Vladica Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 realno ste tu negde :) bice zanimljiv CW nema sta Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 samo da mi ostane upaljen rage do subote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 4Glory.wc3 vs JP subota 16.30h mape maelstrom, secret valley, turtle rock, lost temple. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlzNjoyUr3p Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ajde, ajde nalupajte Bugare!.....pa valjda smo mi njima Zapad...pogotovu sto se loze po svim mogucim forumima.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 4Glory.wc3 vs JP subota 16.30h mape maelstrom, secret valley, turtle rock, lost temple. ← highli ne zelim da smaram ali uvek mozes racunati na nekog da resi lt i sve najbolje vam zelim drugari moja ste skola nemojte me razocarati jedna petarda da padne :)) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 4Glory.wc3 vs JP subota 16.30h mape maelstrom, secret valley, turtle rock, lost temple. ← Kako se bira ko s kim igra?(igraci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ima 4 mape, Highl1 napishe svog igracha za svaku od te 4 mape i poshalje adminima wc3l, manager JP isto to uradi, i admini objave ko vs koga igra pola sata pre mecha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Pa, svaki menadzer poshalje adminu ( koji je zaduzen za taj mech ) listu gde pise koji igrach iz njegovog tima igra na kojoj mapi. Kada admin to ima, on ispise parove za liste.. i eto. Tako da realno ne mozes ti sada da kazes, e ja hocu sa njim, ti snjim itd. Mada dobri menadzeri cesto pogode gde ce ko igrati zbog mapa-rasa. :D edit: netacno:D Edited November 12, 2005 by Snou Link to comment Share on other sites More sharing options...
DontFear Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 dobro je pa treba 10 ljudi da mu objasne :) Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 0-3 rista vs roy 0:2 mile vs sharapova 0:2 mile/rista vs dizel/sharapova 1:2 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dusan_k Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 (edited) Nema mi nista gore nego kad izgubimo od bugara [:(!] Taki grah pao! Edited November 12, 2005 by Kyoshi Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ma sta serete odma cim neko nas izgubi........ sada im treba najveca podrska, moramo znati da nismo najjaci i da uvek ima neko jaci od nas..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 ko hoce da pljuje neka, ja se na to ne obazirem, narochito shto nas pljuju ljudi koji nemaju pojma u vezi sa warcraftom. Ko i uvek, ja verujem u moje igrache, i hvala im i za ovoliko, shta je tu je. Sigurno smo najslabiji shto se tiche podrshke sponzora, imamo najveci ping, a i ispali smo od najbolje bugarske ekipe (i ako izuzmemo guardianse, koji nemaju nijednog grka osim uc-a) najbolje balkanse ekipe, mozda i najbolje istochnoevropkse (pentagram je ispao vec iz wc3l, fx nije jak ko jp, a od ruskih ecl i es4x su sada slabi), tako da nemam za chim da zalim. Stoji da smo mogli da uzmemo neku mapu,ali meni je skroz svejedno dal je 5:0 ili 3-2, poraz je poraz. sad nastavite sa pljuvachinom. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 0-3 rista vs roy 0:2 mile vs sharapova 0:2 mile/rista vs dizel/sharapova 1:2 ← ima negde repova ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 www.wc3l.de 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 gledao sam na waaaghtvu partije,i Sharapova nije ni prici Tharkasu ili nekom drugom humanu kojeg je npr Ghost ubio,Diesel isto nije nista posebno,koliko sma ja ocekivao,igra sa DH lvl 1 celu partiju,dodje fight i on dobije lvl 4 i dobiju na 1 gresku mileta i riste...kapiram da sad tek niko nece vise igrati wc3 pogotovo ako izgube vs verGea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 tu je cb, polako, tim se tek stvara :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 i ja sam gledao preko WTV-a, i nije mi jasno kako su Rista/Mile mogli da izgube 1. partije, al sta je tu je. Bili su bolji Rista/Mile sve vreme i na neku glupost izgube... GL u cb i vs verGe-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 tu je cb, polako, tim se tek stvara :) ← word..! zeroxe... ae cuti molim te. stvarno ne mogu da ti objasnjvam koliko cinjenica.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 ko hoce da pljuje neka, ja se na to ne obazirem, narochito shto nas pljuju ljudi koji nemaju pojma u vezi sa warcraftom. Ko i uvek, ja verujem u moje igrache, i hvala im i za ovoliko, shta je tu je. Sigurno smo najslabiji shto se tiche podrshke sponzora, imamo najveci ping, a i ispali smo od najbolje bugarske ekipe (i ako izuzmemo guardianse, koji nemaju nijednog grka osim uc-a) najbolje balkanse ekipe, mozda i najbolje istochnoevropkse (pentagram je ispao vec iz wc3l, fx nije jak ko jp, a od ruskih ecl i es4x su sada slabi), tako da nemam za chim da zalim. Stoji da smo mogli da uzmemo neku mapu,ali meni je skroz svejedno dal je 5:0 ili 3-2, poraz je poraz. sad nastavite sa pljuvachinom. ← E vidish u odbojci nije tako :) 3-2 ili 3-0 nije isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaXy Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 jbem ti sranje ok je izgubili smo bice bolje sledeci put ... :p ali se nisam nadao 0-2 0-2 :D ae ae ae srecno vs verge ili kako vec DaXy ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xWooLf Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 mozda ne bi trebalo da se mesam.. ali sto ne date sansu i drugim igrachima.. tj. sto nema mesta u 4gl za freeman-a naprimer... ili yurija.... momci su dobri... a freemana pamtim jos od ranije da ume dobro da zaprzi corbu protivniku... a na zadnjem turniru se pokazao.. bolje da igraju igrachi koji su MOTIVISANI, nego igrachi kojima je wc3 dosadio, koji su prosli klinacke godine i sad razmisljaju o fakultetu/poslu/sexu pa im je wc3 na poslednjem mestu.... mislim jedino sto stare dokazane igrache moze da motivise je NOVAC, koji tesko da ce dobiti... a ove ostale moze da motivise zelja za afirmacijom i uopste da se dokazu.. naravno i novac - ali ono, vise ce se truditi i vezbati... ko sme da kaze da nisam u pravu? ONE & ONLY: XWOLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 www.wc3l.de ← thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts