Jump to content

Govori tiho i nosi hejt sa sobom

Guest

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A ko zna shta je na mom avataru? [:D]

herion :P

iamge properties je tjudo...

jbga niko mene ne spomenu u najruznijim, verovatno zato shto malo zapostavih RuR jer mi wow postao no1 stvar u zivotu poslednjih par meseci......

elem. mogao bih i ja menjam 'vatar, smorio i mene velik je mnogo :P

P.s. Ovde sam 'el su mi maznuli wow acc, go**a kineska

Respect za Ivana trejdmarka, i njegovu signu, interesuje me je li to stvarno necija poezija ili samo za potrebe filma?

To je Jejts (hvala Stiji na hintu u onom topiku). Link.

Pročitaj "He Wishes for the Cloths of Heaven ".

PA recimo dva coveka imaju misljenje o nekom coveku

jedan kaze da je supak

drugi kaze da je dobar

A ako je taj covek po nekim pravilima ponasanja dobar , onda je misljenje drugog tacno :D

Merila nisu ista za sve, ako jednom ne

Ima sad ^^

@ghost

I kakve veze ima godiste sa gledanjem anime i citanjem mange??pa nisu to cipelici...aj mi samo reci da je Ghost in the shell za dete od 10 godina...

wTf je ghost in the shell? ali svi ti crtani su ipak crtani izmisljeni nerealni samim tim za decu. bolje onda gledati gospodar prstenova jbt.

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

Eto promenih avatar i kakav je [pepsi]

brate,onaj barem nije bio animiran pa nije izazivao paznju,a ovaj smaraaaaa nevidjeno...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Ako te mrzi onda ne seri o necemu o cemu nemas pojma

vecina ljudi sere o necemu o cemu nema pojma. zamisli kada bi svi pricali samo o onome o cemu znamo (i definisi taj pojam znati nesto o necemu). dosli smo svi na rur da se razonodimo, smejemo tudjim komentarima, da razmenjujemo misljenja i da se manje/vise prepiremo (sto bakuta kaze moja) i ako sam ja uvredio tvoj ego time sto ne volim menge crtane onda IZVINI OD SVEG SRCA nisam hteo da ti diram crtane.

Edited by darijan

...... f e n s i c ......

...yes, ur unique...

...just like everyone else...

vecina ljudi sere o necemu o cemu nema pojma. zamisli kada bi svi pricali samo o onome o cemu znamo (i definisi taj pojam znati nesto o necemu). dosli smo svi na rur da se razonodimo, smejemo tudjim komentarima, da razmenjujemo misljenja i da se manje/vise prepiremo (sto bakuta kaze moja) i ako sam ja uvredio tvoj ego time sto ne volim menge crtane onda IZVINI OD SVEG SRCA nisam hteo da ti diram crtane.

E, izvini, ali sudeći po tvojim postovima na drugim temama, slabo ti zna

Edited by voodoo^nbgd