Jump to content

In Her Shoes

Kole

Recommended Posts

In Her Shoes, (2005)

Runtime -

Rezhija - Curtis Hanson

Scenario - Susannah Grant (po romanu Jennifer Weiner)

Uloge -

Cameron Diaz, Toni Collette, Shirley MacLaine,Mark Feuerstein (stavicu ovde i Richarda Burgia, mini uloga ali ipak detektiv Wolf je skoro pa ko nik sloter pa mora da se zna red... =o))

Mnogi bi In Her shoes okarakterisali kao "Chick-flick" i on to verovatno jeste...Mislim pomirimo se sa chinjenicama - glavni likovi su zhene, mushkarci u njemu su mahom djubrad, sve je puno emocija, bla bla...ALI ovo je sasvim lep filmitj o interfamilijatrnim odnosima i skapirace ga svako ko ima brata ili sestru ili vishe od navedenih =o) naravno da su stvari preterane na mahove ali sve u cilju pripovedanja male prichice. Nemam neke rechi niti zamerke niti hvale (sem glume toni colette i baka-shirley koja se drzhi (mada mozhemo da diskutujemo kako vetj x filmova za redom gra istu ulogu =o)) Biser filma je bakica koja glumi gospodju Lefkowitz jer kad je ona u kadru, komedija nije daleko, a komichni momenti su najbolje kod ovog filma...nije loshe pogledati za razonodu sa nekim neko popodne zavaljen pred TVom, za odlazak u bioskop i nije bash...

PS, u filmu keva sa slika mi bila poznata strasno i malo sam potrazhio i da, to je Ivana Milicevic =o)

ovo je dramedija, aka zhanr koji je patentirao tvoj voljeni David E. Kelley jedno 8 godina pre nego sto je krenuo da pravi ally mcbeal...

ivana milicevitj je nasha manekenka koja voli da se pojavljuje u filmovima, lichno mislim da ima losheg agenta ili bi vetj odavno imala vetje speaking role...