qoou Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Zna li neko da mi kaze koji su mladji serveru u WoW eu? Pocinjem da igram i nebih voleo da krenem na nekom serveru gde ima gomila lvl60 char... Vidim da pominjete Houmarash, jel ima nasih dosta na njemu, kakav je po pitanju populacije i lvl60 likova? hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Haumarush je pun lvl60 likova! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 pa mozda je poslednji trenutak da se prikljucis Haumarush-u (Horda) ili Lightning Blade-u (Alijansa) ako ne... mozda da pocnes bilo gde da malo udjesh u stos i da sacekas da se pojave novi serveri... kapiram uskoro... Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoLf4LiFe Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 I idemo ka poslednjem cilju u igri >> da svi imaju svoj server! Quote It's fine, learn 2 die. http://img79.echo.cx/img79/3849/trashcat8zh.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
qoou Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 I idemo ka poslednjem cilju u igri >> da svi imaju svoj server! ← e nisam pomenuo da bi igrao u hordi (mrzim gnome, ne bih podneo da budem u guildu sa nekim gnomom, odvratni su :) ) ok, poslednje pitanje: dunemaul ili Haumarush na dunemaul znam dosta likova... kako je na haumarush jel ima nasih? greetz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Idi na Haumarush, ima nashih.Kolko sam ja obaveshten, a nisam bash mnogo u poslednje vreme, ima 1 nash guild i 1 pola-pola. @offtopic Moj 1. post posle jedno mesec dana.Glupi iskljuchen telefon. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
balrog- Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 harmarush ti je najnoviji server ali kao sto kaze tarabash pun je likova 60 lvl.probaj na dunemaul to je jedan od najstarijih aliniko ti negarantuje da i tamo nema likova od 60 lvl. jednostavno moraces da malo trpis mucenje likova koji su 60 lvl....jbg vecina je to prosla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 harmarush ti je najnoviji server ali kao sto kaze tarabash pun je likova 60 lvl.probaj na dunemaul to je jedan od najstarijih aliniko ti negarantuje da i tamo nema likova od 60 lvl. jednostavno moraces da malo trpis mucenje likova koji su 60 lvl....jbg vecina je to prosla ← svaki drugi lik je 60 na dunemaulu...bar u hordi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts