Nemesis Enforcer Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 8. novembar u 21:00 1985. godine novine su pisale da je to bio obichan punk koncert: bilo je tuche, dolazila je milicija, gomila ispred scene se gurala i udarala, izvodjachi su ispljuvani domatjinski. Dvadeset godina kasnije Exploited ponovo sviraju u SKC-u... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ko je zvao Direktore kao predgrupu, definitivno nije normalan... Exploited već 10 godina ne svira pank nego neku me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 И ја се плашим да би могло да буде весело :) Али уздам се у то да смо ми ипак мирне нарави тако да ће то да буде једна мирна и опуштена свирка... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 wtf bice mass pvp!!!11 Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Nisu los band ... POslusajte od njih album : Fuck The System Drago mi je da gostuju ponovo u nashoj zemlji ... steta sto nemogu da ih gledam Lepo se provedite ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 i sad će oni da okupe metalce, pankere i skinse u istoj sali...bice patosiranih na sve strane:)hvala bogu pa necu ici:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Sxta ja znam? Klasifikujte me kao konzervativca, ali sxutiranje u cevanicu i nabijanje lakta u oko sa gomilom nakaza nije basx moja vizija dobrog provoda. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Uvek postoji varijanta cirkanja sa strane... ne mora se ići u prve redove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 Shta je vune, usrali ste se? Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Много сте јаки, не бисмо да се качимо... Да је лето па да циркам у парку и слушам свирку у башти, овако не знам. Можда се ушушкам уз неки стубић :) Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 (edited) A zima a? A kakim malo :) Mislim ni sam nisam siguran da li tju itji. Ali bitje bruka. Edited November 3, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 (edited) Odsvirali su 4 stvari. Na "Disorder" je bachen suzavatz. Opshti krkljanatz. Nisam bio (sretjom) ali mi ortak kaze da mu je ovo najjachi punk cert u zivotu (a bio je na mnogim). Mozda zato shto je spashavao neku trudnitzu u metezu :) Mnogo murije, mnogo nezadovoljnih ljudi koji su bacali kamenje na zgradu, shto zbog revolta, shto zbog toga da se ovi unutra ne pogushe. Meni nije jasno kako i pored toliko murije, neko shatro moze da unese suzavatz. Kazu da nije bio obichan, nego bash jak, vojni. Meni je neshto tu sumnjivo... Edited November 9, 2005 by Nemesis Enforcer Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ph0r3w3r0 Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 OH yeah... najpametnije ne potroshenih hiljadu i po kinti... ja da li da idem ili ne... i pametnije... chujem preko 30 povredjenih... Quote Ph0r3w3r0-va privremena signa: (u okviru Koletove aktzije "Ko-ti-je-kriv-shto-chitash-signature?") Incest is the best, put your sister to the test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Ma totalni krsh... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Odsvirali su 4 stvari. Na "Disorder" je bachen suzavatz. Opshti krkljanatz. Nisam bio (sretjom) ali mi ortak kaze da mu je ovo najjachi punk cert u zivotu (a bio je na mnogim). Mozda zato shto je spashavao neku trudnitzu u metezu :) Mnogo murije, mnogo nezadovoljnih ljudi koji su bacali kamenje na zgradu, shto zbog revolta, shto zbog toga da se ovi unutra ne pogushe. Meni nije jasno kako i pored toliko murije, neko shatro moze da unese suzavatz. Kazu da nije bio obichan, nego bash jak, vojni. Meni je neshto tu sumnjivo... ← Najbolji provod u zxivotu? I tvoj drugar zna zasxta zxivi :))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Ne znam, i meni je bilo chudno kad mi je to rekao. Valjda su to neki pankerski ideali, otkud znam... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 padavičarska posla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Sxibanje u gomili, bacanje kamenja na zgradu i suzavac...zvucxi mi kao sxiptarski triatlon :)))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Jebi ga nisam bio u BG. A bi Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Nacionalni park Jeloustoun... Mirno mesto za odmor Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 8. novembar u 21:00 1985. godine novine su pisale da je to bio obichan punk koncert: bilo je tuche, dolazila je milicija, gomila ispred scene se gurala i udarala, izvodjachi su ispljuvani domatjinski. Dvadeset godina kasnije Exploited ponovo sviraju u SKC-u... ← Eto kakvu agresiju izaziva ta vasha muzika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 To su opasne frekvencije! Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Jeste, evo ja sat vremena slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Dobro, jel onda mozete da mi vratite tu kasetu? NE MOZE!! Mislim, ima tu josh par stvari koje treba da chujem Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 E jebiga, dalje sam zaboravio :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts