Perun Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 cek, cek...jel to znaci da nencice biti novih 5man instanci? Ako se stvarno digne lvl cap, UBRS mozda postane 5 man inst, ali osim toga? Ubacise pun qrac 40, 50 ppl instanci a ni jednu jedinu 5ppl :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 rofl , pa oni su rekli da ce da ubace sto vishe sto manjih instanci ... prema nekim glasinama bice minimum 10 instanci novih , sto se tiche TOWER OF MEDIVH ce biti 5 MAN INSTANCA .... a za ostale cemo da vidimo . Ko je skidao one izvestaje gde prichaju baje iz blizarda , rekli su da oni nece da se fokusiraju na vece instance od molten corea nego da hoce da prave manje instance koje ce biti zanimljive za igrace ( tipa gde drudi u mc samo kastuje heal i nista drugo ne koristi itd itd ) , tj da ce da koriste raznorazni arsenal , Zul gurrub je prvi korak ka tome ... sry za sve greshke idem da spaavm sada :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Btw bio sam ironican gore ... Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoskg Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Jaoo kako ce ovaj Outland da bude dobar.... Jedva cekam da izadje exp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Btw bio sam ironican gore ... ← ne nego nisi ni pogledao pa si se isprsio prvi ... gori si od shamana *):;) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Kisha, sneg-----> LAG ! ! ! samo zamishljam lagoviti Orgrimmar sa snegom >.< Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackal90 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Koliko ce trajati "godishnja" doba? 3 naredna meseca sve belo-to bi bilo previshe cosmiC za ovo si u pravu Kisha,sneg------>LAG!!!,cak se i rimuje-neminovno je.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 oce li onda i grejanje da uvode u kuce ili cemo da se smrzavamo po povetarcu... dobro bi doshla neka kozhna jakna... Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrvica.XXL Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ja jedva cekam da vidim kako izgleda thrall deda mraz i kako se slavi nova godina u ogrimaru(znas staru atmosferu oraka:svi se mlatimo sjekirama pjevamo stare ratne pjesme i zamisljamo kako se patuljci prze na raznju ah...divna drevna vremena) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 shto se tice placanja, mislim da bi bilo ok da je samo dz download. Placamo pretplatu za odrzavanje servera i razvijanje igre i sad josh exp.Mada mislim ce se placati i da ce biti neshto jeftiniji od obicnog wow-a. Mada ko zna, mozda do tog vremena ima da izadje neka bolja mmorpg, cuo sam da ima nekoliko kandidata. Ako budu iole bolji od wow-a , ja prelazim, muka mi je od blizzardovog sranja vishe. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ne zelim da vas pljujem, postoje li ovde moderatori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Na naravno da ce da platish za exp. set,shta si ti ocekivao da dobijesh igricu za dzabe??? Stvarno.... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Rekao sam da bi bilo ok da je dz, a da ocekujem da ce se placati Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 ja mislim da cemo placati, ali da cemo i dobiti mesec dana igranja uz exp. Tako je najrealnije Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanzor Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 (edited) Ko hoce expansion platice (ako hoce da igra BE-drugu rasu,ako hoce da ide u outland mora da kupi exp...) Sve ostalo je ukljuceno i bez placanja uz neki poveci patch (70 lvl cap ,instance...) Sve su ljudi lepo rekli na sajtu... edit:a ovo za vremenske prilike nigde nisam cuo da ce da bude...odakle vam to?? Edited November 14, 2005 by Revanzor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Revanzor, ako si gledao otvaranje BlizzCona, video bi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Udja Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 kada ce izaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Pa s obzirom da je blizzard u pitanju,samo mogu da ti kazem da ce to biti u toku druge polovine sledece godine sigurno,jer ce pre toga biti raznoraznih testiranja,alfa/beta i svakojakih drugih verzija dok blizzard sve to lepo ne uklopi,jer on nishta ne prepushta slucaju... No,hvala bogu da kod exp. setova to ide neshto brze i zavrshava se u roku od pola godine,do najvishe godinu dana,tako da moze da ga ocekujete najvishe da septembra iduce godine,ali najverovatnije ce izadji josh pre leta 2006...Ali kao shto rekoh kod blizzarda se nikad nezna. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
batina Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Ko hoce expansion platice (ako hoce da igra BE-drugu rasu,ako hoce da ide u outland mora da kupi exp...) Sve ostalo je ukljuceno i bez placanja uz neki poveci patch (70 lvl cap ,instance...) Sve su ljudi lepo rekli na sajtu... edit:a ovo za vremenske prilike nigde nisam cuo da ce da bude...odakle vam to?? ← a zashto bi se zajebavali oko toga, neko hoce, neko nece. Ima svi da hoce... :) Quote nema te logike koja ce me zaustaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milani Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 NARAVNO DA SVI HOCE....... i taman kad pomislite da neće...OPET EXP..........pa kad se opet smorimo.....opet EXP......pa kad se smorimo najstra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) WoW nece trajati vecno. Nije to Battlenet pa da imaju par likova koji odrzavaju servere WoW ima vise stotina servera, jos vise ljudi zaduzenih za iste. Neki su predvidjali da ce WoW trajati 4-6 godina, posle toga Blizzard zatvara servere. Plus, sto ce za to vreme zastareti WoW engine i manje ljudi ce igrati Necemo videti vise expanzija, mozda samo jos jedno (ali ne verujem). Osim ako naprave novi engine Edited November 16, 2005 by Ve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 a , greshish , sninko , vrlo greshish ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Versus Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 A mozda i serem :) WoW je dosad najprodavanija igra (ne racunam Tetris i Nitendo stvari) , pa mozda ipak bude nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 NARAVNO DA SVI HOCE....... i taman kad pomislite da neće...OPET EXP..........pa kad se opet smorimo.....opet EXP......pa kad se smorimo najstra Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 a kad bi ljudi malo manje lupetali i proseravali se po ovom forumu bilo bi super [:(!] . Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts