termos Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Dobro - igram ja pre neki dan, napravim novog lika, i kao 'ajde da malo razvijam First Aid. Uzmem ja i napravim par onih Linen Bandage-a. Jurim se po Tirisfalu sa Darkhoundovima, Voidwalker izgubi malo HPa, i ja kao - 'ajde da malo probam zavoje. E, sad, u cemu je trip. Pocnem ja da lecim Voidwalkera, i cim ga udare channeling stane. Ali, mene niko ne tuce. Ja samo channelujem sa daljine, al' njega cim zveknu, gotovo sa channelovanjem. Probao sam sa nekoliko vrsta mobova, sve isto - uvek stane kad ga udare. Ja sam mislio da channelovanje stane samo ako udare onog ko channeluje... E, pa: 1) Je l' to tako treba? Ako je bag, je l' se desava jos nekom? 2)Da li postoji nacin da ovo popravim? Ko pomogne, unapred hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 healing bandazhima prestane kada udare onog koji se healuje, znachi ako healujesh nekog u partiju, chim ga udare prestane heal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Zato lepo ti ga stanujes ili tako nesto i onda se hilujes ..zavisi koja si rasa :) ja sa hunterom,kada udje u ice trap 12sec ishilujem se 2000healta... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
/7ETPOC Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 do 1.5 ili tako neke verzije channeling nije mogao da se prekine, onda je dobio nerf Quote i tako .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Channeling Bandage-a staje u trenutku kada si udaren i/ili kada je udaren onaj kojeg lecis... smor... generalno vise bih voleo da izgleda onako kao kada te udaraju a ti castujes spell... da te vrati na pocetak... tipa na 60% je, vrati te na 20% i dalje traje channeling ali healuje tek kada predje tih inicijalnih 60% Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 najbolje da je tako... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 brate termose shto sve shto ne razumesh mislish da je bug :P ? pitaj malo ljude u wowu, mnogo je lakshe nego da se smarash, kucash topic i sl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
termos Posted November 15, 2005 Author Report Share Posted November 15, 2005 Evo vid'o sam post 6 dana kasnije... 'Ajd da odgovorim ako ti znaci Zato sto kad nekog pitam to u WoWu ili mi ne odgovore ili naidjem na nekog nadrkanog koji je na foru "nonononono no time for u n00b! shove your bandages up ur a55! go fuck ur self! i bet ur momma pays ur subscription. bwahahahaha pwned u n00b! lollollol! die n00b die! pwnedpwned!"... A ima i ona verzija tipa "Bandages? What's that?". Tako da mi je lakse da lepo pitam nekog ovde, pa kad neko nadje vremena a zna on mi odgovori... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 U us verziji pre eu verzije si mogo da trcis i da se bandagujes ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 to je bash kul i strava ... wow kako je to sranje sto su uklonili ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts