melodija skoro nije ni cula a i nije uradio neki prelaz ali zato like a waterfall :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) Basove je zeznuo i na Just Be, a Like a waterfall sam jedva prepoznao :) Ali Dejan se izivljavao na basovima :) EDIT: Najvecu pizdariju je pravio na Love Comes Again :) Light show and everything, a da ne spominjem masu Edited December 19, 2005 by Ve Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) Zakljuchak:Tiesto je jedan ljigavi,ruzni,fensy gay koji nema nimalo ukusa,stila,niti smisla kako za muziku tako za bilo shta drugo,i cija je uslovno recheno "muzika" jedno obichno smor-komercijalno sranje,i ciji su nastupi toliko jadni,da u poredjenju s njim,chak i trocasovno ucenje biologije zvuchi pimamljivo... ← Zakljucak :ti si retard Edited December 19, 2005 by BloodStorm Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 cek bre, kome ti ne odgovaras na poruke? :D jesi nosio kamkorder? Mob mi je u qrcu poslednje 2 nedelje, a camcorder nisam nosio nazalost :( Mada imao sam odlichan primer nenoshenja camcordera [nekog lika zaboli u glavu i oteli digitalca] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 shta je bilo od vizuelnog ? bimovi ? laser ? koliko ljudi ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 3 lasera, 3 video bima (koje nisi mogao da gledas osim ako si stao u prvom redu) plus 4 projektora, klasicni svetlosni efekti (koliko se secam). Kada su se palili projektori, lepo se video Windows XP preko cele bine :) Prilicno oskudno u odnosu na ostale Tiesto In Concert, etc. Koliko ljudi? Nisam mogao da ocenim, neko drugi mozda zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) onda idi slusaj grand prodakshn,siti rekords ili sta vec... Niko te nije terao da ides na tiesta(ako si uopste isao). Zato STFU!!! ← Znachi u zivotu me neko na forumu nije vishe nasmejao nego sad...Kad si ti na osnovu mog posta zakljucio da ja slusham grand ili siti rekords,onda stvarno nemam shta da kazem...Pa bash ti shto slushaju turbo-folkere su mahom i bili na dotichnog DT Tiesta.A vi za promenu ako vec volite elektroniku,onda bar slushajte nestho(i jedino) sto vredi:House(bilo koji) ili D&B(bilo koji samo ne latino,mada ni on nije losh).Ovo ostalo nije za qrac... Zakljucak :ti si retard Vidi se da ti je inteligencija jacha strana... Edited December 19, 2005 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) Haha, cujem da je trenutni kombo grand likova House/Turbo folk. Trance nije ni za kurac? Idi pokrij se Benassijem Anyway, ajde prestani vise da siris hate i ostavi likove koji slusaju ovu muziku na miru Edited December 19, 2005 by Ve Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 savke, pomozi nam i ubij se Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 savke, pomozi nam i ubij se Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 triple kill ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Vidi se da ti je inteligencija jacha strana... ← ne treba tu inteligencija da bi se zakljucilo da si retard.90 posto rurovaca misli isto zbog onoga sto si napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 za sve tiesto fanatike http://www.laidbackluke.com/forum/viewtopic.php?t=943 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Strip je chisto pljuvanje tiesta :) Ali generalno on je jedan od onih kome mogu samo da se sagnu [bez obzira na njegov komercijalni hype] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 sorri shto opet spopadam topic al morao sam koji jebeni ROFLMAO • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 (edited) [quote name='Ve Edited December 19, 2005 by SavKe У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts