Ice Q Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Moja religija ima 7 zapovesti 1. Ukinuti svaku vrstu nasilja 2. Svaka konekcija ka internetu ispod 1mb/s mora biti odstranjena 3. Alkohol se mozhe prodavati samo u kolichinama od 100 litara i vishe 4. Droga mora biti legalizovana 5. Hrana i pice moraju biti besplatni 6. Automobili koji su stariji vishe od 1 godinu ne smeju da se krecu ulicom 7. Smorio sam se ← Ako bi odstranio tachke 2 i 6 nasao bih mnogo pristalica tvojoj religiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Chekaj ti ne bi zheleo da ti net bude jachi od 1mB/s ?? A shto se tiche automobila, ne bi zheleo da vozish dobar auto ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 a sta je to religija? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Chekaj ti ne bi zheleo da ti net bude jachi od 1mB/s ?? A shto se tiche automobila, ne bi zheleo da vozish dobar auto ?? ← Normalno da bih voleo nego sam pogresno protumachio tvoj proshli post . Mislio sam da mislish da bi slabije konekcije morale biti izbachene a da mi ne bismo dobili nove isto ko iza kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Ne znam shta vishe da ti kazem , u Fizici svaku teoriju morash podkrepiti dokazima , ti imash teoriju bez dokaza. Ne mogu jednostavnije. ← ne diraj me u fiziku. tu ima toliko ne dokazanih stvari i bilo je toliko ne dokazanih stvari koje su se dokazale mnooogo kasnije. kvantna fizika je puna toga Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Moja religija ima 7 zapovesti 1. Ukinuti svaku vrstu nasilja 2. Svaka konekcija ka internetu ispod 1mb/s mora biti odstranjena 3. Alkohol se mozhe prodavati samo u kolichinama od 100 litara i vishe 4. Droga mora biti legalizovana 5. Hrana i pice moraju biti besplatni 6. Automobili koji su stariji vishe od 1 godinu ne smeju da se krecu ulicom 7. Smorio sam se ← ovo mi lici na "visi" pravni akt neke primitivne zajednice koja je prepuna kesha!??!?! Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 idealna religija - jedina religija. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olorin Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) Lupate gluposti religija nemam nikakve veze sa komforom zivota, ona je duhovna a ne materijalna. Osnovna poenta religije u proslosti je bila da pokrece i vodi ljudsku civilizaciju dok nije bilo nauke. Sada kada se nauka razvila, zauzela je mesto religije. I pocela je sprdnja na racun crkve i boga, ali da nje nije bilo ko zna gde bi mi bili sada. Coveku je uvek bilo potrebno da veruje u nesto, jer bez toga bi se nalazio u haosu nerazumevanja. Edited November 9, 2005 by Olorin Quote ..:100x su slali specijalce po mene a ja ih komad po komad vracam kuci isecene!:.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 koje parametre bi trebalo da ima religija koja bi po vama bila idealna? ← Cali ako zelis da se obogatis predlazem Ti da osnujes svoju religiju ufff bolje da ne ulazim u raspravu....Idealna vec postoji ali se razdvojila, u cinimi se 11-tom veku, mada kako je krenulo za jedno 50-tak godina ce opet postati jedna...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Cali ako zelis da se obogatis predlazem Ti da osnujes svoju religiju ufff bolje da ne ulazim u raspravu....Idealna vec postoji ali se razdvojila, u cinimi se 11-tom veku, mada kako je krenulo za jedno 50-tak godina ce opet postati jedna...... ← Shta? Burger King i McDonalds se spajaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Sada kada se nauka razvila, zauzela je mesto religije.sto je po mom misljenju dobro.. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Sada kada se nauka razvila, zauzela je mesto religije. ko je ovo rekao neka obrazlozi? ja ne verujem u nauku, u stvari, niko ne veruje u nauku jer tu nema sta da se veruje. to niije nesto relevantno. to je tako. Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ne diraj me u fiziku. tu ima toliko ne dokazanih stvari i bilo je toliko ne dokazanih stvari koje su se dokazale mnooogo kasnije. kvantna fizika je puna toga ← Ka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Lupate gluposti religija nemam nikakve veze sa komforom zivota, ona je duhovna a ne materijalna. Osnovna poenta religije u proslosti je bila da pokrece i vodi ljudsku civilizaciju dok nije bilo nauke. Sada kada se nauka razvila, zauzela je mesto religije. I pocela je sprdnja na racun crkve i boga, ali da nje nije bilo ko zna gde bi mi bili sada. Coveku je uvek bilo potrebno da veruje u nesto, jer bez toga bi se nalazio u haosu nerazumevanja. ← Iskreno, ne verujem u boga. verujem u sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ja ne verujem u nauku, u stvari, niko ne veruje u nauku jer tu nema sta da se veruje. to niije nesto relevantno. to je tako. ← Ne verujesh u nauku , a verujesh u boga... ROFL brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Verujem u Kojota ... svaki put kad mi je lose, pomislim na lovacku pricu i odmah znam svoj put u zivotu ! Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ja verujem u ljudska bica ,budu li me jos jedan put zajebali "Spalicu ih " ups... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Da, nauka nije relevantna, uopšte. ← mislim da je hteo da kaže da nema šta da se veruje u nauku jer ona nije relativna, nego je prosto tako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 mislim da je hteo da ka Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts