shumi Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 sajt mi je preporuchio studijski mentor na faksu ← Dal se ne zove slucajno Srdjan M. ? Onda znamo istu osobu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Zgrade su ekstra , a to dal cemo imati leba da jedemo do tad je druga prica .-.- Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 E da stvarno, Zeleni Venac ... i to na nekim slikama skroz kul izgleda, bas me zanima kako ce ispasti kada bude zavrsheno. Inache, kada vec pricamo o zgradama, moram da pohvalim kako su sredili Ministarstvo finansija (mislim da je to) na cosku Kneza Milosa i Admirala Geprata. Sad ce neko reci - "Pa da, mozhe dinkic sebi da sredjuje zgradu" ;) i mozda je u pravu, ali najosnovniji primer kako sa novom fasadom i serijom reflektora mozes da nacinis zgradu fantasticnom. Jos su krenuli da sredjuju i onaj parkic sa klupama ispred (da, na kraju Oktobra ;)), sade neko drvece, deluje da ce na prolece biti kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shumi Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 E da stvarno, Zeleni Venac ... i to na nekim slikama skroz kul izgleda, bas me zanima kako ce ispasti kada bude zavrsheno. Inache, kada vec pricamo o zgradama, moram da pohvalim kako su sredili Ministarstvo finansija (mislim da je to) na cosku Kneza Milosa i Admirala Geprata. Sad ce neko reci - "Pa da, mozhe dinkic sebi da sredjuje zgradu" ;) i mozda je u pravu, ali najosnovniji primer kako sa novom fasadom i serijom reflektora mozes da nacinis zgradu fantasticnom. Jos su krenuli da sredjuju i onaj parkic sa klupama ispred (da, na kraju Oktobra ;)), sade neko drvece, deluje da ce na prolece biti kul. ← Ako mislis da je to to, onda da slazem se. Trebalo bi i skupstinu da srede malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Da, to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 Dal se ne zove slucajno Srdjan M. ? Onda znamo istu osobu ← ne zove se tako, nego Dragana Bazik Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
shumi Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 ne zove se tako, nego Dragana Bazik ← Hm, deluje mi poznato, svejedno. Inace ko zeli da pomogne u razvoju beobuilda (recimo slikama) nek mi slobodno baci mail na ppstevan@gmail.com pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 znachi, pretnje shinama i analnim silovanjem su ql, a nevino i dobronamerno ukazivanje na znachaj lichne higijene je ban materijal. shta ti je pravda... inache, ochajne su ove zgrade. mada kapiram da energoprojekt nishta nikada netje dostitji po ruzhnotji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 znachi, pretnje shinama i analnim silovanjem su ql, a nevino i dobronamerno ukazivanje na znachaj lichne higijene je ban materijal. shta ti je pravda... O cemu ti to Luka? :) I kakve veze ima sa zgradama? offtopic - jel si poter'o fear? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 znachi, pretnje shinama i analnim silovanjem su ql, a nevino i dobronamerno ukazivanje na znachaj lichne higijene je ban materijal. shta ti je pravda... inache, ochajne su ove zgrade. mada kapiram da energoprojekt nishta nikada netje dostitji po ruzhnotji. ← Знам брате и ја сам сад наварен, и замишљам шус плехове са аберцигованим блајзнама које пролећу изнад кафића цветова у џунгли вискозности. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 znachi, pretnje shinama i analnim silovanjem su ql, a nevino i dobronamerno ukazivanje na znachaj lichne higijene je ban materijal. shta ti je pravda... inache, ochajne su ove zgrade. mada kapiram da energoprojekt nishta nikada netje dostitji po ruzhnotji. ← LOL Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts