domiNus Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Treba da uchim pesmu od V.P. Disa - Tamnica Samo cu reci he-he... Kako da ne, bash mi se uchi... Odo da ushtekam neki dinar pa u kladionicu :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Meni je mnogo lepshe kada trosim svoje pare, jer em sto dolazim do nekih materijalnih dobara em imash osecaj moci, sposobnosti da svojim radom steknesh taj kesh koji si spiskao a da to nije tudja milostinja, sto je slucaj kada trosis tudje pare. ← Tako je mozda prvih nekoliko godina, a onda shvatish da ne bi imao nikakvih problema troshiti tudje pare Ustao, doruchkovao, gledao nove serije BBC The Truth About Killer Dinosaurs, ruchao, sad ce malo da se igra NFS:MW. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ustao, bio da se nadjem sa nekim likom da razmenimo neku muziku.. sad 'ladovina.. treba da updateujem katalog sinoc sam konacno sredio jebene *.chm fajlove... bio mi prso win nesto.. al oplodih mu majku, i to neinvazivnom metodom Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Tako je mozda prvih nekoliko godina, a onda shvatish da ne bi imao nikakvih problema troshiti tudje pare Ustao, doruchkovao, gledao nove serije BBC The Truth About Killer Dinosaurs, ruchao, sad ce malo da se igra NFS:MW. ← mene taj osecaj drzi vec sest godina, tako da ne znam da li ce me ikada pustiti. Skinuo sam patch za civ4 i izgleda da mi nista nije promenio. mada mozda je problem sto sam sinoc igrao samo sa save-om a nisam poceo od pocetka. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 probudio se cetvrti dan za redom bolestan, a josh moram da uchim, pakao :( 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 probudio se cetvrti dan za redom bolestan, a josh moram da uchim, pakao :( ← Uchi uchi pitace te! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Ustao u 8. Skakutao po kuci i to do 10. U 10:30 ushao wow . U 10:32 izashao iz wow. U 10:34 vratio se u krevet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 DOshao sa utakmice nikad srecniji , razbili smo cigane i u navijanju i u samoj igiri :))) Taman malo da skrenem misli sa problema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Klasičan vikend, ustao u 13 časova, izgubio nekih 10 minuta na stavljanje sočiva (popravljam se :)), gledao Homera i dangubio. Dosadno mi je... Ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Da mi je neko pricao pre 6 mesci da cu da izadjem u bioskop sa devojcicom umesto da ostanem kuci da preinstaliram Linux smejao bih mu se u facu. Ali eto i to se desilo, dakle trebao je veceras da mi odje ortak da instaliramo gentoo napokon, ali me zvala ova i ono...... Stidim se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 cuti i prekompajliraj je hitno ;) ustao, kafa, komp, jelo .. valjda cu se konachno nakaniti da chim neshto .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 ahhhh sve sto sam trebo da sredim sredio sam. sinusoida zivota je krenula uzbrdo! ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Uchi uchi pitace te! ← budalo mrtva. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 http://mediabum.com/html/Sexy-Ads.html jeo sam njoke kvatro formađi (jebo spelovanje), posle malo prošetao krajem, sad ću da gledam nešto.. život.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 eh, sto ja nemam tvoj zivot ivane...dok ti jedesh i setash ja listam knjige i crtam jebene vece solje za faks. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 jeo sam njoke kvatro formađi (jebo spelovanje) ← jeo sam pre 40 min u restorancetu shpageti, kvatro formadji :) (ahh btw. imash i u vozicu ) :)) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 u voziću sam i bio igi, zato ćeš ti biti poznati arhitekta i alternativni likovni umetnik, a ja đubretar :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 u voziću sam i bio igi, zato će Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 alvar alto = djubretar brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) alvar alto = djubretar ← ne racume... objasni... ( )... Edited November 27, 2005 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Učio hemiju do sada pa se upravo bacio da skidam neke stvarčice za Civ4 pa posle da gledam "Od sumraka do svitanja". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 alvar alto = djubretar ← e da, tibore, nesto me zanima, da li su vama na prvoj godini rekli kada ste se upisivali letos, da cete imati josh jedan kvalifikacioni ispit posle trece godine i da vam se BA diploma nece vaziti u svetu, osim ako je ne steknete tek posle 2010. ? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 Evo sad imam 400 postova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 (edited) ^^ Ivaaneee Edited November 27, 2005 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted November 27, 2005 Report Share Posted November 27, 2005 slusam oasis. stand by me. pusim pljugu. cekam devojcicu da dodje. i uzivam. zivot je lep. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts