Litt Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Highl1 je u pravu,realan deo BGa tesko da ima preko 1,5 miliona stanovnika.Mada kada i u Vojvodini oduzmes one Madjare :).. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 ^Jes, nisi reko Kumodraz, I NEMA NAZAD! @topic: Ako ne igra Rista, prognoza da NS uzima max 1 partiju. Realno. Prove me wrong Vladice, Jurice, Frimane i ko vam vec bude 4-ti... ← zaboravio sam, jebesh mi sve, pocheo sam da starim. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 kumodraz si trebao prvo da spomenes mada, imam da predjem u novi sad ako kumodraz spada u deo beograda!!! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 (edited) Pa mi onda nemamo 4tog igraca ..... :(,valjda cemo nesto smisliti. Edited November 2, 2005 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Da,ali se tu pod Beograd rachunaju Obrenovac, Bataja i druge opshtine koje su 20km od BG-a. Cak i Mladenovac koji je 40km se racuna ko deo Beograda kad su izbori. Kad bi rachunali "normalan" deo Beograda, ne prelazi to 1.5 miliona (u Beograd ja ne ubrajam borchu,ovchu, kotez, obrenovac, bataju i te divljachke delove :) ← I ja ne volim da racunam svoje keceve kad se zakljucuju ocene , ali oni su tu , isto tako to jeste "Beograd" hteo to ti ili ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Kako nemate 4og?, freemane pa ti vredish za dvoje -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 kumodraz si trebao prvo da spomenes mada, imam da predjem u novi sad ako kumodraz spada u deo beograda!!! ← Aj Hajliju ne mogu da serem, on je Dorcolac ovo ono...ali ti Fatalko, Zarkovo boj, koji kada pogleda kroz prozor vidi putokaz za Mars. Ma daaaaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ne stvarno fato prosli put kada sam bio u bg-u, vracao si se iz centra u 4 - 5 ujutru kuci i rekao si da treba pola sata da sacekash bus + 40 min da se vozish njime, ja to ns-a stignem busom za 1.20 h, tako da nemash rec glasa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Pa mi onda nemamo 4tog igraca ..... :(,valjda cemo nesto smisliti. ← fnatic.goga? :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Green, ne diraj mi Zarkovo... To sto Fata zivi tu, ne mora da znaci da je seljacki kraj... Radimo na urbanizaciji :P :) ← Bash zato . Jebiga, morate da ga preselite negde, chuo sam da primaju imigrante na Juznom Polu. To ti je odma` pola urbanizacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 goga za cetvrtog!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 nadjite cetvrtog, nas ne zanima, ili je taj mech def win za nas :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 np pokupicemo nekog rnd elfa sa ulice :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 lol pa ovde se o meni prichalo opushteno ljudi, i ja sam igrao war3 davno sad sam bio dugo bolestan pa nisam imao shta drugo da radim zalazio sam malo u forume gde inache ne zalazim nadam se da cete mi oprostiti i da cemo biti prijatelji ZAUVEK Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 lol pa ovde se o meni prichalo opushteno ljudi, i ja sam igrao war3 davno sad sam bio dugo bolestan pa nisam imao shta drugo da radim zalazio sam malo u forume gde inache ne zalazim nadam se da cete mi oprostiti i da cemo biti prijatelji ZAUVEK ← os da igras sutra vs bg-a?:)) sala na stranu stvarno razmisljam izmedju def wina i goge ali eto goga ce igrati :) gogo nebudes li uzeo bar jednu jebacu te ili gogo ti drugu lt :) i onda odes da "resetujes" comp :)) i ja to resim :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 igram q3 vs bg-a Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 gogo ujutru autobusi idu na svakih 20+ minuta, a to sto mi treba 40min se obicno desi kad je guzva onaj dan sam stigo za 20min, e sada nisi ti video gde green zivi, ijuuuuuu greenu od platoa do gajbe treba sigurno oko sat vremena kad nema guzve realno! opusteno ja makar vidim putokaz sto znaci da se radi na tome, ti ni putokaz nevidis! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 da se razumemo kumodraz je iznad zvezdinog stadiona i blizu stepinog vajata tako da moze da udje u obzir ^^ a ti fato sine zivis u zarkovu? prilicno urban deo grada beograda pre par dana su stavili prvi semafor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 da se razumemo kumodraz je iznad zvezdinog stadiona i blizu stepinog vajata tako da moze da udje u obzir ^^ a ti fato sine zivis u zarkovu? prilicno urban deo grada beograda pre par dana su stavili prvi semafor ← reche misha koji zivi na bezaniji, sve bolje od boljeg :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 boze sutra pogledaj na srpsk atinu da ispramgijamo ove beogradjane :)) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Da,ali se tu pod Beograd rachunaju Obrenovac, Bataja i druge opshtine koje su 20km od BG-a. Cak i Mladenovac koji je 40km se racuna ko deo Beograda kad su izbori. Kad bi rachunali "normalan" deo Beograda, ne prelazi to 1.5 miliona (u Beograd ja ne ubrajam borchu,ovchu, kotez, obrenovac, bataju i te divljachke delove :) ← Da ali ako to pokriva opstina Beograd onda je to Beograd i nema dalje price ^^ ( to je isto ka kad bih ja rekao znas Novi sad pripada samo sremu ili nije bitno backoj pa to ti je onda samo 600000 stanovnika ) necemo se lagati ^^ Kapis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 svejedno je, poenta je da NS pada danas, i to gadno :) vladica mi je sam priznao na ircu da se on kao "izbornik" NS-a pribojava debakla :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 hajli sine bezanijska kosa= naj elitniji deo beograda da ne bude zabune. + sto bezanijska kosa spada pod novi beograd, iliti zaboravio sam kao koji blok se vodi B.K. rece hajli koji nije video zelenilo u kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 boze sutra pogledaj na srpsk atinu da ispramgijamo ove beogradjane :)) ← Aj pa praMgijajte . GL svima i neka bolji pobedi, realno BG . @Misha: da, ja sam najblizi Vajatu ovde, a to MORA da se uzme u obzir . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 samo meni dajte da igram sa freemanom ili juricom, posto oni dolaze na vreme ;), posto u 9 treba da igramo ligu u doti, a bash mi se nesto ne tuce sa dzo-om i jabrom , fato ti igrash wc3, prepusti meni dotu :))) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts