Kole Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 In Her Shoes, (2005) Runtime - Rezhija - Curtis Hanson Scenario - Susannah Grant (po romanu Jennifer Weiner) Uloge - Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine,Mark Feuerstein (stavicu ovde i Richarda Burgia, mini uloga ali ipak detektiv Wolf je skoro pa ko nik sloter pa mora da se zna red... =o)) Mnogi bi In Her shoes okarakterisali kao "Chick-flick" i on to verovatno jeste...Mislim pomirimo se sa chinjenicama - glavni likovi su zhene, mushkarci u njemu su mahom djubrad, sve je puno emocija, bla bla...ALI ovo je sasvim lep filmitj o interfamilijatrnim odnosima i skapirace ga svako ko ima brata ili sestru ili vishe od navedenih =o) naravno da su stvari preterane na mahove ali sve u cilju pripovedanja male prichice. Nemam neke rechi niti zamerke niti hvale (sem glume toni colette i baka-shirley koja se drzhi (mada mozhemo da diskutujemo kako vetj x filmova za redom gra istu ulogu =o)) Biser filma je bakica koja glumi gospodju Lefkowitz jer kad je ona u kadru, komedija nije daleko, a komichni momenti su najbolje kod ovog filma...nije loshe pogledati za razonodu sa nekim neko popodne zavaljen pred TVom, za odlazak u bioskop i nije bash... PS, u filmu keva sa slika mi bila poznata strasno i malo sam potrazhio i da, to je Ivana Milicevic =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 A koji bi ovo bio zanr? Mis'im, ako nije komedija, zasto si isao da gledas film koji po opisu lici na neku dramu? ;) btw, ko je ta Ivana Milicevic? Vidim naglumi se ona u onoliko filmova, a nisam cuo za nju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 ovo je dramedija, aka zhanr koji je patentirao tvoj voljeni David E. Kelley jedno 8 godina pre nego sto je krenuo da pravi ally mcbeal... ivana milicevitj je nasha manekenka koja voli da se pojavljuje u filmovima, lichno mislim da ima losheg agenta ili bi vetj odavno imala vetje speaking role... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 A koji bi ovo bio zanr? Mis'im, ako nije komedija, zasto si isao da gledas film koji po opisu lici na neku dramu? ;) btw, ko je ta Ivana Milicevic? Vidim naglumi se ona u onoliko filmova, a nisam cuo za nju? ← Mmmmmmm...ivaaaaaanaaaa... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Mis'im, simpa je ona, bas bi mogli da joj daju neku bolju ulogu. Posebno kad se vec pojavila u toliko filmova do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 JBJ certified quality Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts