MitarMiriC Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 jako sam nervozan iznerviran samo psujem i nerviram se... ahhhh kako me nervira kad mi neko pokvari planove jooooj.... nego, dokle mi traje ban... darijan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Došao iz škole,jeo neki kevin specijalitet sa mesom i nekim prelivima pa kasnije moram fiziku da radim,sutra pismeni :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Bleja u sobi, mrzi me da odem da operem stvari,cekam 5h da idem da jedem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 tako sam jebeno predrkano mocan baja... bojim se sam sebe.. pismo devojci je bilo apsolutni uspeh.. i ponovo smo zajedno sad samo sotaje faktor razdaljine, ali i to se da prevazici ← ne bih da ti rushim sneshka, al' mozhda je devojka jednostavno ochajna, pa ono kao, daj shta dash? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ne bih da ti rushim sneshka, al' mozhda je devojka jednostavno ochajna, pa ono kao, daj shta dash? :) ← au. ;>. penal. crveni karton. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 wow, an actual house! i was expecting a cave with skulls and shit... igrao bilijar, jeo mocart kugle, sad da overim forum.. mnogo se nakupilo, i darijan je opet pravio sranja, a disciplinovati njega (bez da ga odmah banuješ) je kao menjati bebi pelene.. jedva čekam kunt, sutra je dan za teretanu što me raduje.. Bazen. ← jel bilo lepo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Odgledao 24ku, vishe o tome u 24ka topicu, sada planiram da bacim kakve vesti, pa idem i ja na spavanje. Ne zaboravite inache da posetite Etnografski muzej ako nadjete vremena, "davna moda" je tema, fino su sve odradili, a mozhete da dobijete i fotku sa likom iz davno proslih vekova :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Malo vežbao fiziku i ugovorio za q3 tur pa sad na kunt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Danas mi stigla Optimice podloga,mnogo je dobra.Prakticno je neunistiva pri normalnoj upotrebi.Zadovoljan sam. Sutra konacno idem po vojnu knjizicu u kojoj je pecat da je vojska odsluzena! Jos ovih 4,5 ispita da dam i onda se treba uozbiljiti a to mi se bas i ne radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Danas mi dan protekao u nekakvom učenju, pa sam celo veče izblejao na ircu. Sad sam se istu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Danas mi stigla Optimice podloga,mnogo je dobra.Prakticno je neunistiva pri normalnoj upotrebi. ← hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Danas mi stigla Optimice podloga,mnogo je dobra.Prakticno je neunistiva pri normalnoj upotrebi.Zadovoljan sam. ← Čujemo se za mesec dana kada budeš imao novo mišljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 @ivan - imas losa iskustva? Sto ljudi?Tako mi deluje.Nemogu da tvrdim ali deluje dobro.Corey jesi li je imao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 @ Sa1Nt ah blow me :) inace.. ostao sam bez kljove... imam preveliku ranu, koja, doduse, vise ne krvari.. ali je ipak tu.. the void :P sad eto.. cekam petak. pa pravac Bg... da vidim devojku.. pa subotu da se nadjem sa nekim kretenima od metala.. i tako.. nikad dosadno + sto u 4vrtak moram da sam u 10 u vojnom odseq... kontam da od petka pocinjem da "sluzim" :P Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ^^ ah lepo sam ja rekao da necesh vishe imati taj "ocharavajuci" osmeh sa avatara LM, na poslu (zar je neko sumnjao), prevodim neko uputstvo sa engleskog na ruski. Danas je vec sreda, josh 10 dana i letim za BG. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 sinotj bio na 'certu destructiona i candlemassa (zbog kog sam i ishao na 'cert btw).. lego' sam u 4 izjutra i ustao u 8h.. ne znam sho', sav sam sjeban (standardno) i tako.. zelim novi zivot, da pokusham da ga ne unishtim. ne mogu da izbacim neke misli iz glave, kako vi to radite? kada netjete da razmisljate o nechemu a to neshto je uvek prisutno u glavi i mislima. ubitju see.. (aj, ne morate da pravite zuraju, enviej posetjivatju rur iz raja votever, bar imaju adsl koj valja - nadam se.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 hmmm Lepo je napisao covek pri normalnoj upotrebi :> btw, oko habanja, pricao sam pre nekog vremena sa tvorcima, kao napravili su neku naprednu verziju koja se kao manje haba i jos je nesto dodatno promenjena, dza bu. Al' pojma nemam, nisam je isprobao. Ustadoh, kad ono nema vode, pa sam se malo smorio ... sad planiram da odem do babe na doruchak i higijenu :} Pa onda do grada, da nesto zavrsavam, i tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ne mogu da izbacim neke misli iz glave, kako vi to radite? kada netjete da razmisljate o nechemu a to neshto je uvek prisutno u glavi i mislima. ← Nacirkaj se malo i upali WoW :) sta te bilo kita uvek pomaze :) Dakle nocas nista nisam spavao ne znam koji mi je kurac dakle ono sada se raspadam koliko sam umoran a dan je tek poceo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Čujemo se za mesec dana kada budeš imao novo mišljenje. ← So true :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Učio,doručkovao kačamak pa se odmaram pred kontiš iz fizike...wish me luck Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 bio u skoli....smranje....cekam ortaka da mi donese plocu....pa da sklopim komp konacno..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 So true :) ← i novog misha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 fudbal veceras so happy... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
goran.rs Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Uh,pa nije valjda toliko losa?Sad po vasim postovima ispadne da ljudi prodaju djubre.Jeste li stavili dole onu zastitu za misa?Ajde videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Najeli se napili i blejimo kod mareta na bugaji... Sad cu idem gajbi(napokon), da jedem pa odo na trening, pa opet kod mareta... Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts