voodoo_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Ni meni, al ne smem da ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 pa realno meni smeta shto provlachi Boga u dosta pesama... ali osim toga bash uzhivam da slusham. Nadji neki album i chutjesh malo chudniji zvuk od onoga shto si navikao kad pomislish na gitaru. Glas ima skroz ok... t.j. ima tu boju glasa koja ti prosto docharava kaliforniju ako me razumesh. volim da ga pustim u pozadini dok neshto radim... kad me smori jazz pustim neku gitaru, uglavnom lenija Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Glas ima skroz ok... t.j. ima tu boju glasa koja ti prosto docharava kaliforniju ako me razumesh.← Razumem te, al' meni je prva asocijacija na Kaliforniju pop-teen-punk bendovi, surferi, daske itd. a meni je to Tako da hvala ti, sad znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts