oddball Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Bash tako ...nek dodje na Demiju u utorak... ← reklamozderu mogao bih da timsra, divimo se tamo zmoq Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ma neshto si pogreshno shvatio brate, nema riba sa kitama na Demiji... Aj vidimo se tamo. Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 E on topic, nadji sajt dreadhead pa tamo imash nekih tip-ova pa neki upali tu i tamo. Lichno, secam se da je to kod mene se pojavljivalo s'vremena na vreme, ali na kraju ispalo sve dobro. Skoro, ali skoro, sam sveo na zero odrzhavanja ali su bili naturalci, pa treba paziti, da se ne prilepe - shto se naravno i desilo. No davno to beahu. Nostalgija. Izgleda da se nisam dovoljno shutao u glavu. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ma neshto si pogreshno shvatio brate, nema riba sa kitama na Demiji... Aj vidimo se tamo. ← nema?! pa onda necu da idem... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 dredovi su bash gotivaza... gledam pre neki dan 48 sati svadba... neki baja sa dredovima... vidi se da je lik do jaja.. ozenio neku plavushu snova... brate za onu ribu bi ruku dao... :).... tj gotivim likove sa dredovima jer su imali strpljenja da pushtaju kosu... pa da prave dredove... pa da ih odrzavaju... itd... svaka chast... P.S. Nazalost ne znam... nikoga... ko zna da ih popravlja... mogu ja da probam da ih spalim brenerom??? zainteresovan? :))) lol Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 kristijan iz big brothera vam idol a smekeri? Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ma, da. Nego pored sitinih tracheva i gluposti, koje se vezuju za kako napraviti dreadove, chovek mora da se opredeli, za kakve, u smislu debljine. Mislim da sam ja tezhio nekom broju oko cca 10 komada, ali se zavrshilo sa sechom 52 komada. Ma Kravitz je imao najdobre dreadove. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 I na kraju nije sredio, a otishao na exqrziju . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 hejt sa pocetka je neverovatno jak pogotovo sto je to rekao covek koji ima nick pesma-mrtve-dece i sipa sirup po sebi da izgleda opako :-P (mislim na avatar koji je imao do skoro) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 hejt sa pocetka je neverovatno jak pogotovo sto je to rekao covek koji ima nick pesma-mrtve-dece i sipa sirup po sebi da izgleda opako :-P (mislim na avatar koji je imao do skoro) ← Hahaha, zaboravio si da se secka ziletima. Gde cesh bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts