mohican Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Sta ces ti da uradis ? :P Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
posmatraci Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 A screen je odlican, a taj rogue nije normalan, mada da je pala tu ovi sto su na screenu bi bili oduvani. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 aj jedno pitanje, ako jerog navukao creepove, kako ti kazes, objasni mi kako je on jos uvek ziv?! on ne bi preziveo ni 5 sec sa pola ih mobova. Zato sumnjam da je on kriv, mozda ne kazem, ali sumnjam. To mi vise lici na poznati shamanov: I will pull! casts chain lightning. ali vi ste ally vi nemate takve baje, samo malu decu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 rog ima novi super ultra giga mega sega vanish koji skida sve mobove koji se nakache na istog (roga) i to chini garantovano 100% uspeshno... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakija Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 da vanish je jako lepa stvar.Cudi me da bar to zna da koristi posto je po svemu ostalom zajebao i Leroy-a :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ma shta vam je... liroj i nije tolki kreten... vetju su n00bovi oni shto su bili sa njim u raidu. Ja sam bio u 2 raida gde je neko namerno krenuo da izigrava liroja i pobili smo ih sve sa mozhda 2-3 smrti... a iskreno pickup raidovi su bili i nismo bash neke baje :D Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 leeroy je nameshten geg, nije mi jasno zashto se tripujete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pa valjda su ukapirali... Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ma shta vam je... liroj i nije tolki kreten... vetju su n00bovi oni shto su bili sa njim u raidu. Ja sam bio u 2 raida gde je neko namerno krenuo da izigrava liroja i pobili smo ih sve sa mozhda 2-3 smrti... a iskreno pickup raidovi su bili i nismo bash neke baje :D ← a mozhda si ti9 leeeerooooooy. A? Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 PRIZNAJ!!!!!!!! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 taj fazon..kad krenu neki ?? lvli da me biju ja golfclap i neki cak prestanu i odu :D ← to ne pali kod mene MWHAHAHAHAHHAHAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 rog ima novi super ultra giga mega sega vanish koji skida sve mobove koji se nakache na istog (roga) i to chini garantovano 100% uspeshno... ← nisi bas igrao sa rougom zar ne? vanish radi i ql je, ali ako je lik sa ovoliko hp-a vanishovao nema sanse da je agrovao i ostatak partija... pored toga videt ces da je lik izasao iz stelta. ma nije ni bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 imam jednog roga lvl oko 40 nisam ga bash davno igrao. samo da razjasnimo neshto: Ti kazhesh da rog u instanci mozhe da se vanishuje i da to nema nikakvih posledica po ostatak partija? Mozhda nije izashao iz steltha sam (dobrovoljno), a? Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) ako je vanishovao na, kolko bese, 90% to znaci da nema sanse da se dovoljno priblizio grupi da bi ostatak agrovao, a i ako jeste nema veze ako se niko nije ukljucio u futku, a to je vec druga prica, tj ako je vanishovao cim ga je mob udario, mob bi se vratio na svoje mesto. Kolko se secam mob tvog nivoa pa jos elitni udara za oko 5% na tom nivou, na slici se vidi da ima nekih 5+ mobova, tj nekih 15-20%. u sustini kazes da imas roga 40 nivo, probaj sam, ostavi kolege malo dalje da ne agruju sami svojim prisustvom ti se zaleti u mobove i nakon par sekundi vanishuj, videt ces da ce i dalje da ignorisu ostatak partija Edited November 14, 2005 by renegade.crs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 pa da... ako je samo rog bio u combatu sa njima i uradi vanish, mobovi se razilaze... ali ako ti je neki priest bacio heal, najebo je:) Quote "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
renegade.crs Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 to je vec pristova glupost...zato svaki warrior ima macro: "bad pull, let me die" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ali koliko znam priestovi i bash neshto nevole da healuju clothere i leathere. Dok sam igrao roga skoro uvek su healeri pravili problem oko toga dali da lece rogove ili ne... u svakom sluchaju primljeno k' znanju Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts