MaudDib Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 prdite po ljudima koji su josh uvek pioniri u tome shto rade .. dodushe sada daleko manji nego shto su bili (jebiga slava, koka i vino su uchinili svoje ) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 21, 2005 Report Share Posted November 21, 2005 Danas nema poshtovanja, tz, tz, tz... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 (edited) btw na kom serveru je rur kanal??? serbiacaffe??? ← offtopic: Ja ga nesto tu nisam video, koje je ime kanala? Bolje da predjete na krstaricu serbiancaffe je pushiona... topic: Devojka me smara da idem na astral ce vidim josh ;) Edited November 22, 2005 by De1Rekt0n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 bio danas do skc-a da vidim za karte...lik na blagajni je u fazonu "nemam ja nikakve informacije da oni dolaze"...a na sajtu stoji 9.12. bg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 25, 2005 Report Share Posted November 25, 2005 Pa to se za rejvove nikad ne zna... kao sto su prosle put ispalili:eskimo,alien project... a pre neku nedelju Xerox,illumination... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 bio danas do skc-a da vidim za karte...lik na blagajni je u fazonu "nemam ja nikakve informacije da oni dolaze"...a na sajtu stoji 9.12. bg? ← Utripovao sam se da sam ovde vec napisao, ali vidim da nisam...pa da se ponovim. Karte ce biti u prodaji od 28.11, i koshtace 700 dinara u pretprodaji. I nece ispaliti sigurno, jer ih dovodi Emulator, a ne Goasapiensi (kada dovode Goasapiensi ne idu na neku posebnu zaradu, shto znachi da ako se ne proda dovoljan broj karata (veliki broj) nemaju para da isplate one koje dovode), a Emulator je odvrnuo cenu karte na 700 din, tako da makar prodali ispod ochekivanja (a nece, realno), opet ce biti kesha i za izvodjache. Isto ce biti i za Liebinga pochetkom decembra (ne znam kad je tachno, pa necu da lupim), 650 dinara pretprodaja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 26, 2005 Report Share Posted November 26, 2005 ok, onda...btw, libing je 3. dec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts