Stator Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ocete da se sqpimo negde gde moze da se naruci i neki rostilj ili ste cisto za cirkanje fazon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Aha, obavezno neko roshtilj mesto...realno Stara Treshnja je extra, mada ono kesh za neke moze da bude problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 hmm ocemo na lukas :) ali ako bas necemo tamo onda negde gde ima klope dobro bi bilo tamo kad smo kod vukovog spomenika bili sa gisketom tamo blizu njegovog radnog mesta :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Necemo na Lukas koji se raspada...ako mislish na Bucko picu, a valjda na to mislish tamo nema bash gde da se sedne. Stara Treshnja je po meni idealna, extra has, dobro mesto, ima mesta da se sedne, sve super... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Necemo na Lukas koji se raspada...ako mislish na Bucko picu, a valjda na to mislish tamo nema bash gde da se sedne. Stara Treshnja je po meni idealna, extra has, dobro mesto, ima mesta da se sedne, sve super... ← bio pre neki dan has = sabija, a i ima gde da se sedne Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mozemo i do Stare grede, ako je neko kojim slucajem cuo za tu kafanu... Has je po meni jedan od najboljih u gradu, a cene vise nego smesne... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 zuta greda, i extra je tamo ko i u treshnji vi izaberite gde cemo. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 zuta greda je puna taxista... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 zuta greda, i extra je tamo ko i u treshnji vi izaberite gde cemo. ← Da, Zuta greda je isto extra, odlichni cevapi, mada je po meni ipak Stara Treshnja pravo mesto. Ja sam za Staru Treshnju i to da bude drugi vikend od danas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 zuta greda je puna taxista... ← pa? ti si isuvishe fensi pa neces u istu kafanu sa taxistima? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 pa? ti si isuvishe fensi pa neces u istu kafanu sa taxistima? ← Zeroxe bolje cuti :) Niste valjda zvali i zeroxa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ocete da se sqpimo negde gde moze da se naruci i neki rostilj ili ste cisto za cirkanje fazon? ← I roshtilj obavezno :)) Mozemo i do Stare grede, ako je neko kojim slucajem cuo za tu kafanu... Has je po meni jedan od najboljih u gradu, a cene vise nego smesne... ← Mozhe do Zhute Grede, ja sam za jeftiniju varijantu, narochito ako ce i da se hasa i da se pije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Da, Zuta greda je isto extra, odlichni cevapi, mada je po meni ipak Stara Treshnja pravo mesto. Ja sam za Staru Treshnju i to da bude drugi vikend od danas. ← najace da cu jesti cevape! :P brate rolovana ili slicno! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ma najbolje da je jevtino, posto necu da trosim grdne pare na... hranu!?!? bolje da ima sto vishe za male pare Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 prvo gledamo gde je dobar has pa onda dolazi sve ostalo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ma najbolje da je jevtino, posto necu da trosim grdne pare na... hranu!?!? bolje da ima sto vishe za male pare icon_smile_big.gif Dobro imas kontenjer za dz da jedes... Ja sam za kafanu... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 zar ovo nije skup stare skole ? Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Dobro imas kontenjer za dz da jedes... Ja sam za kafanu... ← Mojne smarash, bacicu ti bombu na kokoshinjac. Nego, kad smo vetj kod sela, satane ae zakoljesh neko tele, pa napravimo roshtilj Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 zar ovo nije skup stare skole ? ← jel se ovo odnosi na mene ? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 zar ovo nije skup stare skole ? ← Vishe ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 I roshtilj obavezno :)) Mozhe do Zhute Grede, ja sam za jeftiniju varijantu, narochito ako ce i da se hasa i da se pije. ← kad ces ti da izhasas za 10 ljudi :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 "Zuta greda" i "Stara tresnja" su usle u uzi izbor. Dakl ovo je sqp stare skole dakle ko nije igrao betu war3 mojne mi se pojavljuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 pih ja taman hteo da se zabodem ... o boze sta cu sad :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 (edited) pih ja taman hteo da se zabodem ... o boze sta cu sad :((( ← mk star pogani haker je uvek pozvan :)) i targu niko nije pozvao :) mislim da on zasluzuje da bude na tom spisku :) Edited November 9, 2005 by Vladica Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweet Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 ne ne nisam igrao betu war3 ... :( sry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts