OrthodoX Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Opinions are like asses... Quote FZ: I have a message to deliver to the cute people of the world...if you're cute, or maybe you're beautiful... there's MORE OF US UGLY MOTHERFUCKERS OUT THERE THAN YOU ARE!! So watch out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 [quote name='Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Mišljenje je subjektivna stvar. Kako ono može biti tačno ili netačno? ← Pu, nadje mi greshku! Da se ispravim: Ono shto sam napisao na prethodnoj strani je samo moje mishljenje i ne mora da bude u skladu sa nechijim drugim mishljenjem. Moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ujbt sto smo politicki korektni.... nece ovo na dobro izaci... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ne znam kako ali mi na ovom topicu nema jednog mog posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ima sad ^^ @ghost I kakve veze ima godiste sa gledanjem anime i citanjem mange??pa nisu to cipelici...aj mi samo reci da je Ghost in the shell za dete od 10 godina... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kewa Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 A ko zna shta je na mom avataru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 mora da je mlevena plazma! Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 A ko zna shta je na mom avataru? ← herion :P iamge properties je tjudo... jbga niko mene ne spomenu u najruznijim, verovatno zato shto malo zapostavih RuR jer mi wow postao no1 stvar u zivotu poslednjih par meseci...... elem. mogao bih i ja menjam 'vatar, smorio i mene velik je mnogo :P P.s. Ovde sam 'el su mi maznuli wow acc, go**a kineska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Respect za Ivana trejdmarka, i njegovu signu, interesuje me je li to stvarno necija poezija ili samo za potrebe filma? ← To je Jejts (hvala Stiji na hintu u onom topiku). Link. Pročitaj "He Wishes for the Cloths of Heaven ". PA recimo dva coveka imaju misljenje o nekom coveku jedan kaze da je supak drugi kaze da je dobar A ako je taj covek po nekim pravilima ponasanja dobar , onda je misljenje drugog tacno :D ← Merila nisu ista za sve, ako jednom ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ima sad ^^ @ghost I kakve veze ima godiste sa gledanjem anime i citanjem mange??pa nisu to cipelici...aj mi samo reci da je Ghost in the shell za dete od 10 godina... ← wTf je ghost in the shell? ali svi ti crtani su ipak crtani izmisljeni nerealni samim tim za decu. bolje onda gledati gospodar prstenova jbt. Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Uzmi pogledaj nesto pre nego sto krenes da seres ko foka Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 wTf je ghost in the shell? ali svi ti crtani su ipak crtani izmisljeni nerealni samim tim za decu. bolje onda gledati gospodar prstenova jbt. ← Upravo si uvredio 90% populacije rurEta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Uzmi pogledaj nesto pre nego sto krenes da seres ko foka ← mrzi me... ovaj pise ti u signu Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ako te mrzi onda ne seri o necemu o cemu nemas pojma Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Eto promenih avatar i kakav je [pepsi] ← brate,onaj barem nije bio animiran pa nije izazivao paznju,a ovaj smaraaaaa nevidjeno... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 brate,onaj barem nije bio animiran pa nije izazivao paznju,a ovaj smaraaaaa nevidjeno... ← Svetu se ne moze ugoditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) Ako te mrzi onda ne seri o necemu o cemu nemas pojma ← vecina ljudi sere o necemu o cemu nema pojma. zamisli kada bi svi pricali samo o onome o cemu znamo (i definisi taj pojam znati nesto o necemu). dosli smo svi na rur da se razonodimo, smejemo tudjim komentarima, da razmenjujemo misljenja i da se manje/vise prepiremo (sto bakuta kaze moja) i ako sam ja uvredio tvoj ego time sto ne volim menge crtane onda IZVINI OD SVEG SRCA nisam hteo da ti diram crtane. Edited November 3, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boom2k* Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 mene ch1zra plasi i mnogo mu je ruzan avatar! ← tvoj avatar je do jaja :D onako je mystic.. bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Realno treba pricati o zivotu a nauku ostaviti po strani jer su ovde svi lekari, politicari, ekonomisti, majstori itd... Zasto da se flejmujemo i psujemo oko politike kada mozemo da pricamo o stvarnom zivotu oko nas i dogadjajima.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) vecina ljudi sere o necemu o cemu nema pojma. zamisli kada bi svi pricali samo o onome o cemu znamo (i definisi taj pojam znati nesto o necemu). dosli smo svi na rur da se razonodimo, smejemo tudjim komentarima, da razmenjujemo misljenja i da se manje/vise prepiremo (sto bakuta kaze moja) i ako sam ja uvredio tvoj ego time sto ne volim menge crtane onda IZVINI OD SVEG SRCA nisam hteo da ti diram crtane. ← E, izvini, ali sudeći po tvojim postovima na drugim temama, slabo ti zna Edited November 3, 2005 by voodoo^nbgd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ali...menge :)))))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Dobro, bolje i to neko "Idemo na Skozija!" :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) E, izvini, ali sudeći po tvojim postovima na drugim temama, slabo ti zna Edited November 3, 2005 by darijan Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 znam da se zove manga, ali menga me podseca na izraz za zenin ciklus kad zena KRVari i to do jaja zvuci. sve sto ima veze sa zenama mi je do jaja, pa cak i to ← Ala si mi objasnio... :)))) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts