Misha-King Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) Evo stizem... Edited November 16, 2005 by Misha-King Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) misho nemoj edit :)) ajde maso, refresujem non stop, pisite nesto :) ko je najjakiji na kraju :) ja kontam da ih mile sve zajebo ^^, ali fora je sto vladica ne cita a on je looodi navijach :) Edited November 16, 2005 by YuRi- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 koji si reta yuri :)) to M&M powah ^ ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 longli sine moj. to sto si ti rekao je takva debilna nebuloza da je to strasno, kad smo dosli na marakanu nas je bilo oko 100 mozda manje ispred kafica sting nista nije bilo, nego posle toga kada smo se nasli na onom proplanku kada smo vas ko konjine izgazili . o kom bezanju ti pricas longli kako te nije sramota da lupas takve gluposti? moze da vas bude 1000 vise kad ste sise i odmah maraton , tako da molim te. te izmisljene argumente koji se desavaju po tim tvojim bajkama ili u nekim NS slikovnicama preskoci keve ti... deca wannabe jaki navijaci, ta faza je 8 razred osnovne pa mozda do 2 srednje, u tom rasponu si zivota mogu da potpisem. ← Aahhaah kakva si ti komedija od "odraslog" choveka , kao sav sam mator i vi ste klinci i onda u sred rasprave decko mi opali squelch i onda kaze ma mani klinca mrzi me da se rapravljam , pubertet ovo ono. Joooj sve vas volim :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Umri glupi topiche? [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 hajli plz obrisi sve moje postove ne znam koji mi kurac bio da pricam bilo sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 grine, ae stavi zeca, sa palacinkom na glavi, umesto mene, plz Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ae... Poshto ni mene ni Ghosta apsolutno ne zanima to o chemu prichate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 kako je slaaaadak Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Evo vam i kerovi :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts