gruja Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 Konacno sam izabrao zvucnike(jes' da su malo vise nego sto sam planirao da dam,ali mislim da sam napravio dobar izbor) i sad je ostalo samo da nadjem gde da ih uzmem najpovoljnije,pa vas Rur crew pitam za hint?? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 mislim da je pccentar zastupnik alteca, pa ti najbolje dodje kod njih da uzmes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Pccentar, ima radnji po gradu, uzmi neke oglase pa vidi. Samo, Altec cini mi se menja serije, pozuri, da ne odu... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 kolko su tamo ? mrzi me da ceprkam i reci mi sto bas njih meni se nesto menjaju zvucnici pa eto da iskoristim priliku Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Ako nista drugo, u PC centru uvek mozhete da oslushnete kako rade ti Alteci, i onda da u skladu sa tim odlucite koje hocete da kupite. Ima ih i na drugim mestima, ali mislim da je Pc centar najbolje resenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 e vidis Lucky dao si mi stvarno vrednu informaciju,pa mozda i skoknem da cujem kako rade,ako me ne bude mrzelo... @Azdaja Pa u Pccentru su 7000 bez PDV-a(to znaci da moze da se iskombinuje za tu cenu ;)))) a inace trenutno imam 2.1 sistem pa ga ne bih menjao drugim 2.1 sistemom,a za tu cenu mi najbolje deluje da uzmem te Altece,razlika izmedju Altec 4100 i 5100 je samo sto 5100 ima taj centralni zvucnik...a inace razmisljao sam se da li da pravim zvucnike,ali reko ionako necu moci to da odvrcem do kraja,a ovo je relativno dosta jako za kucnu varijantu a ima veoma cist zvuk... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 a i cena nije da se sledis... nista oticu i ja malo da preslusam sta i kako :) Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Koliko para, toliko muzike, nemojte to nikada da zaboravite. I ne bih da zvuci pretenciozno ili bilo kako, 5.1 sistem na PCju - Logitech Z5500, sto se 2.1 tiche, ili Logitech Z2300 ili 5021/6021 Altecov. Druga je stvar sto za pare koje dajes za 5500 mozes da kupis ozbiljniji kucni sistem ne vezan za racunar, ali sve pored toga nece moci da zadovolji osnovne potrebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts