Jump to content

u2 i stonesi u beogradu

mind

Recommended Posts

letos, u stvari krajem maja ,pocetkom juna slusam radio b92, i u kaziprstu gost bio ceda jovanovic. i tako oni pricaju itd. i pred kraj emisije on kaze da je dogovoreno da sledeceg leta dolaze stones/i (negde kao u julu 06), a mesec dana pre toga u2.

i to pricao drugovima itd.

al odem evo novembar je na njihove sajtove, zakazani datumi turneja do avgusta 06, a nigde beograd. sad ne znam jel ovaj lupao il sta je

jel neko zna nesto vise o tome, il jel slusao jos neko kaziprst toga dana?

pa ne, nisam ovo stacio kao topic o muzici, vise kao o vecitim ispalama na tv i radiu

sta kao mrzi.

sta onda seta tamo po africi i gde ne ide sere za politicare i ostale derpe

sta skinuli smo slobu sta vise oce jbg

jos treba da skinemo slobinu zaostavstinu /turbo folk itd

a to ne mozemo ako niko od njih nece da dodje

a to za stones/e, nisam mislio ono u 2003. nego sada ih je ceda opet najavio, lepo sam ti napisao

@longley

dobro se secas...Bono je jednom davno izjavio kako nece da dodje u Jugoslaviju, zato sto kao maltretiramo siptare...i skontao je da su siptari u polozaju kao i Severna Irska, tako nekako ;) a i iguana je u pravu za njihove tripove nakon AB, ishlapeo im je mozak, sta drugo :)))

fml

Covece,ako se dobro secam ove godine u maju je trebao da dodje Rammstain,a Iron Maiden u avgustu,pa nista,sto se mene tice,dok se neko ne pojavi na konferenciji za stampu i kaze ''Idemo u BG'' sve su ispale.

Moj mozak: Ma za U2 nas zabole,ionako su krs,ali bice mi zao ako Stonsi ne dodju [V]

Obito.jpg

What?! The land of the free? Who ever told u that is your enemy